Custom Search

EMRE SAN tanışma

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/EMRE SAN tanışma => Merhaba arkadaşlar ben yeşilova parabaşlı mahhalesinden fehminin ibrahimin torunuyum 1988 aksaray yeşilova doğumluyum 21 yıldır bursada ikamet

Gönderen Konu: EMRE SAN tanışma  (Okunma sayısı 6496 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: EMRE SAN tanışma
« Yanıtla #30 : 12 Aralık 2009, 22:59:31 »

BEN DE KENDİMİ TANITAYIM, ------------------------------------------------
                         ben nacizhane yeşilovanın bir tane FIRTINA  İSMAİL , İM BENİM YEŞİLOVAM BENİ HİÇ
                         görmeyenler bile beni bana tarif edecek kadar bilgiye sahipler herkese candan teşekkür
                         ederim illaki sende kimsin diye soracak olan olursa orhan abimiz beni yazmak zorunda kalacak
                         bir fırtına geldi geçdi yeşilovanın yetişdirdigi diye ben ve hayat rizikosu mazim tab taze duruyor
                         ben motosiklete bindigimde herkes işini gücünü bırakır beni seyrederdi akrobosi haraketlerimi
                         kimisi helal olsun derdi kimisi deli bu çocuk ve ben maceralarımla zirvedeyim inanın ismail bellikli selamlar,
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/emre-san-tanisma-t270.30.html

Benzer Konular
Nokta Sayın Emre Bey
Nokta EMRE SAN' İRTİBATA GEÇELİM
Nokta ASKERİMİZ (EMRE ULU)
Nokta yöneticimiz emre san baba ocana döndü
Nokta Aksaray Acemliler Vakfı 2.Tanışma gecesinin bilet satışı

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• *
  • 8 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 12 Aralık 2009, 23:23:56 »
ismail amca keşke ozmlar fılan bı videoya fılan cekseydınız bendede motor hastalıgı var motor sürmeyi ve motorla gezmeyi cok seviyorum ve hareket yapMAYI :D :D

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 13 Aralık 2009, 15:36:09 »

ÇOK DEGERLİ EMRE SAN----------------------------------GALİP İLGÜN hayat ne güzel
                             ----------------------teşekkür ederim iltifatına saygına motor deyince bir dakika dur orda,
                             onun sevdası anlatılamaz yaşanır ben biraz akrobosi haraketler almanyada ögrenmişdim,
                             aksarayda gösterileri bir tamirhane önünde yapıyordum insanlar beni nasıl seyrediyor -----
                             anlatamam ben heyecandan uçuyorum yolda tam gaz gidiyorum bir firen yapıyor geldigim
                             yöne dönüyorum dönerkende bir sıfır çiziyorum aksi istikamete tam gaz çok hızlı şekilde
                             bir acı firen dönüyorum bir sıfır daha çiziyorum o zaman olimpiat ların legosu idi 5 sıfır üç,iki
                             ön tekeri kaldırıyordum beş veya yedi metre havada gidiyordum bir defasında aksarayda
                             polis beni kovalıyor atatürk meydanında orada merdivenleri motorla çıkdım geri döndüm
                             polislere karşı sürdüm durdum kolumdan tuttular nasıl fırlatdım motoru dogru yeşilovaya
                             heyecanlı cesaretle heyecan korkulu şov bitirdim o zaman postacı mehmet vardı beni çagırmış
                             beni severdi mert delikanlı idi ismail olanları duydum bir daha aksaraya belli bir süre gitme dedi
                             benim motor tam o sırada istop etse allah başıma neler gelirdi düşünmek istemiyorum
                             nasip olurda yazın yeşilovaya geldigimde tanışırız motor hakkındada konuşuruz ismail bellkli selamlar

• Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« Yanıtla #33 : 13 Aralık 2009, 21:35:15 »
Vay be ismail abi okudum yazını tam gençlik zamanları tam insanın kanının kaynadıgı zaman abi hikayen oldukça heyecanlı ama birazda tehlikeli iyi motorstop etmemiş yoksa aman aman :D yok sa polislerle bilmem ne olurdu

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2009, 00:41:31 »

SAYIN GALİP VE EMRE ,-------------------------------------
                               Çok iyi akıl etdiniz şimdi kararım kesin bir tane 250 lik jawa veya 350 lik de olur
                               alacagım motorlu biraz elim alışdıkdan sonra yani mekanikle tanışdıkdan sonra
                               ilaç gibi olur vallahi nasıl özledim sesini benim motorlunun sesinden------------
                               abam bile tanırmış bizim evin arkasından diger motorlar geçerken ismail geliyor
                               derlermiş yok abam onun motoru saat gibi hızlı çalışır onlar degil ki dermiş ah anam ah
                               anne yüregi nelere dikkat edermiş motorlusunun sesinden oglunun geldigini anlayan annem
                               ogluma bir şey olmasın korku duası edermiş bizim oglan motora bindimi her şeyi unutuyor diye
                               **********yani o zaman kameraya çekeriz bakalım hala formdamıyım ismail bellikli selamlar,,,,

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2009, 08:52:35 »
Sevgili İsmail abicim ben eskiden eskiye sizi bu motor hareketleriyle duyarım bilirim ama sizinle hiç tanışmadık ama abim felan yada çevrem anlatırlar hala sizin motorla harımın üzerine bile çıktığınızı duydum efsaneniz hala yeşilovada devam ediyor
saygılar abicim.
mahmut ilgün

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 16 Aralık 2009, 00:40:35 »

ÇOK DEGERLİ mahmut ilgün,-------------------------------------------------------------
                          teşekkür ederim göstermiş oldugunuz ilgiden sevindim inanın bu böyle o iltifatlı kelimeler beni
                          gençligime götürüp kafamdaki ekranda yeniden heyecanlanmak az kimselere nasip olur galiba
                          siz beni tanımıyorsunuz ben sizi tanımıyorum ve bir dostluk muhabbeti içinde oluşumuz
                          ilahi adaletin ban a vermiş oldugu en büyük hediyedir inanıyorumkıi sizde bir macera perestden
                          anıları duymak ve o ait oldugun kasabada dogmuş büyümüş bir genç heyecan verici yaşantısı
                          herkes tarafından takdir edilişi benim bunları duymam daki serüvenim bitmez tükenmez anılar
                          yıllar sonra beni hiç tanımayan ilgi odagımdaki gerçegi bana anlatmaları ne muhteşemdir insanlar
                          bildigim türkçe dili bile az geldigini düşünüyorum seviniyor seviniyor mutluluk duyuyorum inanın
                          size çok teşekkür ederim sizi hiç tanımadan bana göstermiş oldugunuz ciddi alakanız mutlu etdi
                          teşekkür  ederim ***************************ismail bellikli saygılar efendim,,,,,,

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 17 Aralık 2009, 18:49:22 »
HERKESE BOL SLMLAR  BN HATIPLARDAN GÜLLÜ İLİK İN TORUNU EN KÜÇÜK OĞLU OLAN CELİL İN OĞLUYUM ANKARA 1987 DOĞUMLUYUM 1.5 SENEDİR HAKKARİDE GÖREV YAPMAKTAYIM ALLAH İZİN VERİRSE BU SENE DÖNÜORUM...TEKRAR HERKESE SLM EDER BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN ÖPERİM

• *
  • 12 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 09 Ocak 2010, 01:51:48 »
GEÇ OLDU AMA BENDE SİZE KENDİMİ  TANITAYIM  BEN ABDULLAH ÇAMKERTEN MADEM HERKES LAKABIYLA TANIŞYOR BENİM BABAMA CERİTLERİN HASAN DERLER BİR BAŞKA DEYİŞLE KEL HASAN DERLER  ANNEMEDE KADİR ÇAVUŞUN KIZI DERLER BEN 1963 ACEM DOGUMLUYUM   1993 DE MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜNDE GREV YAPTIM 1996 DA KONYA NUMUNE HASTANESİNE  TAYİNİMİ ÇIKARDIM HALEN BURADA GÖREV YAPMAKTAYIM   İKİ KIZIM BİR OGLUM VAR  EVET ARKADAŞLAR KISACA BÖYLE HEPİMİZ KURBET KUŞLARI OLDUK HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM SELAMLAR SAYGILAR

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 08 Mart 2010, 22:37:00 »
Merhabalar ben Hülya Erdoğan Mahmut Karacanın ve Ali aşçının torunu Ramazan Karacanın kızıyım.Demizlide dogup büyüdüm memleketimi görmeyeli 18 yıl oldu bu site sayesinde bir nebzede olsa özlemimi gideriyorum.site kurucularına teşekkür ederim.memleketimin hasretiyle yanıyorum inşallah tekrar görmek nasip olur.evliyim ve iki çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Tüm Acemlilere Denizliden selamlar.

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 08 Mart 2010, 23:00:50 »
        Hülya hemşerim, sitemize hoş geldiniz.Bizlerde sizin gibi gurbetteyiz.İnşallah sizde sitemizde, özünüze ve  geçmişinize ait  paylaşımlara  ulaşıp mutlu olursunuz.
        Başkent'ten Denizli'ye sevgi ve selamlarımızla.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #40 : 08 Mart 2010, 23:00:50 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
EMRE SAN tanışma

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged