Ben Murtaza

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Ben Murtaza => Oncelıkle s.a.adım murtaza 18 yasıdnayım yeşilova parabaslı mah. İzmirde yasıyoruz.TaT murtazanın torunuyun :)ali MUN'unda ogluyum

Gönderen Konu: Ben Murtaza  (Okunma sayısı 3054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle
Ben Murtaza
« : 28 Temmuz 2009, 13:04:19 »

Oncelıkle s.a.adım murtaza 18 yasıdnayım yeşilova parabaslı mah. İzmirde yasıyoruz.TaT murtazanın torunuyun :)ali MUN'unda ogluyum
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ben-murtaza-t703.0.html

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• *
  • 8 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ben Murtaza
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2009, 15:22:58 »
s.a kardesım sıtemıze hosgeldın umarım guızel vakıt gecırırsın ben de ızmırdeyım sen ızmırın neresındesın

• Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2009, 20:29:50 »
Hoş geldin Murtaza, güzel paylaşımlar dilerim.

'BIR MİLLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR.
UYUMUYOR DA UYUYOR GİBİ YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFİLE, UYANDIRAMAZSINIZ. '

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2009, 20:55:08 »
tşkler hepinize. ben izmirin bozyaka semtindenım.sen nerden

• *
  • 8 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2009, 22:44:56 »
EVKA-5 DEYIM BEN BURDA NERDEYSE YAKLASIK 20 YE YAKIN HEMSERILERIZ VAR

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2009, 19:38:44 »
evet bucada evkada cok hemserılerımız var :)

• *
  • 10 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2009, 23:32:20 »
Hoş geldin Murtaza

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2009, 00:48:00 »
hos bulduk :)

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2009, 16:18:28 »

güneşe güven ki iklimdeki agaçlarda yeşil filizleri kuşlara hediye etsin
             çünkü zamansız dogar bazen zamansız gelen bir baharın tomurcuklarını dolandırır
             etrafında yüregimizdeki ışıklar yaşama sevinci dışarda sevgili hayat alo kimler orada                 

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2009, 20:28:15 »

ÇOK DEGERLİ MURTAZA MUN------> hoş geldiniz sefalar  getirdiniz----------------
                        nasılsınız iyimisiniz inşallah iyidirsiniz efendim sizde bizden soracak olursanız fena sayılmaz
                        mun lar deyince çagrışım  olarak sizi tanıyorum  desem yalan olmaz iyi bir aile üyesisiniz
                        çünkü size olan iltifatdan görülüyorki multi kültürle donanımlısınız icraatınızda görülür zannedersem
                        **************************************************************************
                        çokdandır tanıyorum bu duyguyu gelenleri yazarları çizerleri her şeyi anlatırlardı ama şimdi sıra sizde
                        kimligi alfabededir benim zavallı harflerim onu herkes tanır oda herkesi fakat kullana bilen malesef
                        hiç de görüldügü gibi degildir geçenlerde harflerin hüngür hüngür agladıgına şahit oldum dediki
                        bizim halimiz ne olacak dedi niçin dedim sordum bizi ezik ezik eziyorlar hamur gibi yoguruyorlar dedi
                        biz 29 cıvarında kardeşiz bizi cahillerin eline veriyorlar işde siz anlayın başımıza neler geliyor
                        hiç saglam yerimiz kalmadı her tarafımız cıvata ile tutuyor aşagıdan yukarı düşüyoruz artık dediler-----
                        ****************************benmi----ismail ---canım---bellikli--sülalesinden--FIRTINA*******7

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 16 Kasım 2009, 00:42:36 »
Selam,

Hos geldiniz hepiniz

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 16 Kasım 2009, 23:44:02 »
hoşbulduk . sagolun ismail abi tşkler.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2009, 20:51:07 »

İZMİR--KARŞIYAKADA GEZERDİM ORASINI ÇOK SEVERDİM*
                             ********************************************************************
                             * ben izmirde üç ay ögrenim gördüm izmirin insanı gerçekden avrupalıdır ben ordayken        *
                             * çok hoşuma giden anılarımdan unutamadıklarımdan bazıları çok şık giyinirler samimiler        *
                             * her akşam dügün yaparlar bornovada anlatdıgım her akşamı ible çekerdik onların             *
                             * eglence anlayışı görmek lazım müzik sabahlara kadar devam ederdi ---------------------*
                             * geceleri bir başka olur izmirin modern ve sosyete zenginler lüks içinde parfümlerinden-----*
                             * yanından geçerken pahasını bile tahminen söylerdik aşagı yukarı atardık İŞDE BU LAVANTA*
                             * izmirde yaşayanların hayatlarında başarılar dilerim izmir deyince anılarımı hatırladım-     ---*
                             ********************************************************************

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2009, 20:51:07 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
Ben Murtaza

Seo4Smf Tagleri: