Custom Search

İhsan ER kimdir tanıyalım

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/İhsan ER kimdir tanıyalım =>                     1944 Eylül ayında Yeşilova Nahiyesinde dogdu . 1957 Yılında Yeşilova ilkokulunu bitirdi.Ogünlerde nahiyede orta okul olmadığı

Gönderen Konu: İhsan ER kimdir tanıyalım  (Okunma sayısı 14103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« : 04 Ekim 2010, 00:32:24 »

1944 Eylül ayında Yeşilova Nahiyesinde dogdu . 1957 Yılında Yeşilova ilkokulunu bitirdi.Ogünlerde nahiyede orta okul olmadığı için,
Aksaray Ortaokulunda  1957 de egitimine başladı Son sınıfa kadar  Aksaray ortaokulunda okudu .1961 yılında Koçhisar Orta okulundan mezun oldu.

Er, Babasının ziraatçı olması nedeniyle Yeşilovada 2 yıl ziraat ile meşgul oldu .1964 yılında er olarak askere gitti .1967 yılında polis memuru olarak Adana ilinde göreve başladı.Dışardan bitirme imtihanlarına girerek Adana Karşıyaka lisesini 1974 yılında bitirdi .Aynı yıl Ankara Polis Akademisine girdi .1977 yılında mezun oldu Kahramanmaraş İlinde komiser yardımcısı olarak göreve başladı .1979 - 1982 yılları arasında Gümüşhane ili Şiran İlçesinde Emniyet Komiseri olarak şark hizmetini yaptı .1982 De istanbul ili Trafik Şubesinde komiser olarak görev yaptı .Başkomiser,
Emniyet Amiri ve Şube Müdürü olarak 1993 yılına kadar İstanbul da çalıştıktan sonra ,ikinci şark görevi hizmetini yapmak üzere Kahramanmaraşa Şube Müdürü olarak atandı . Bir yıl görev yaptıktan sonra , çocuklarının eğitimi nedeniyle 1994 de emrekliye ayrıldı .

1996da İstanbul Kapalıçarşı Özel Güvenlik Teşkilatına Güvenlik Müdürü olarak atandı .Halen bu görevi yürütmektedir

İhsan Er ,Evli ve dört çocuk babasıdır.

Kaynak Yeşilova Türkmenleri Tarihi SN Orhan AYDIN

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ihsan-er-kimdir-taniyalim-t2131.0.html

Benzer Konular
Nokta Konyadan Orhan AYDIN kimdir tanıyalım
Nokta Sayın İhsan ER ' den mezarllık ağaçlandırma kanpanyası
Nokta Sn İhsan Er ve Sn Orhan Aydın
Nokta Cenap AŞCI'yı tanıyalım
Nokta İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha (Üç mahale mezarlık ağaçlandırması)

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: İhsan ER kimdir tanıyalım
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2010, 21:39:55 »
           Sevgili Emre, ata yurdu ile olan bağını hiç bir zaman koparmayan, kasabamızın yetiştirdiği değerli büyüğümüz, örnek insan, İHSAN ER  abiyi tanımıyanımız pek yoktur.
           Kendisine saygılarımı sunar Allah'tan sağlıklı ömürler nasip eylemesini dilerim.
           Bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Sevgi ve selamlarımla.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2010, 21:24:00 »
Sn. İhsan  ER  Eşimin dayısıdır  kendisini öz  dayım kadar  çok  seviyorum  ve  yaptıkları  hizmetlerden  dolayı  takdir  ediyor  ve  gurur  duyuyorum.inşallah  aile  efradıyla  mutlulukları  daim  olur.Seni  çok  seviyoruz  dayıcığım  yeğenin  sevinç.nde  çok  selamı  var

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010, 21:42:00 »
Sayın Emre  Kasabamızın sevdalısı olan Emmioglu Sayın İhsan amcamıda tüm tanıyan hemşerilerimize tekrar hatırlattıgın için çok sagolasın.sevgilerimle

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2010, 00:18:31 »

Çok kıymetli emre san
                    çok degerli;*İHSAN-ER*abimizin tanıtmanı harukulade begendim
                    diger başarılı üyelerimizin de böyle tanıtımı güzel olacagını sanıyorum
                    bazı genç arkadaşlarında tanıtımı olsa fevkalede güzel olur
                    kim kimdir bilmek isteyenlerin çogunlukda oldugunu zannediyorum
                    çok güzel bir örnek oldugu için yazdım ismail bellikli saygılar efendim

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2010, 00:07:18 »
ihsan er annemin dayısıdır=) yeşilovanın medarı iftihar herzman köyünü düşünenn büyügümüzdür =))

• Onursal Üye
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2010, 23:04:28 »
 Sayın Ihsar ER kasabamızın yetirmiş olduğu değerli bir bürokrattır, gerek çalışırken emekliyken kasabamıza çok büyük faydası olmuştur,kendisine teşekkür eder, darası diğer bürokrat hemşerilerimizin başına.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2010, 23:04:28 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri: