Kendimi tanıtıyorum

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Kendimi tanıtıyorum => Herkese selamlar...         Ben Parabaşlı mahallesin den ümmedin irbamın torunu adnan HANLI nın oğlu serdar HANLI 1990 dogumluyum istanbulda ikamet

Gönderen Konu: Kendimi tanıtıyorum  (Okunma sayısı 1891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle
Kendimi tanıtıyorum
« : 10 Şubat 2010, 02:55:26 »

Herkese selamlar...

Ben Parabaşlı mahallesin den ümmedin irbamın torunu adnan HANLI nın oğlu serdar HANLI 1990 dogumluyum istanbulda ikamet ediyorum. Balıkesir üneversitesi mezunuyum ve suanda kendime ait olan HANLI ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN işletmeciligini yapıyorum. Sitemizin bu kadar güzelleşmiş olması beni sevindirdi hasretlerimizi ve meraklarımızı gidere biliyoruz emegi geçen herkeze teşşekkürlerimi saygılarımla sunarım...
    Bütün hemşerilerime saygılarımı sunarım ve herkeze selamlarımı iletirim
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/kendimi-tanitiyorum-t1453.0.html

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kendimi tanıtıyorum
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2010, 03:05:37 »
Sevgili Serdar aramıza hoş geldin.  İş hayatınızda başarılar diliyorum Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.

Ben babanın sınıf arkadaşıyım Babana selamlarımı iletirsin
Haberleşmek ümüdüyle hoşcakalın.

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2010, 03:13:39 »
Teşşekkür ederim fehmi abi babam yanıımda onunda sana selamıı var

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2010, 01:25:36 »
sayın Serdar Hanlı kardeşim.Benim yaşıtım bir Şaban ve yanılmıyorsam Ağabeyi Mevlüt Hanlı arkadaşlar vardı onların yakınımısınız.Selam ve sevğiler sunarım.Mehmet ALDIRMAZ Başkomiser.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2010, 00:50:07 »
                           SAYIN KOMSER,İM neredesiniz özletiyorsunuz kendinizi
                           sizin gibi çok üstün ulviyetli insanın deger seviyesini bilen hacı mehmet efendi
                           bir yaz yagmuru bekliyorduk ah bir yagsa topragımız insanımız gibi nasıl sevinirdik
                           bütün fotografları yakacagım ilk defa kendime zarar vermeye karar aldım harbiden
                           birbirimizin taaa içine bakıyoruz ilk kez bu kadar pişmanlık olamaz yani kasabamızda
                           hiç ilerleme gibi gayenin olmadıgını tam aksine orta çaga dönüş tesadüf degildir
                           yeşilovada fakirlik almış başını gidiyor kim hazırladı bu vahim durumu içler acısı yaşantıyı
                           kim degiştirecek bu gidişatı yokluk ve sefaleti lütfen görüşlerini ve önerilerini------
                           sunarsan ilgi çekecegine inanıyorum neler yapılabilir önlem olarak ismail bellikli saygılar ,,
« Son Düzenleme: 17 Mart 2010, 01:25:21 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2010, 23:30:20 »
Merhabalar mehmet abi şaban benim amcam olur ama mevlut isimli kimse yok mehmet var yanıldınız sanırım ben en kucuklerı olan adnan HANLInın ogluyum

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2010, 23:30:20 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
Kendimi tanıtıyorum

Seo4Smf Tagleri: