Custom Search

gara abiden çemen yapımı video

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/gara abiden çemen yapımı video => mavi ay video

Gönderen Konu: gara abiden çemen yapımı video  (Okunma sayısı 4401 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
  • 5 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: gara abiden çemen yapımı video
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2011, 08:23:14 »

ismail abi çemenin ne kadar faydaları varmış valla bilmiyordum eskiden okul bahçelerinde satılırdı çok yerdik eğer yazdığınız gibi ise garanın satışını artırdınız demektir her köye gittiğimde alıp gelirim bilgilerin için sağ ol
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/gara-abiden-cemen-yapimi-video-t3163.15.html

Benzer Konular
Nokta kerpiç yapımı
Nokta yaşar kerter ve gara aba( video)
Nokta Okul inşaşatı ve yapımı
Nokta aşure yapımı (kasabalı kadınlar video)
Nokta kasaba girişine yazlık ev yapımı

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Süper Moderatör
  • *
  • 22 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2011, 21:16:24 »

Bayram kardeşim ellerine sağlık,inşallah kasabaya geldiğimizde ikram edersin...Çekim de güzel olmuş yöneticilerimize teşekkür ederiz.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2011, 22:53:40 »

" Çok degerli bilgiç şaban",
                     --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                     iş arkadaşımız iş yerinde bir kahvaltı verdi bizde sevinçlerini belli edenlerin paylaşımı dır
                     o günlerden cumartesi geçdigimiz günlerde izin dönüşümüzde ilk hafda sonu mesaimiz
                     benim çok yakınımdadır kahvaltı salonumuz şans ya bu
                     kahvaltı saatimiz saat 9 dadır süresi 15 dakikadır o gün iki arkadaş önceden hazırlık yaparlar
                     bakdım saate bir kaç dakika daha var ama ben bakınca arkadaşımız bana
                     ismail abi gel sen hakkını al dedi nasıl yag ve kimyon kokusu sanki bizim köy sucugu eskiden
                     tarakcının ismail abi yapardı ve o yıllarda ve çok meşhurdu lezzeti ve tadı ona benzetdim o anı
                     ama bir sucuk kokusu geliyor bir başka lezzet canım çekdi vardım bir porsion hazırlamışlar aldım
                     --------
                     ilaveten gazi peyniri türk yufgası domates ve çeşitli soslar marmelat tatlıları filan çok güzeldi
                     kayserili olan arkadaş bilgili olmalıki abi dedi bir market bunları özel yapıyor biliyormusun
                     istersen çemende var dedi vallahamı vallaha abi istersen getireyim
                     bana bir iki peket getir vakdin olursa diye ismarladım
                     pazartesi getirdi halis kayseri pastıma çemeni çok özenle hazırlanmışlar
                     derken katgılarını okudum içinde ne var
                     ve çemenin faydaları nı yazmışlar ilgimi çekdi araştırdım elimizdeki teknolojideki klaviyadan tabii
                     hele dedim bizim köyde sistemin ve insanımızın çok rahat olmasının sebebi çemen efendim yanii
                     mutluluk ve huzuru bulmak çemende
                     kolostrin ve tansionu düşüren hemofil salgılayan insana neşe saadet veren zengin eden çemendir
                     kıymetli garanın çemen yapışını görünce
                     faydalarını saymakla merakım daha da artdı şimdi çemen aldım geldim marketden
                     sagol gara varol gara yarım ekmekle çemen abiziyit suyu nasılda gider hemen ismail bellikli selamlar,

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 08 Ekim 2011, 20:05:43 »
eline sağlık gara abi cuma dayımıda çırakmı aldın

• *
  • 2 Mesajı Toplam
    5 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2011, 21:00:36 »
Değerli arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunar izine geldiğinizde mutlaka uğrayın çemeninizi alın.Bu vesileyle ile çemenin faydalarını İsmail abimizin sayesinde öğrenmiş olduk özellikle İsmail abime teşekkür eder elinden öperim

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2011, 21:00:36 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
gara abiden çemen yapımı video

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged