Bugün çok iyisiniz bunu tahmi edebiliyorum ------------------- buna çok sevindim inanın
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarın nasılsınız kimse bilemez biliyorum
------------------------------------------------başlıgını atdıgıma gelince d,r, osman abiye teşekkürler ederim
----------------------------------------------------------------------------------
hiç kimsenin bu konuya ilgisi yok gibi dursada onsuz yapamadıgını gördüm cinci hoca nın ruh tedavisi gelenegimiz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bir arkadaşım var aksarayda izine gitdigimde hepisine giderim fakat dini vijdani inancı hiç ötekilerine benzemez
şunu tesbit etdim insanlarımız hiç farkına varmadan kendilerini ve insanlarımızın ruhunu yıpratıp yoruyorlar
bunlar nerelerde oluyor bir yerde işin varsa müracaat etdiginde ön konuşmalarda ve yönlendirmede çok fazlasıyla
tıpbın nimetlerinden istifade edeyim derken insana insan gibi yeteri kadar kafa yormayı ihmat etdigimizden dir
abi bildigin bir doktor varmı insan pisikolojisinden anlayan var ama neyin varki yok şöyle bir görünmek istedim
biraz sıkıntım varda sebeblerini soracagım neden oluyor bileyim
tamam öglene dogru bizim hoca var bu gün maaşını almaya gelecek birazda işi varmış buraya ugrayacak hocam
abi benim aslında bir hocalık işlim yok
yok ismail öyle deme o bi sana göz ucuyla baksın abi sence ben deli veya manyakmıyım estafurullah ne demek o
hiç farkına varmadım gazete okuyor çay içiyordum bir adam geldi elinde torba poşet
bir ara gördüm bu hacı aga otur dedim sandalya verdim merhaba merhaba
abi misafirimize bir çay
abi hocada gelmedi ammada gecikdi
işde ismail yanında hoca aman abi özür dilerim sizi bekliyorduk dedim orta boylu çok sakin bir üstad belli oluyor
neyse çayını içdi arkadaş geldi ismail dedi sana bir baksın
nasıl abi ben burdayım iyi o zaman hocayı dinle ne derse yap
bir fatiha oku yani inancımın olup olmadıgını bilmek istedi galiba okudum fatihayı
ellerini masanın üstüne koy
hiç kimse yok yanımızda adın ismail ana adın feride tamam dedi
başladı anlatmaya allahdan başka hiç kimse bilemez benim gizli sırlarımı beni bana nasıl anlatıyor hayret etdim
burada sizinle paylaşamayacagım çok dertlerimi bir bir anlatdı
ismail bey dedi bu dünyada yanlız sen degilsin dedi olmadık şeyleri kendine dert eden çok var
sen dedi hayata devam üzüntüye son vereceksin bu allahla senin aranda olan biraz boşluk var
sen ruhen şifayı allah verir sen doktordaki makinelere çok inanmışın sen makine degilsinki seni ayarlasın imkansız
her zaman seni makineye baglamışlar ruhunu elektirige baglamışlar hoca diyor bana bunları
bunları duyunca içimdeki sıkıntıların hepsi gitdi izleri kaldı onlarıda ben sildim
modern teknoloji nekadar yenilirse yenilensin
hijyenik hastalıkların bilgisizlikden oldugunu artık herkes biliyor
lokman hekim çiçek ve agaç yapraklarından ilaç bulalı binlerce sene olmuş
hani ne degişmiş hala biz o yapraklaradan esinlenip ilaçlar yapıyoruz
saçımıza başımıza öksürügümüze cildimize gücümüze kuvvetlenmemize ballar yiyerek hastalıkdan korunuyoruz
beynimizin ortasında allaha ait bir nokta var biz oradan yönetiliyoruz o nedir ruh dur beden ruhun emrindedir
insan oglunun bütün duaları eksikde olsa niyeti allaha oldugu için yerine ulaşmakdadır
bunların hepsini ben kendimden tesbit etdim
okudum okudum ruhların gizemli sırlarını fenomen degişmelerini okudukça ben kendimi tanıdım normal insanım ben
neyim eksik kanaatkar olmayı bir türlü ögrenemedigimden ruh dengemi harabeye çevirmişim bilgisizlikden
dualar edin güne melekler gibi uçarak başlayın kem gözlerden sakının bunun gevuru müslümanı olmaz göz gözdür
türkiye çagın degişmesine yeteri kadar ayak uyduruyormu hayır 50 sene daha gerekir burdan bakınca
insanı insandan çalmayı ne zaman yok ederiz o zaman ruh dengemiz kendi kendini ayarlar
burada şunu söylemessem çatlarım para ön pılanda insanlık ikinci sırada ve gecikerek geliyor hizmetler insanımıza
ruh yanlız allaha aitdir onunla iyi geçindigimiz müddetçe her şeyin gerisi hikaye duasız kalmayın=ismail saygılar,
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/cincihocaileride-turkiyede-avrupa-teknojide-ileride-yani-t3406.0.html;msg16337;topicseen