Custom Search

Ahmet Dayımm (Ahmet Kaymaz)

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Ahmet Dayımm (Ahmet Kaymaz) => Ahmet Dayımm (Ahmet Kaymaz)                                                                                                                                               Uploaded with ImageShack.us

Gönderen Konu: Ahmet Dayımm (Ahmet Kaymaz)  (Okunma sayısı 667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle
« : 24 Ocak 2012, 22:12:58 »

Uploaded with ImageShack.us
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ahmet-dayimm-ahmet-kaymaz-t3390.0.html

Benzer Konular
Nokta Ahmet Yesevi parkı
Nokta Ahmet Kaymaz
Nokta Çapançavuşun Ahmet Nazlı ve Çeliğin Osman Tıpırdamaz
Nokta Hollanda'dan Mevlüy Ahmet Ömür GEDİK kardeşler
Nokta Bursadan vefaat haberi (Ahmet Dinç)
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2012, 22:22:09 Gönderen: fehmi san »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ahmet Dayımm (Ahmet Kaymaz)
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2012, 18:36:26 »
Çok severdim rahmetliyi mekanı çennet olsun allah rahmetetsin sagolun.

• *
  • 10 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2012, 20:38:55 »
dayımızı sevmeyenmi vardı   herkes tarafından sevilirdi benim adımı söyleyemez, margurus derdi mekanı cennet olsun

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2012, 22:19:04 »

Benim yeşilovada beraber büyüdügümüz bir delikanlıyı kimse benim kadar tanıyamaz
               ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               çok harbi bir delikanlı hiç bir zaman yalan nedir bilmez söyleyeni bile sevmez gali almazdı
               dedi kodu yapmaz hiç boş konuşmaz
               hafif şakaları severdi ustam derdim una nasılsan iyiyl valla akadaş derdi bana
               ununla hiç kimse sert şaka yapamazdı
               anladıki bir kişi onunla dalgalı konuşuyor elinde ne varsa tam kafasına geçirirdi
               ve ona hiç kimsenin gücüde yetmezdi nasıl yetsinki sırım gibi güçlü bir delikanlıydı
               ahmet ustam derdim gel ızıcık konuşak yoksa bir şeymi söyleceksin yooo saol akadaş derdi
               hiç kimseyi kandırıp dolandırmadı
               kimsenin namusuna yan bakmazdı
               particilik ve siyaset yapmazdı
               bir insanda nekadar insanlık bulunur hepsi onun dünyasında gönül bahçesinde kendine saklıydı
               içindeki inanç dünyasında dünyanın en büyük elektrik ustasıydı
               en çok sevdigi aletlerinden ikisi şöyleydi bir sapı lastikli pense birde ölçme aletli tornavida yı severdi
               onlarla sanki dünyanın eksik olan ayarını düzenlerdi merhum akadaşım benim
               yıl 1982 araba ile izine gitdim biraz dinlendim özlemim ooooo kadar büyükki geç vakit gitdim çarşıya
               yaz ayları oldugu için çarşı sakin
               arabada oturuyorum ve özlem gideriyor enerji depoluyorum hafızama eksiksilmiş bölümlere seyrederek
               bir kişi geldi arabayı konturol ediyor
               bende bu kim acaba diye bakdı bakdım tanıyamadım hoterli bir şapkalı bir adam allah allah
               neyse öyle kızdımki artık dayanamdım açdım arabanın kapısını tam o sırada kadaş akadaş dedi
               tanıdım sesinden benim ahmedim be nasılda tanıyamadım onu
               öyle bir hasretle bana bir sarıldı inanmassınız nerdeyse canım çıkacak noktaya gelmişdim
               hiç beklemedigim bu anı zatende üç gündür yoldayım direksion sallıyorum gurbet yolunda tam tempo
               işde bu özlem neden bir insanın sevdigi insanlar birer birer yok olunca meydan boş kalıyor
               birde bakmışın sevdigin insanların kayıp olmuş gitmişler bilemiyorsun bile hayatda neler oluyor
               bu hasret bizim topragımızın insanının genlerinde mevcut atsan atılmaz satsan satılmaz anlıyormusunuz
               biz bize kendimizi sevdigimizi söylüyemiyoruz
               işde isbatı okuyorsunuz gerçekleri
               hayata veda etdikden sonra
               ne kadar da sevenleri varmış herkesin gönlünde bir aslan yatarmış da kimsenin haberi olmamış yanii
               ne kadar insanımızı ne kadar sevdigimizi söylüyoruz neden önce söylemedikde o yok oldukdan sonra
               bir iletişim arkadaşlık dostluk toplumsal eksigimiz sosyal dayanışmanın paylaşmasını bilmiyoruz ki
               daha yeni yeni kanunlar işlevini yavaşda olsa yerine getiriyor olsun ilk adımın atılması çok önemlidir
               aziz dostum ahmedim benim
               sen bu ellerden ahirete cenet yolculuguna çıkalı hiç bir şey degişmedi
               sende benden soracak olursan bizim alemden haber olarak acemde her şey eskisi gibi anlıyacagın
               merdum aziz dostum nur içinde yatdıgını cennetde gezdigini hissediyorum senin akadaş ın ismail den,

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2012, 12:25:18 »
          Güllerimiz birer birer gitti. Köy artık eskisi gibi tat vermiyor. bizler onlarla daha çok mutluyduk,
          Allah mekanlarını Cennet eylesin.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2012, 14:11:48 »
Evet bende Zeki hemşerime katılıyorum köy eskisi kadar tad vermiyor.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2012, 14:11:48 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged