İl Genel Meclisi Başkanından Okulumuza Ziyaret

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/İl Genel Meclisi Başkanından Okulumuza Ziyaret => KASABAMIZA YENİ YAPILAN CUMHURİYET İLK ÖĞRETİM OKULUNDA İNCELEME YAPMAK İÇİN AKSARAY İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ÖZKAN DOYGUN VE MECLİS ÜYELERİ

Gönderen Konu: İl Genel Meclisi Başkanından Okulumuza Ziyaret  (Okunma sayısı 572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle
İl Genel Meclisi Başkanından Okulumuza Ziyaret
« : 08 Şubat 2012, 16:13:34 »

KASABAMIZA YENİ YAPILAN CUMHURİYET İLK ÖĞRETİM OKULUNDA İNCELEME YAPMAK İÇİN AKSARAY İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ÖZKAN DOYGUN VE MECLİS ÜYELERİ OKULUMUZA GELDİ ZİYARETİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ OSMAN BACAKSIZ OKUL  AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI RAMAZAN DEMİR TERTİP ETTİ OKULUMUZUN İHTİYACI OLAN ÇEVRE DUVARI VE DÖŞEME TAŞI KONUSUNDA NOT ALAN MECLİS BAŞKANI EN KISA SÜREDE BU EKSİKLERİN GİDERİLECEĞİNİ SÖĞLEDİ

İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Av. Özkan D0ygun ve beraberindeki il Genel  Meclis Üyeleri ile birlikte Merkez Yeşilova beldesinde bir dizi incelemelerde bulundular.Başkan DOYGUN ve beraberinde ki meclis  üyeler Celalettin KILIÇ ve Sönmez ÖZEL Yeşilova kasabasında vatandaşlar ile görüştükten sonra Cumhuriyet ilköğretim okuluna da bir ziyaret gerçekleştirdiler

Meclis başkanı Özkan Doygun ve beraberindeki heyet  okulun sorunları ile ilgili okul müdüründen bilgi aldılar. Okul Müdürü Osman BACAKSIZ, Başkan Özkan DOYGUN ve üyelerinin 2011 yılında da okullarını ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerinde okulun ihtiyacı olan ihata duvarı ve 2000m2 kilitli taş ihtiyacını belirttiklerini, ancak 2011 yılı ödeneğinin bitmesi sebebiyle 2012 yılında okulumuzun bu ihtiyaçlarını öncelikli olarak ele alacakları sözünü hatırlattı.

Bunun üzerine Başkan DOYGUN; verdikleri sözün arkasında olduklarını ifade ederek, yapılacak ilk meclis görüşmesinde Yeşilova Cumhuriyet ilköğretim okulunun 2000m2 kilitli taş ve ihata duvarının yapılması işlerini gündeme akacaklarını söyledi. Başkan DOYGUN ve beraberindeki üyeler Yeşilova Atatürk İlköğretim Okulundaki incelemelerinin ardından kasabadan ayrıldılar

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/il-genel-meclisi-baskanindan-okulumuza-ziyaret-t3426.0.html

Benzer Konular
Nokta KORKMAZ KURT OKULUMUZA KİTAP GÖNDERDİ(RESİMLİ)
Nokta yeşilova belediye başkanından bayram mesajı
Nokta Yeşilovada 12 Haziran 2011 Genel Seçim oy oranları
Nokta Yalçın BİLDİRİCİ den okulumuza yardım
Nokta okulumuza yardım eden hemşehrilerimiz (video)
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 11:52:49 Gönderen: acemli68com »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Süper Moderatör
  • *
  • 22 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: İl Genel Meclisi Başkanından Okulumuza Ziyaret
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2012, 21:34:09 »

Çevre düzenlemesi başta olmak üzere bir çok eksiği olan Cumhuriyet İlköğretim okulunun eksikliklerinin tamamlanması amacıyla gecesini gündüze katan değerli okul müdürümüz Osman BACAKSIZ ve okul aile birliği başkanı Ramazan DEMİR girişimci olarak güzel bir örnek oluşturdunuz...Sizlerin bu davetine teşrif eden başta Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Özkan DOYGUN bey olmak üzere diğer Meclis üyelerine de bir Yeşilovalı olarak  teşekkür ederim . Umarım okulumuzun çevre duvarı ve döşeme taş eksiği en yakın zamanda tamamlanır...

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2012, 02:01:43 »
Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Özkan DOYGUN Beye ve meclis üyelerine ilgi ve alakalarından dolayı Yeşilovamız adına teşekkür ediyoruz.
İnşallah okulumuzun eksikleri en kısa zamanda giderilir.
Sayın Okul Müdürümüz Osman Bey'e ve Okul aile birliği başkanımız Ramazan Demir'ede ayrıca teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2012, 19:27:02 »
sözün bitdiği yerdeyiz  (???????????) vay be

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2012, 18:53:48 »
saygı ve sevğilerimle  sevğili arkadaşlar evet  il ğenel meclisi  başkanmız  sayın özkan doygun ve   üyelerini sayın adnan bayraktarla  beraber fikir alarak  öğle yemeğine davet  etdik ve sayın başkanımız ve degerli üyeleri bizi kırmadılar ve  ğeldiler yemekten sonra ilk konumuz okulun duvarı ve  alasakallı mezarlıgına taş isteğinde bulunduk sayın başkanımız da saolsun hemen not aldılar mart ayında havalar açılı açılmaz taşların ve okulumuzun duvarına başlanmasının  talimatını verdi  bizde çok men mun olduğumuzu bildirdik buradan  öncelikle sayın başkanımız ve degerli üyelerine  ve adnan bayraktar kardeşimizde  bize  bu  randevüyü ayarladığı için ve il genel meclisi başkanını  ğetirdiği için teşekürler  ben ve okul müdürümüz osman bacaksızda olmak üzere ğüzel şekilde misafirlerimizi agırladık saygı ve sevğilerimle

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2012, 18:53:48 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri: