Custom Search

BAŞKENT'TEN (ÖMER ÖZDİL) KİMDİR TANIYALIM-5

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/BAŞKENT'TEN (ÖMER ÖZDİL) KİMDİR TANIYALIM-5 => ÖMER ÖZDİL 1934 Yeşilova doğumlu olup, Aksaray’ın Yeşilova kasabası Köseli mahallesi nüfusuna kayıtlıdır. Köseli Mahallesinden Seyit Ali

Gönderen Konu: BAŞKENT'TEN (ÖMER ÖZDİL) KİMDİR TANIYALIM-5  (Okunma sayısı 2061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
BAŞKENT'TEN (ÖMER ÖZDİL) KİMDİR TANIYALIM-5
« : 07 Ekim 2009, 21:51:54 »

ÖMER ÖZDİL

1934 Yeşilova doğumlu olup, Aksaray’ın Yeşilova kasabası Köseli mahallesi nüfusuna kayıtlıdır. Köseli Mahallesinden Seyit Ali Fahrettin ÖZDİL’ in oğludur.
 1948 yılında Yeşilova İlkokulunu bitirdikten sonra. 1954 yılında girmiş olduğu Konya-Ereğli’de bulunan İvriz Köy Enstitüsünden mezun olmuştur.
Aynı tarihte Aksaray’a bağlı Mandama (Bozcayurt) köyüne Başöğretmen olarak atanmıştır.
1957 yılında Yeşilova İlkokulu Başöğretmenliğine, 1960 yılında Okul Müdürlüğüne yükselmiştir.
1962 yılında Ankara-Mamak Merkez İlköğretim okulunda göreve başladı, 1969 yılında Ankara - Çankaya Kurtuluş İlkokulu Müdür Yardımcılığını, 1982 yılında Okul Müdürlüğü görevini yürütürken emekli oldu.
1983–1992 yılları arasında Ankara da çeşitli özel okullarda Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
1995 yılında Başbakanlıkta görev yaptı.1996 dan 2002 yılına kadar Yine Ankara da Çeşitli İlköğretim okullarında, okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Değerli öğretmenimiz, Gazi Eğitim Enstitüsü, Sosyal Bilimler bölümünü ve Gazi eğitim Fakültesi, Tarih Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi İdari Bilimler Enstitüsüne devam ederek Lisansüstü Bilim uzmanlığı diplomasını aldı.
1954 yılında Öğretmen olarak başladığı eğitim hayatı, 48 yıl sürdü. Değerli büyüğümüz Ömer ÖZDİL 4 çocuk babası olup, halen Ankara’da ikamet etmektedir.

Değerli hemşerilerim,  bu gün 07 Ekim 2009 eğitim meşalesini 48 yıl sarsılmadan, eğilmeden, dimdik elinde taşıyan, kasabamızın yetiştirdiği ender insanlarımızdan biri olan, emekli öğretmenimiz Ömer ÖZDİL’i ziyaret ederek kendisini tanıma fırsatı buldum.
Yaptığım 3 saatlik ziyaret görüşmesinde, İlerlemiş yaşına rağmen, hafızasının çok kuvvetli olduğunu, içindeki Yeşilova ateşinin hiç sönmediğini izledim.
Kültürlü, deneyimli, hayat tecrübesi ile dolu olan emekli öğretmenimiz, kendisi ile yapılan sohbetin  tamamında,  Yeşilova dan  Yeşilovalıdan ve geleceğimizden bahsetmiş, kasabamızın geri kalmışlığı konusundaki  üzüntülerini dile getirmiştir.
   Aracılığımızla tüm hemşerilerimize selamlarını iletmektedir. Bizimle güzel anılarını ve duygularını paylaşan değerli büyüğümüze teşekkür eder, kendisine Allah’tan sağlıklı ömürler dilerim.

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/baskentten-omer-ozdil-kimdir-taniyalim5-t1070.0.html

Benzer Konular
Nokta BAŞKENT'TEN (Özer İLGÜN ) KİMDİR TANIYALIM-1
Nokta BAŞKENT'TEN (Kemal ARIKAN ) KİMDİR TANIYALIM-2
Nokta İSTANBUL'DAN (Doğan SERİN) KİMDİR TANIYALIM-3
Nokta BAŞKENT'TEN (EKREM AKSOY) KİMDİR TANIYALIM-4
Nokta BAŞKENT'TEN (RUHİ KISA ) KİMDİR TANIYALIM-6

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Süper Moderatör
  • *
  • 15 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: BAŞKENT'TEN (ÖMER ÖZDİL) KİMDİR TANIYALIM-5
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2009, 23:14:04 »
DEGERLI BÜYÜGÜMÜZ ÖMER HOCANIN SELAMLARINI ILETTIGINIZ ICIN BIZDE SIZE COK TESEKKÜR EDERIZ.
RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN.YINE YOLUNUZ DÜSERSE BIZDENDE SELAM SÖYLERSINIZ INSAALLAH.

YÜZDE ISRAR ETME, DOKSANDA OLUR.INSAN DEDIGINDE NOKSANDA OLUR.SAKIN BÜYÜKLENME,ELDE NELER VAR.BIR BEN VARIM DEME,YOKSANDA OLUR.(MEVLANA)

• Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2009, 23:36:54 »
aleyküm selam, teşekkürler abi emeklerine
Değerli Ömer Hocamızın Ellerinden öpüyoruz.

• *
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2009, 23:39:18 »
benim de muhsin özdil diye enisdem var akrabalik var mi acaba???

Mektup gelmeyince cevap yazilmaz, Nasip olmayinca Gurbet gezilmez

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2009, 19:43:35 »
zeki abi güzel bir arasdirma ömer hocamin elleriden öperim bizim komsumuz olur,hocam bu siteyi takib ediyorsa kendimi tanimasi acisdan ,hocam ben pancarcinin ramazanin oglu gazi ,nasilsin insallah iyisindir
almayadan sellamlar

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2009, 19:57:26 »
evet muhsun abimle amcaoglu  omer ozdil le

• *
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2009, 20:01:26 »
hmm ok demek yegnisiniz Pki teryakileri de taniyor musunuz

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Ekim 2009, 20:10:44 »
evet iyi taniyorum

• *
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2009, 20:22:13 »
hmm ok

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2009, 20:22:13 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged