HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM =>         Oğuzhan DEMİR isimli bir evladımız güzel bir konu ile siteye nefes aldırmıştı. Kendisini tebrik ediyorum, tabiiki bu konuda mutlaka babasıda

Gönderen Konu: HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM  (Okunma sayısı 3209 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM
« Yanıtla #30 : 10 Şubat 2012, 11:37:15 »

Sevgili ayşe bacı yazın korkmaz abin muhtar bayram abin  birkar arkadaşlarla ırmak konusunu ele aldık o zamanda yazmıştık yeşilovaya akan koçaş çifliginin hayvan pisliklerinin aktıgını va bu iş içinde sevgili muhtar bayramla 3 mahhele gezerek imza topladık saglık bakanlıgına ve çevre bakanlıgına ve vallilige elle ulaştırılarak gerekli şikayetimizi belirtik bu iş için hemen vallilik koçaş çifliginin hemen akıntısı kesildi aksaraydan gelen lagama devlet su işleri lagımın önünü açıp temizleme yapacaktı bu arkadaşda bayram beye şöz vermişti köyde olan 15  20 nufusunda hayvanının ırmaga aktıgını bahsettik sevgili başkan ve belediye yetkilileri zabıtalar faliyete geçtimi bilmem bunu şikayetimizi yazın belirtik ve hatta bu konu içinde millet vekili ile görüştük yeşilovanın ekşiklerini bu ırmak konusunu anlattık vede alay konusu olmuştuk bunuda unutmuyorum çok güzel söylüyorsunuz bu iş için güzel bir kampanya başlattık bu iyi veya kötü bir deneyelim zannetmiyorum zararımız olsun karımız olur bu yeri öyle yapalımki hemde misafirhanede olsun mevlit burda okunsun yemekler burdan verilsin yeşilovada olanlar evlerinde degil burdan halletsinler şuda olur katkıları olursa bütün evleri kirece boyattıralım görünümü güzel olsun yeşilovanın aksaraydan gelip giderken hiç olmazsa hep evler beyaz gözüktümü bak o güzellige evet agaç konusu güzel şimdi yalan olmasın her evin önünde agaç ve bahçe yaspılıyor yeşilovaya yazın tepeden bir bak her taraf yemyeşil olur fikri olan arkadaşlarımız varsa beyan etsinler tabiki bizlerinde hatalarımız olabilir söylesinler yanlışımızı düzeltelim olur inşallah birde 2 3 ay önce bu ırmak konusu için ankaradan yetkiller eskilde toplantı yapmıştı başkan bu toplantıya katıldı ne konuşuldu bilmiyoruz bizleride bilgilendirmediler aldıgımız habere görede gitmiş görüşmüş ve rutin bir toplantı oldundan bahsetmişti dogru yeşilovanın en büyük sorunlarından birisi bu ırmak  her türlü hastalıgı meydana getirir yazın kokudan durulmuyor  selamlar.
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/hadi-bir-ilki-baslatalim-t3422.30.html

Benzer Konular
Nokta YEŞİLOVAYA,BİR ADED, AMBÜLANS,KAMPANYASINI,BAŞLATALIM,ACİLEN,,
Nokta HADİ BİR YOKLAMA YAPALIM
Nokta GELİNİZ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRELİM
Nokta "KORKMAZ KURT HADİ BİR İLK OLAN YEŞİLOVA VAKIF-MIZI KUR"
Nokta HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM (AÇIKLAMA)
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2012, 12:12:14 Gönderen: zeki gedik »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 10 Şubat 2012, 16:38:00 »
Bende varim bu hayirli ise insallah basaririz necdet abinin buyurdu gibi bir cenaze olsa ev sahibi perisan oluyor hele kis günü büyük sorun köy odasi ve taziye olarak kullanacamiz bir yerin hayta gecirilmesi sart: SAYGILAR SELLAMLAR

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Şubat 2012, 21:33:00 »
Ayşe bacı,
Sizlerin fikirlerini ve önerilerini mutlaka dikkate alacağız, Zeki abinin de izah ettiği gibi, ırmak olayı birazda ırmak kenarında  bulunan ahır sahiplerinin ahır pisliklerini kanala akıtmalarından da kaynaklanıyor. Umarız belediyemiz bu tedbirleri alaçaktır.

Ağaçlandırma konusu çok güzel bir fikir, bu konu ile ilgili  Aksaray  Çevre ve Orman  Şube Müdürlüğü ile irtibat kurulursa, bölgemize uyğun ağaçlandırma konusunda  kendileri yardımcı oluyorlar diye bana bilgi verildi, ne kadar doğru bilmiyorum. Bu konuda bana bilgi geleçek.

Kasabamızda bulunan evlerin beyaz boya ile boyanması fikri de çok güzel, bu konu ile ilgili kasabamızdan bir kardeşimizde benim ile bilgi alışverişinde bulundu ve kendisini bu konuda yardımcı olabileceğini dile getirmişti. Kendisi ile görüşüp detaylı bilgi almaya çalışırım.

Misafirhane yani köy odası girişimi ile ilgili olarak Zeki GEDİK abimizin bir girişimi var, Tabiiki bu büyük bir proje, bu konu ile ilgili olarak gelişme olursa, kaynak yönünden daha büyük girişimler yapmamız gerekir. Saygı ve Selamlarımla.

« Son Düzenleme: 10 Şubat 2012, 21:35:40 Gönderen: KORKMAZ KURT »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 11 Şubat 2012, 02:18:29 »

bu arada bir fıkra anlatayım hep agır konuları hafifletelim biraz
               -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
       afrika ormanlarında zengin bir yamyam gelmiş antalyaya götürmüşler bunu deniz sahiline aboooov bu da ne
       bütün rus kızları güneşde tavuk eti gibi bem beyaz uzanmışlar kumsaka güneşde kızarmış yatıyorlar
       yam yam burayı restoran sanmış
       hani menü fiat listesi nerede getirin bakiyim
       fıkra bu ya hemen getirmişler bakmış
       --------------
       çig ve yaşlı turist 10 dolar
       pişmiş şişman turist kızarmış 50 dolar
       rus piliçleri genç kızlar kıtır kıtır tanesi 100 dolar
       türkiyeye gelen yabancı politikacılar tanesi 1 dolar
       -------------
       yam yam şaşırmış ne bu fiat farkı bizde tam tersi bagırmış garson gel buraya bu hesap yanlış
       garson koşarak gelir kusura bakma yamyam biz bunları temizleyemiyoruz çok kirlidir beyinleri
       bizde çok yabancı iki yüzlü veya üç yüzlü görmek isterseniz daha modellerimiz var yamyam bey
       iyi o zaman akşam yemegine bir çift getir
       10 tanede paket le memlekete götürüp dostlarıma ziyafet vercegim damak zevki neymiş görsünler
       vay be türkiyede döner turist e-ucuz diyorlardı inanmazdım keşke yıllar önce gelseydim türkiyeye*ismailden,         

• Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    17 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 11 Şubat 2012, 13:28:02 »
sevgili korkmaz abi bizim bir aile içi vakfımız var  ama o aile vakfından ailemiz adına bende varım 

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2012, 19:17:24 »
Değerli hemşerilerim,

(((((Hadi bir ilki başlatalım)))) adı altında 1 Mart 2012 tarihinde başlatacağımızı duyurduğumuz  kampanyamıza  destek olacağını açıklayan siz değerli hemşerilerim, bu kampanya' dan haberi olmayan hemşerilerim ile,  bu haberi  ziyaret eden hemşerilerimin katılımlarını bekliyoruz.

Sevğili hemşerilerim; aklınızda şöyle bir yarğı oluşabilir, herkesin  kendi fakiri ve ihtiyaç sahibi var diye düşünebilirsiniz, evet öyle düşünmekte de haklısınız, ama o yakınınıza 30.00 TL  veremezsiniz, biz bu kampanyayı alt limit  30.00 TL olarak belirledik, üst limit  sizin kendi isteğinize bağlı, yani; kampanya'ya ne kadar çok destek olunursa, elde edileçek toplam  meblağ (para) yüksek olacağından, gerçek ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılaçaktır.

İsmail BELLİKLİ abimiz   500.00 TL
Haceli CAMKERTEN kardeşimiz  250.00 EURO ile kampanyaya katılaçaklarını açıkladılar.
diğer hemşerilerimizin isimleri ileriki günlerde yayınlanacaktır.  

Fonda birikecek olan her ayki para, o ay tüketilmeyeçek ve paranın birikimi sağlanarak, değişik önerilere kullanılaçaktır.

Fonda biriken para ve fona para gönderen hemşerilerimizin isimleri her ay yayınlanaçaktır.

Kampanyanın asıl amacının cenaze  sahibi hemşerilerimiz olacak olup, bu paradan  her cenazeye yapılan yardım miktarı eşit olacaktır.

1- CENAZE  DEFİN MASRAFLARI, LAHMACUN, AYRAN VE TATLI  GİBİ GİDERLER

2- YÜKSEK OKUL VE LİSE DÜZEYİNDE ÖĞRENİM GÖREN FAKİR ÖĞRENCİLERE  MADDİ DESTEK

3- YENİ EVLENEN FAKİR AİLE ÇOCUKLARINA TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ TEMİNİ, BUZDOLABI, TV GİBİ  

4- OKULLARIN AÇILIŞ DÖNEMLERİNDE FAKİR AİLE ÇOCUKLARINA KIRTASİYE  VE  ELBİSE TÜRÜ ALIŞVERİŞ

Sayğı ve Selamlarımla.

« Son Düzenleme: 13 Şubat 2012, 19:46:55 Gönderen: KORKMAZ KURT »

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
KAMPANYA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
« Yanıtla #36 : 16 Şubat 2012, 23:00:24 »
Saygı değer büyüğüm İsmail abi,
Hadi bir ilki gerçekleştirelim adı altında başlatmış olduğumuz kampanya sitemizde yayınlandığından bugüne kadar 920 üye hemşerimiz konuyu incelediler. Sitemize kayıtlı 2200 kadar üye mevcut diye biliyorum. Başlatmış olduğumuz kampanyada ne yapmak istediğimizi ve yapılan yardım paraları ile yapılacak yardımların açık bir şekilde muhasebe yapılarak siteden duyurulacağını da bildirmiştik.

Yani anlaşılmayacak hiçbir şey yok, 
Biz ne istemiştik her üyeden alt limit aylık sadece 30.00 TL,

Peki, 2200 üyeden ayda 1 TL alsak ayda ne yapar 2200. 00 TL
Hadi bu üyelerden 500 kişiyi çıkar geriye kalır 1700 üye yani 1700,00 TL
1700 üye içerisinden 100 kişi 20.00 TL verse ne yapar 2000,00 TL
İşte kısa hesap: 2000+1600= 3600,00 TL
Ya birde İsmail BELLİKLİ ve Haceli CAMKERTEN gibi Yeşilova sevdalıları gibi yüksek miktarda yardım edebilecek, Yeşilova sevdalısı çoğalırsa, hesabını sizlere bırakıyorum.

Aylık bu para ile neler yapılmaz, Peki, biz hangi noktaya geldik;
915 üyenin ziyaret ettiği hadi bir ilki gerçekleştirelim kampanyasına;

01-Zeki GEDİK 02-Haceli CAMKERTEN 03-İsmail BELLİKLİ 04-Zeki ARSLAN 05- Ogün DEMİR 06-Ayşe SAK 07-Fehmi SAN 08-Necdet TIPIRDAMAZ 09-Şaban SOLAK 10-Adnan BAYRAKTAR 11-Gazi HEN 12-Bayram SERİN 13-Ramazan DEMİR 14-Cuma TEKİN 15-Hasan DİNÇ 16- Korkmaz KURT
((((((((( İsmi unutulan hemşerimiz varsa lütfen isimlerinini ilave etsinler))))))))))))))

Yani iki elin parmak toplamı kadar olamadık, olsun bu sayının zaman geçtikçe büyüyeceğine inanıyorum,   Biz yukarıda ismi yazılı bulunan değerli hemşerilerimiz ile bu kampanyanın üst seviyelere tırmanacağına inanıyoruz. 

Sevgili İsmail abi,
“Saygı değer iyilik melekleri artık Yeşilova vâkıfımızı kurarak artık onu resmileştirelim” öneriniz çok güzel, ancak; bu önerinizin hayata geçirilmesi için, biz gurbetçilerin kasabamızda bulunması gerekir, eğer biz başlattığımız bu kampanyayı üst seviyelere taşırsak, yaz tatilinde kasabamızda yaşayan bu işe gönüllü kardeşlerimiz ile bir araya gelerek, dernek kurmalarına yardımcı olabiliriz. (YARDIMCI OLURUM)  Bizler de bu derneğe üye olarak gerekli maddi ve manevi yardımlarımızı devam ettiririz.

Önümüzdeki günlerde ben de bu kampanya ya destek vermek istiyorum diyen sevgili hemşerilerimin isimlerini yayınlamaya devam edeceğiz.

Sayın Sevgili diğer üyelerimiz gelin bu kampanyayı üst seviyelere taşıyalım, bakın göreceksiniz, çok şeyin farklı olduğunu, çok yaraların sarıldığını, çok duaların alındığını, fakirliğe yolculuk, kendisini kahvehane köşesine zimmetleyen üstün zekâlı öğrencilerimizi topluma kazandırmanın keyfini, cenazesine istenilen seviyede son görevini yapamayan maddi durumu iyi olmayan eş ve dostlarımızın kötü gününde yanlarında olamasak da, gönüllerine su serpmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayalım.
                                                                                               Sayğı ve Selamlarımla

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: KAMPANYA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
« Yanıtla #37 : 17 Şubat 2012, 17:01:50 »
Sevgili kormaz bekle inşallah katılacaklar çogalır sabredelim olsun hepsini biliyoruz yeşilovalı hemşerilerimiz bir bakmışsın herkes katılır zannedersem ümüdünü kırma bekle derim hadi hayırlısı.İçimdende geçeni söyleyim sen çok beklersin güzel hemşerim yeşilova için çok güzel duygular beslemek iştiyorum yazmak istemiyorum mart ayını bekleyelim neler olacak öptüm
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2012, 17:07:09 Gönderen: zeki gedik »

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 17 Şubat 2012, 19:12:48 »
Sevğili hemşerilerim sayımız 16 kişi oldu, sizleri kampanyaya destek vermeye bekliyoruz, İnşaallah sayımız  yükseleçek, istediğimiz  ve tasarladığımız projemiz başarı ile uyğulanacaktır. Sayğı ve selamlarımla.

• Oğuzhan DEMİR
  • Moderatör
  • *
    • oğuzhan.020699
  • 6 Mesajı Toplam
    13 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 17 Şubat 2012, 19:40:59 »

Kampanyaya destek olmak için ben de okul harçlıklarımdan biriktirmiş olduğum, bir miktar para ile katkıda bulunmak istiyorum. Selamlar.

0quzh4nd3m1r

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 17 Şubat 2012, 19:53:37 »

Oğuzhan  Bizleri çok duygulandırdın  Gözlerinden öpüyorum.

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Üye
  • *
  • 6 Mesajı Toplam
    8 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 18 Şubat 2012, 11:06:03 »
oguzhan gözlerinden öpüyorum oglum babanada seningibi sorumluluk bilen bir evlat yetiştirdiyi için saygı duyyorum 

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 27 Şubat 2012, 12:09:56 »
Sevğili hemşerilerim
"Hadi bir ilki başlatalım"  adı altında başlattığımız kampamyamıza

Yurt dışında ikamet eden  değerli  büyüğümüz  Mustafa SERİN hemşerimizde katılacağını bildirmiştir.

Ayrıca ; Çarşı esnaflarımızdan ALDIRMAZ  GIDA  sahibi Bayram ALDIRMAZ (GARA) hemşerimizde katkıda bulunacağını bildirmiştir.

Her iki hemşerimize de katkılarından dolayı  teşekkür ederim. Sayğı ve Selamlarımla.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 29 Şubat 2012, 20:54:03 »
Sevğili hemşerilerim
"Hadi bir ilki başlatalım"  adı altında başlattığımız kampamyamıza

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Memurluk yapan,  hemşerimiz Şaban BİLGİÇ kardeşimizde katkıda bulunacağını bildirmiştir. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Sayğı ve Selamlarımla.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2012, 12:05:23 Gönderen: fehmi san »

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 02 Mart 2012, 23:10:28 »
Sevğili hemşerilerim;
"Hadi bir ilki  başlatalım" adı altında başlatmış olduğumuz kampanyamıza  maddi  yardımda bulunmayı vaad eden ve maddi yardımda bulunan  ve bulunmaya devam eden hemşerilerimin isim listesi ile  fonda biriken para miktarını en kısa zamanda yayınlayacağım.

Şu ana kadar  25 Hemşerimiz kampanyaya destek olacağını beyan etmiştir.

Konudan haberi olmayan hemşerilerimin, haberleri olduğunda  kampanyaya destek vereçeklerine inanıyorum. Sayğı ve selamlarımla.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2012, 23:12:11 Gönderen: KORKMAZ KURT »

KORKMAZ KURT 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (03 Mart 2012, 00:24:32)

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #44 : 02 Mart 2012, 23:10:28 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
HADİ BİR İLKİ BAŞLATALIM

Seo4Smf Tagleri: