Custom Search

gara abiden çemen yapımı video

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/gara abiden çemen yapımı video => mavi ay video

Gönderen Konu: gara abiden çemen yapımı video  (Okunma sayısı 4401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Mesut ÖRKCÜ
  • Yönetici
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • Acemli68
« : 28 Eylül 2011, 10:58:27 »

mavi ay video

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/gara-abiden-cemen-yapimi-video-t3163.0.html

Benzer Konular
Nokta kerpiç yapımı
Nokta yaşar kerter ve gara aba( video)
Nokta Okul inşaşatı ve yapımı
Nokta aşure yapımı (kasabalı kadınlar video)
Nokta kasaba girişine yazlık ev yapımı
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2011, 01:31:52 Gönderen: fehmi san »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
•Elalem şarap içer sarhoş olur, biz aşk ehliyiz içmeden sarhoş olmuşuz

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: gara abiden cemen yapımı video
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2011, 15:08:34 »
Arkadaşlar Ramazan beye ve Mesut arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.Bizleri hem hasret likten vede kasabamızdan anında haberleri verdiği için çok çok teşekkürler ederim.Kardeşim Bayramda çemen yaparak bizleri daha iyi bir aydınlatma yapmış oldu.Bende o kadar baharat katıldığını bilmiyordum.Gerçekten basit gibi görünüyor ama çok güzel bir damak tadı olmuştur.Tabiiki çemeni bu aylarda yemek lazım.Bu arada Cuma kardeşimizde izinli gelmiş hoş geldiniz derken kardeşim Bayram bey sizlerde bizleri çok güzel bir aydınlattın.Yiyenlere afiyet olsun diyor,teşekkürlerimi sunarım kazancınızda bereketli olmasını diler,ALLAH a emanet olunuzz.Tabiiki hepiniz.

• Süper Moderatör
  • *
  • 15 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2011, 17:17:32 »
OKULARKADASIM BAYRAM BEY ELLERINE SAGLIK VALLA COK GÜZEL GÖRÜNÜYORDU. HEM GÜLDÜM HEM AGLADIM .COK SAGOLUN BIZLERI MUTLU ETTINIZ .EVET DEDIGIN GIBI CAPAN EMMININ CEMENINI IYI BILIRIM. O  YAPAR OMAR EMMIDE DÜKKANINDA SATARDI .ILKOKULDA COK YEDIK AMA YAZIN ÖGRETMENLER YASAK EDERDI COK KOKUYOR DIYE.RAMAZAN SANADA COK TESEKKÜRLER.HA SÖZÜNÜZDE DURUN BIR KILODA BEN ISTIYORUM KARGOYLA GÖNDERIN              SELAM VE SAYGILARIMLA  ALLAHA EMANET OLUN

YÜZDE ISRAR ETME, DOKSANDA OLUR.INSAN DEDIGINDE NOKSANDA OLUR.SAKIN BÜYÜKLENME,ELDE NELER VAR.BIR BEN VARIM DEME,YOKSANDA OLUR.(MEVLANA)

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2011, 19:32:58 »
Ayse bacim cemengelirse gardasini unutma 25 yildan fazla oldu tadini unuttum valla

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2011, 20:22:26 »
amca eline saglik cok guzel gorukuyor  cuma abi sende hos geldin  herkese selamlar

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2011, 22:08:06 »
ABİMİZ ÇEMEN'İ GAYET GÜZEL YAPMIŞ AMA DEDEM RAHMETLİ BAYRAM USTANIN YERİNİDE UNUTMAMAK LAZIM

• *
  • 5 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2011, 14:57:05 »
gara gardaşım ellerine sağlık çok güzel arasıra diderim tertibim süleyman ikram eder yerim ramazan seninde ellerine sağlık çekim için

• *
  • 2 Mesajı Toplam
    5 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2011, 19:12:47 »
ali yeğenim selamlar tabi deden rahmetli bayram ustanın yerini hiçbirimiz tutamayız biz onların talebeleriyiz.bu arada dedeni rahmetle anıyor onlar kadar güzel yapamasakta yeni çağın gencleri olarak onlara yetişmeye çalışıyoruz.gözlerinden öperim

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Eylül 2011, 23:02:43 »
gara abi ellerine saglik cok guzel gorukuyor insallah koye varincik yeriz

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Ekim 2011, 00:41:22 »
Bibim kuzusu ellerine sağlık,Süleymanda süs bebeği gibi oturmasın oda biraz yardımcı olsun.İyi Akşamlar

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Ekim 2011, 01:26:07 »
Gara kardeşim eski bir göreneğimizi yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.
ayrıca güzel bir tarif olmuş, inşallah yazın yemeyede geliriz.
Emeği geçen Cuma ve Ramazan kardeşimede teşekkür ediyorum.

Ayrıca ismi geçen ilk çemen ustalarından, Çapan emmiyi Bayram ustayı ve Adem bakkalı Rahmetle anıyoruz.
 Mekanları Cennet olsun

« Son Düzenleme: 02 Ekim 2011, 01:30:40 Gönderen: fehmi san »

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: gara abiden çemen yapımı video
« Yanıtla #11 : 02 Ekim 2011, 16:23:57 »

Sayın"mesut örkçü ve kıymetli kara*ya çok teşekkürler
               *****************************************************************************
               Çemen ben çemenle büyüdüm hemen hemen yemedigimiz gün olmazdı küllügün mehmet emmiden
               yarım bayat ekmek somun ile nede lezzetli olur mübarek eksotik bir tadı var çok yerdik onu severek
               çok tesadüf olsa gerek televizyonde çemenin kolostürole iyi geldigini söyledi saglık uzmanı doktor
               yıllar sonra böyle duymam beni çok güldürdü kolostürol- kim tanırdıki o yıllar saglıklı besin yedigimizi
               biraz çemenin faydalarını anlatayım yeri gelmişken
               bir çorbadan sonra ileveten yendiginde *öksürüge çok iyi gelirmiş
               bronşit ve bogaz agrılarını yumuşatırmış iyi olmasına sinirlerin yatışmasına ve sakinleştirirmiş
               acı oluşu nedeniyle sindirim sistemini uyarır ve aktifite edermiş yani çalıştırırmış
               mide ve kalın bagırsak gazlarını söktürür bünyenin düzene girmesini saglarmış
               ------------------------
               yıllar önce batıda iştah şurubu tonik olarak evlerde hazırlanırmış tabi bulurlarsa o zaman
               bedenin güçlenmesini sagladıgı tesbit edilmiş geçdigimiz günlerde exotik olarakda cinsel bakımdan
               ------------------------
               cildimizin sivilcelerden kurtulması için çemen tohumunu un gibi ügüterek hazırlar
               bir yemek kaşıgı kaynatıp çaydanlıkda sabah öglen akşam birer bardak içerek
               bedenin üzerine sürülerek sık sık bir kaç defa cildiniz tertemiz olurmuş
               **********************************************************************************
               Pastırma çemeni
               maydonoz gillerden gelmekdedir bir kokulu bitki ve çok güzel kokulu tohumu un haline getirilir
               sarımsak kırmızı biber le karıştırılarak macuna benzeyene kadar yogrularak
               seçilmiş etin üzerine bir güzel sürülür
               daha sonra çok ince ince kıyılmış yagsız pastırma eti karıştırılark işde o zaman lezzetine doyum olmaz
               çocukluk dan gençlige geçiş dönemimde çemen ile tanışdım ve çok yedim
               kim olursa olsun yapanlardan allah razı olsun gara  çok mükemmel yoguruyor ustası galiba ismail bellikli saygılar slm

• *
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Ekim 2011, 21:20:25 »
sevğili amcam ellerine sağlık çemenin çok güzel gecenlerde senin çemenden hataya gönderdim

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Ekim 2011, 23:27:22 »
Su ile 13 çeşit malzeme oldu, elinize sağlık, emeği geçenlere teşekkürler.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 04 Ekim 2011, 01:20:06 »
degerli  site yöneticileri. sitem yapmakda cok haklisiniz.maharet iltifata tabiidir derler.bende ara sira siteyi ziyaret ediyorum ,fakat yazdigim  pek olmuyordu.bundan sonra  mümkün oldugunca yazmaya calisacagim. cemen belgeselide iyi olmus. bu arada garanin hakkini teslim edelim.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 04 Ekim 2011, 01:20:06 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged