Custom Search

CELALETTİN İRDEM KİM

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/CELALETTİN İRDEM KİM => Kemik gulağın Callağa'nın Muhammed'in ve eski Belediye Reisi Halil İbrahim'in Hatice'nin oğluyum İzmir'de doğdum çok fazla Yeşilovamızı görüp gezmeye

Gönderen Konu: CELALETTİN İRDEM KİM  (Okunma sayısı 9880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle
CELALETTİN İRDEM KİM
« : 25 Mayıs 2010, 22:38:14 »

Kemik gulağın Callağa'nın Muhammed'in ve eski Belediye Reisi Halil İbrahim'in Hatice'nin oğluyum İzmir'de doğdum çok fazla Yeşilovamızı görüp gezmeye fırsatım olmadı.Küçükken yazları gelir çok kısa kalır giderdik.34 yaşındayım evliyim ve iki oğlum var.Benim özlem duyduğum Yeşilova'mızı oğullarıma ve orta köylü olan eşime anlatıp duruyorum.Bildiğim , gördüğüm,duyduğum kadarını nakledip duruyorum.İnşallah Allah yakın zamanda Yeşilova'mıza gelip, anlattığım memleketimi görmeyi ve göstermeyi nasip eder.Çok küçük bir ihtimalde olsa tanıyan hemşerilerimle tanışıp muhabbet edip köyümüzden yeşilovamızdan bahsetmeyi çok isterim.Bu siteyi kurup ayakta tutma gayreti gösteren herkeze çok teşekkürler.Emeklerinize ve yüreklerinize sağlık.Cümleten ALLAH'a emanet olun.
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/celalettin-irdem-kim-t1754.0.html

Benzer Konular
Nokta Acemden İrdem ailesi
Nokta Adem İrdem düğün resimleri

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: CELALETTİN İRDEM KİM
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2010, 23:04:32 »
 sevğili celalettin  sitemize kendi sahsı adıma ve  sitedeki üyelerim adına  sitemize hoş ğeldin  ben seni çok iyi tanıyorum bende ramazan demir yani aynı mah den ve  komşuyuz  sevğili celalettin sitemizde  yeşil ovayı  tanıtan  çok ama çok vidio larımız var yengeme  izletirsen  biraz canlı olmasada tanımış olur sevğili celalettin hatice yenğeme  muhammet amcaya   bolca selamlar  beni tanımadıysan şöyle tanıtım şaban ünlü eniştem ğönül ünlü  kız kardeşim  tamam aplamları iyi bilirsin  komşunuz çünkü hoçça kal kardaş

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2010, 23:13:48 »
Ramazan abi diyorum yaşını bilmiyorum.Abi bu kadar hızlı yanıt geleceğini hiç düşünmemiştim.Selamlarını hemen anneme ve babama ilettim onların da sana selamları var.Abi kabul edersen bende selam ediyorum.Videoları hayranlıkla izletiyorum fırsat buldukça.Abi Gönül teyzem benim annem sayılır oğlu yalçın kardeşim doğmadan önce annemle yanyana komşu oldukları zamanlarda bana o bakmış.Hep anlatır hatırlarız bir araya geldiğimizde.Selamlarını da iletirim Şaban amcamla Gönül teyzeme.Abi Allah'a emanet ol.Hayırlı geceler.

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2010, 23:20:16 »
 teşekürler celal kardeşim  bende kaldım sizde ama sen bilmiyon heralde  benim yaşım 1974 dogumluyum  sen ufaksın benden zannedersem  senin bide erkek kardeşin vardı  ismini şu an hatırlıyamadım  dedenın mefatında sen yeşil ovadaydın  senle dayınlarda konuşduk kardaşda sen hatılamıyorsun  beni  tamam

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2010, 23:44:59 »

çok kıymetli celaletdin erdem
                   acemli,Yeşilova68,ACEM-E- hoş geldiniz sefalar getirdiniz buyrun sizinle biraz tanışalım
                   konuşalım iletişim kuralım müsade ederseniz bende size kendimi tanıtayım
                   benim adım ismail bellikli ben 1071 yılında malazgirt meydanında alp aslanın ordusunda
                   görev almış çok şavaşlar görmüş baban ve amcalarınlada beraber büyümüş
                   sevgili babanın muhammedin yapdıgı salatadan yiyenlerin dadı damagında kalmış
                   alasakallı mahallesinde dogmuş 16 yaşında havadan almanyaya uçmuşum bende
                   sizin dediginiz gibi gurbet yolu gariplerin yoludur türküsünü ezbere bilenlerdenim
                   terzi osman abiyide gördüm vay be zaman nasılda hızlı geçdi şimdi karşı karşıya
                   gelsek birileri yardımcı olmayınca mümkün degil aramızdan ayrılanlarıda gördüm
                   emre san sen bir harikasın ramazan demir büyük araştırmacıyada teşekkürler ederim
                   valla ben aleme reklam oldum herkes meni biliyi men acemliyem yov,ismail bellikli saygılar slm,

• Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2010, 04:24:29 »
Bundan daha mükemmel, daha hoş, daha  özlem dolu, daha samimi bir sohbet olabilirmi acaba..
Üç ağabeyimiz bir araya gelmişler, biri İzmirden biri Acemden bir diğer ağabeyimiz ise Almanyadan. vede dahası üçüde aynı mahalleden bir tanıdık bir hemşeri olarak hemen eskiler anlatılıyor tanışılıyor ve yine eskiye duyulan özlem dile getiriliyor.

Hepinizi hürmetle selamlıyor saygılarımı sunuyorum ....

Acemli68.com........... Yeşilovanın dünyaya açılan penceresi

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2010, 13:00:58 »

insanlarımızın kaynaşması için verdiginiz emeklerinize saygı duyulur
                            diger gubet kuşlarıda yeşilovaya dönüp bakması o toprakdır kökü hatırası
                            teşekkür ederim çok yazarsanız ilginin artacagına eminim ismail bellikli saygılar slmlar,

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2010, 01:15:40 »
Sayın arkadaşlar nede güzel duygularla anlatıyorsunuz,duyğulanmamak elde değil.Hepinizi yürekten selamlıyorum.Gelelim Celalettin kardeşimize ben sizleri gerçekten Rahmetli Celal amcanın oğlu zannettim.İlk etepte oysa adıgüzel Muhammet abinin oğluymuşunuz.Bu da çok güzel kasabada yetişip büyümeyen bir kişinin kendi kasabasına bu kadar hayranlık duyması çok menmuniyet veriçidir.Muhammet abiyim beni çok iyi tanır.Askere giderken kendi aramızda bir konumuz vardı bende asker olunca babanızla yazışma yani mektuplaşırken ismini Muhammet yazdım başçavuş bana öyle bir kızdıki sorma koskoca çavuşsun Muhammet ad olurmu diye ismini Mehmet olarak zarfı değiştirdi.O da şundan kaynaklanıyormuş HZ.Muhammet A.S. İsmi tekmiş ondan Muhammet yazdırmamış şimdi ise son 30 yıldır Muhammet ismi Nüfuz cüzdanlarında yer almaktadır.Gelelim Annenize Annenizle koçaşta kısa bir süre beraber okuduk.Yalnız annen Kendisi bilir Kuru fasulye yemekleri çıkınca Rahmetli Anne annene ve dedene ne dedide koçaş okulunu yarıda bıraktığını öğren Celalettinim.Yalnız anne dedengillede bizler yakın akrabayız.Esas benim ismim Hacı olarak bilirler.Babana ve annene ve sizlere sonsuz selamlarımı yollar.sağlık ve esenlikler dilerim.bİZLERDE kdz.Ereğlide ikamet etmekteyiz.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2010, 17:54:42 »

Degerli arkadaşlar
             ---------------------------bir göz boncugu takma vakdi geldi ve geçiyor
            aslında birde kurşunmu döktürsek acaba
            sitenin degerli yöneticilerine evel allah anlatında bilelim kim kimmiş yani
            bekliyoruz kasabamızdan bir yıldız dogmuş haberimiz yok mu acaba
            koydunuz çekmecenin gözüne saklıyorsunuz kesin bir süpriz yapacaksınız
            sora sora bagdatı bulanlar gibi bende soruyorum napiiim ismail bellikli slm,

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2010, 17:54:42 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
CELALETTİN İRDEM KİM

Seo4Smf Tagleri: