Custom Search

HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM =>         Oğuzhan DEMİR isimli bir evladımız güzel bir konu ile siteye nefes aldırmıştı. Kendisini tebrik ediyorum, tabiiki bu konuda mutlaka babasıda

Gönderen Konu: HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM  (Okunma sayısı 3209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM
« : 06 Şubat 2012, 21:43:09 »

Oğuzhan DEMİR isimli bir evladımız güzel bir konu ile siteye nefes aldırmıştı. Kendisini tebrik ediyorum, tabiiki bu konuda mutlaka babasıda kendisine destek vermiştir.

Bu konu ile ilgili yorumda bulunan değerli hemşerilerim, bu tür konuların sürekli dile geterildiğini ama sonuç alınamadığını dile getiriyorsunuz, ben de sizlere katılıyorum, o zaman hadi bir ilki başlatalım,

Şöyleki; kısa bir süre önce Zeki GEDİK abimizde dile getirmişti,  bir arkadaşının yakınının  cenazesine gittiğini, gittiği kasabada yaşanan güzellikleri dile getirmişti,

Şimdi bende şöyle bir teklifde bulunuyorum ve hemen 1 Mart 2012 tarihinde başlatılmak üzere,  Kasabamızdan güvendiğimiz gönüllü iki kardeşimizi yaz tatili dönemine kadar muhasip, bir kardeşimizide yardımcı tayin edelim, site aracılığı ile üyelerimizin isimlerini yayınlayalım,  her ay enaz  30.00 TL  (AZ OLUR ÇOK OLUR RAKAM BELİRLENEBİLİR) kampanyayı başlatalım, üye olmak isteyen kardeşlerimizin isimlerini site aracılığı ile sık sık güncelleyelim ve her ay  meblağı sitede yayınlayalım.

Kimseye danışmadan kendisine sormadan karakter yapılarına güvendiğim Bayram SERİN kardeşimizi muhasip, Can KILIBOZ,  Muhammed AYDIN ve Mesut ÖRKÇÜ kardeşimizi yardımcı olarak düşünüyorum, en kısa zamanda  hesap numarası alınarak kampanyayı başlatalım, bu konu ile ilgili görüşlerinizi ve bu kampanyaya bende destek olmak istiyorum diyorsanız,  kısa zamanda site aracılığı ile  isminizi yayınlatırsanız  kampanya başlatılmış olur.

Site yöneticisi kardeşimiz Fehmi SAN, bu konuya öncülük yaparak, konuyu sürekli gündemde tutarsa sevinirim.

Fonda biriken para ile ne yapabiliriz,
         Bu konu ile ilgili, yaz tatilinde biraraya gelerek bir değerlendirme  toplantısı yapabilir, biriken parayı bölüm bölüm  güzel işlerde  kullanabiliriz. Örneğin; Cenazesi bulunan bir cenaze  sahibinin, cenaze masrafları ve gıda türü giderler konusunda (lahmacun-ayran ve tatlı türü giderler) karşılanabilir.

Ben HER AY  ayda; 50.00 TL  vermek üzere üyeliğimi  açıklıyorum.
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/hadi-bir-ilki-baslatalim-t3422.0.html

Benzer Konular
Nokta YEŞİLOVAYA,BİR ADED, AMBÜLANS,KAMPANYASINI,BAŞLATALIM,ACİLEN,,
Nokta HADİ BİR YOKLAMA YAPALIM
Nokta GELİNİZ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRELİM
Nokta "KORKMAZ KURT HADİ BİR İLK OLAN YEŞİLOVA VAKIF-MIZI KUR"
Nokta HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM (AÇIKLAMA)
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2012, 20:49:11 Gönderen: KORKMAZ KURT »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

KORKMAZ KURT 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (02 Mart 2012, 16:14:21)
  • Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2012, 21:49:11 »
sevğili korkmaz abi çok ğüzel ve  başarılı bi paylaşım yapmışın  umarım bu düşünceni  paylaşan olur ben üye olmaya  hazırım saygılar

ramazan demir 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (03 Mart 2012, 15:46:37)
  • Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2012, 23:13:07 »
hemen varım listeye benide yazın illerdeki hemşerilerimizin listesini yapacak arkadaşların desteklemesi lazım öpüyorum

zeki gedik 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (03 Mart 2012, 02:00:52)
  • Onursal Üye
  • *
  • 17 Mesajı Toplam
    34 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2012, 00:31:30 »
sevgili arkadasim korkmaz boyle bir katilima bende varim benide kayit yapa bilirsiniz nevsehirde bir cenAzeye katildim adamlarcaminin yanina taziye evi yapmislar herkez taziyesini yapiyor ayranini etli ekmegi yiyip iciyor birde kuran okuyup dagili yorlar neguzel bir uygulama neden bizdede olmasin cok hosuma gitti  sevgiler sunarim haceli camkerten hollanda

haceli camkerten 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (03 Mart 2012, 02:01:15)
  • Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2012, 09:44:41 »
selamlar-saygılar ..................bende varım ...................................

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2012, 12:58:57 »

Korkmaz abiciğim tabiki bende varım .

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Üye
  • *
  • 6 Mesajı Toplam
    8 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2012, 14:40:47 »
tabiki bende varım korkmaz abı yukardaki yazıları okudum herkesin söylediyi aynı aslında yeşilova için birşeyler yapmak önemli olan bu oluşumu toparlamak sevgliili korkmaz abi ayrıca benim adıma yazdıyın kararı okudum mutlu oldum ama illaki benim olmam şart deyil toplanırız nasıl uygun olursa öyle devam ederiz  NOT muhtarlıyım ve şahsım adına yeşilova için ne olursa olsun her zaman yanınızda olduyumu belirtir saygı ve selamlarımı sunarım

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2012, 15:12:27 »
          Değerli KORKMAZ KURT hemşehrimizin  paylaşıma sunmuş olduğu bu güzel fikre katılıyorum. Doğup büyüdüğümüz o topraklarda,  bir yaraya merhem olunacaksa  neden olmasın.
          Başta hizmet ve hayır işlerinde emeğini esirgemeyen sevgili muhtarımız Bayram SERİN olmak üzere, değerli hemşehrimiz CAN KILIBOZ' ve Muhammed AYDIN dan hiç bir şüphemiz yoktur.
          İnşallah bu fikir amacına ulaşır, kasabamızın sorunlarının çözümüne yardımcı olur.Tüm hemşehrilerimize sevgi saygı ve selamlarımla.

• Süper Moderatör
  • *
  • 22 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2012, 20:40:09 »

Birlik ve beraberlik ile yardımlaşma adına çok önemli ve güzel bir öneri...Yürekten katılıyor ve destekliyorum.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2012, 20:45:44 »

İlgi büyük olmaya başladı, sevindirici bir durum,

Sevğili büyüğüm İsmail BELLİKLİ abi sizi bekliyoruz.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2012, 20:48:09 Gönderen: KORKMAZ KURT »

• Süper Moderatör
  • *
  • 15 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2012, 22:19:02 »
Korkmaz abim  cok güzel düsünmüs.yesilova icin ne karar alinirsa bende maddi manevi desteklerim.tüm yazilanlari okudum ama katilim yok denecek kadar az bence.cokkkk   seyler yazmak isterim ama zülfi yare dokunur bazilarini kirarim diye yazmiyorum.zatende benden baska yazan acem kizida yok  keske yazsalar,zeki abi,korkmaz abi  bende sizi destekliyorum  ve ne vazife verirseniz elimden geleni yapacagimi buradan belirtirim     saygi ve selamlarimla...

YÜZDE ISRAR ETME, DOKSANDA OLUR.INSAN DEDIGINDE NOKSANDA OLUR.SAKIN BÜYÜKLENME,ELDE NELER VAR.BIR BEN VARIM DEME,YOKSANDA OLUR.(MEVLANA)

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2012, 22:34:21 »
Sayın Korkmaz ın güzel önerisini çok begendim tabiki bende katılacagım.Sayın Muhtarımız Bayram Serinede çok teşekkür eder her zaman yaptıgı işlere bir yenisi ekleriz.Korkmazın daha ortada birşey yok yönetim oluşturmasınada bilmem gerek varmıydı,Sayın Muhtarımızın dedigi gibi önce bir toplanalım bir araya gelelim yönetim nasıl olsa seçilecektir.Arkadaşlar miktar belirtmişler bende  yazayım dedim  60 Tl.
 Sayın sevgili Zeki kardeşimizin dedigi gibi bu işler zor degil ama zorlaştırılıyor .Burada yazı yazanlar çabalayanlar tamama yakını Ögrencilerden ,Ev hanımlarından ve  Emekli veya çalışanlardan olan Acem sevdalı kişilerdir.Durumu iyi olanlarda zaten köyü unuttular Ya Allah kerim derim.geriside gelmez derim .İnşallah ben  ve Zeki yanılırız.Eger bu iş tutarsa benimde sözümü geçtigi bazı kişiler vardır durumlarıda çok yüksektir.Hatırabinaen yazılmasını saglarım.selam ve sevgilerimle İzmir.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2012, 23:09:10 »
Necdet abi katkılarından dolayı ellerinden öperim.
Necdet abi isterseniz konuya kısa bir açıklık getireyim, başlattığımız bu kampanya da  para miktarı önemli değil, kimin gönlünden ne koparsa o, önemli olan bu kampanyayı sürekli tutmak, ben  kendi adıma rakam belirttim, yani  bu kampanyayı sürekli tutmak ve heray 50.00 tl göndereceğimi belirtim. yani; bu kampanya süreklilik arzedeçek, örneğin; bu kampanyaya 100 kişi destek veriyor, diyelim ki her üyemiz ayda 30.00 tl gönderiyor, yani aylık gelir hanemiz 3000 TL olacak, fonda oluşaçak bu paradan, tayin ettiğimiz muhasip kardeşlerimiz mahalle gözetmeksizin  (BELİRLENEN KONULAR DÜZEYİNDE) yardımlarda bulunacaklar,  aylık toplanan gelirler her ay harcanmayıp, fonda bulunan para belirli bir rakama ulaştığında, geniş kapsamlı fikir alışverişleri yapılarak, toplu kampanyalar belirleneçektir. yapılan organizeler ve yapılan yardımlar aylık olarak siteden duyurulaçak.

Önce biz bir  üye sayımızı belirli bir sayıya çıkaralım, sizlerin ve diğer gönüllü kardeşlerimizin görüşlerine başvuruluçaktır. sayğı ve selamlarımla.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2012, 23:13:43 Gönderen: KORKMAZ KURT »

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2012, 00:16:11 »
Korkmaz teşekkür ederim.İlgilendigin için Allah razı olsun.Eger bu iş tutarsa bende 10 kişiye daha katılmalarını saglamak için ugraşacagım.İzmir Büyük Şehir Beledisi Her kimin evinde Cenaze varsa mutlaka 200 kişilik Pide ve Ayran gelir.
İzmirde Evka5 de oturan hemşerilerimiz bilir biz 5 Kişi Cami dernegi kurup 1000 Kişli alacak bir şekilde Cami yaptırdık.
Kurucu 5 kişiden Üye olarak tek ben kaldım.O zaman da bir önerim olmuştu buradaki oturanların bir cenazesi oldugunda Pide Ayran gelkiyor Gelenleri Agarlıyacak yer yok caminin etrafında bir yer yaptıralım dedik yarım kaLdı,inşallah tamamlarız.
 İnsanın en acı günü evden bir cenazesininin cıkmasıdır,Mezarlıktan ve dışardan gelen yakınları ,eşi dostu,komşusu, arkadaş ve büyüklerini agırlayacak büyüklükte bir mekanın olmamasıdır.Ben İzmer e geldikten sonra gördüm Alevi vatandaşlarımız cenazeleri cem evinden kaldırılmakta ve Mezarlıktan geldikten sonra Cem evinde baş saglıgı iletilmekte ve burada ayran pide ikram edilecek büyük bir yer bulunmaktadır.Neden bizim camilerimizin ilk katını dükkan işyeri olarak degerlnedirecegimize toplumumuza faydalı olan bir misafir odası,köy odası veya kabul odası olarak degerlendirmiyoz anlamıyorum.
Zeki arkadaşım eger arsayı böyle bir konuk evi veya odası için Bacımızdan alırsa söz bende Mehmet Tıpırdamaz dan İnşaat için. büyük destek alırım.Ayrıoca Aksarayımızda bulunan Mütahhitlerdende gerekli yardımları işe başladıktan sonra alırız umudundayım.selam ve sevgilerimle.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2012, 04:02:30 »
                                   " Çok degerli sayın korkmaz "
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                   Ne hayallerle ümütlerle mutlu olmak dilegimiz
                                   ne yazıkki yaşanmıyor acemsiz çaresiz  
                                   ne o bir arada nede ayrı olmak imkansız sebebsiz
                                   ne  hayırdır korkmaz beni çagırmıssın sen bensiz
                                   komşum bana soracakmış sende akü şarz makinası varmı diye
                                   ismail abi dedi tam o sırada ben yukarı balkona bakıyordumki
                                   benim kafama bir şey düşdü duydum dank etdi gözüm karardı birden
                                   yere düşdüm hemen kalkdım yok bir şey yok dedim ama inanmadılar
                                   tam o sırada sayın dinliciler dedi türk hafif müzügine zennübe ile devam dedi sipiker
                                   başıma düşen radyo ya türk halk müzigi çalsaydı hani dam üstünde un eler diye tombul tombul me-
                                   diye ondan sonra sık sık elektrik kesilmesi olurdu ayıkla pirincin taşını ondan sonacıma
                                   ------------------------
                                   dokrora gitdik elime bir kagıt verdi bunu doldurda gel dedi
                                   siz kimsiniz nasılsınız diye başlıyor hani bende elektrik kesilmesi zararı olmuşmu diye
                                   ------------------
                                   FORMALİTE-kime göre ben kimim=sorularını cevaplayın-dedi bende cevapladım
                                   türk hafif müzigi ile kafama düşen radyo bir şeyler degiştirmedigi kesin bakarmısınız
                                   ------------------
                                   çok zekiyim
                                   çok uysalım
                                   plansızım-----apdalın tekiyim
                                   kavgacıyım hiç yerimde duramam
                                   çaresizim -------ezberciyim--- somurtkanım
                                   beceriksiz salagın tekiyim
                                   van canavarıyım van gölündeki bütün balıkları ızgara yapdım çok lezzetliydi
                                   aaa benmi çooook ciddiyim
                                   kirlinin tekiyim aboooov pasaklıyım üstelik bir de gara cahil
                                   ---------------------
                                   neşeliyim neşeme diyecek bu ülkede yok desemmi acaba de be gitsin ne olur yani ganiii
                                   babayigitim yakışıklı delikanlıydım o eskidendi ama olsun
                                   cana yakınım ve iyilik severim
                                   haylazın tekiyim taaa nezaman bundan adam olmaz dedilerdi dogru çıkdı tam tesbit
                                   ----------------------
                                   biraz hayal perestim çok güçlüyüm deliyim ya öyle sanıyorum kendimi
                                   her zaman mutluyum yarınlardan hep umutluyum ama gelmiyiller o başka canım
                                   son derece spormenim gören zaten inanmaz yaylı araba gibi gidiyirem şak şuka maka
                                   çok kıskancım ne gader güzel varsa gısganırım seni men diye şarkısını söylerim her an
                                   ----------------------
                                   ilgisizim bilgizim apdalın tekiyim salako benim iyi arakadaşım
                                   aman ben öyle saygısızım dikkat dikkat her zaman eşşeklik olabilir
                                   çok talihsizim milli pyango gelecem sana dedi söz verdi hala bekliyem yovvvvvv
                                   durdugum yerde şımarırım bu çocukı mazlım deselerde
                                   ----------------------
                                   çok yetenekliyim
                                   hırsızım ipsizim bir kesere sap olamadım o yüzden ne acıların çocugu emrahım ben
                                   heye sayın doktor bey aslında ben çok sevilen biriyim
                                   tamam o zaman seni korkmaz kurt çagırıyor hadi bekletme onu hani nerede burdamı
                                   yok aslanım acemim yükselen sesinde öööööööylemi
                                   evet bende varım her zamanki gibi
                                   500 T,L,şubatın 24  nde aksaray iş bankasından alabilirsiniz hani adres nerede
                                   hepinize saygılar sunarım iyiki varsınız acemli olsunda toprakdan olsun ismail bellikli selam,

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2012, 11:55:24 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2012, 04:02:30 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM

Seo4Smf Tagleri: