Custom Search

Köyümüzün çamurdan yolları

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Köyümüzün çamurdan yolları => 3 resim açılmıyorsa F5 e bas Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us köyümüzün yolları kışın işte böle

Gönderen Konu: Köyümüzün çamurdan yolları  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Özgür Aldırmaz
  • Moderatör
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« : 08 Şubat 2012, 19:29:44 »

3 resim açılmıyorsa F5 e bas

Uploaded with ImageShack.us

köyümüzün yolları kışın işte böle
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/koyumuzun-camurdan-yollari-t3427.0.html

Benzer Konular
Nokta kasabanın yolları yapılıyor (resimli)
Nokta Yeşilova Yolları Yapılıyor( video)
Nokta Facebook'tan kurtulmanın yolları
Nokta Köyümüzün Gençleri
Nokta Köyümüzün insanları

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Oğuzhan DEMİR
  • Moderatör
  • *
    • oğuzhan.020699
  • 6 Mesajı Toplam
    13 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Köyümüzün çamurdan yolları
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2012, 21:50:11 »

Özgür abi bu manzara beni gerçekten çok üzdü. Ben kış döneminde kasabamızın yollarının bu kadar çamur olduğunu hiç görmemiştim. Çamurlu yollar kasabamızın kaderi olmamalı. İnşallah en kısa zamanda yollarımız iyi hale getirilir.

0quzh4nd3m1r

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2012, 00:55:28 »
Sevgili özgür bu gerçekmi nasıl olur bura taş döşeliydi keşke görmeseydim ramazan bizim dükkanın önünde ördek avlıyacam demişti anlamadım şimdi zeton düştü  yazın düzelir i
nşallah sagol özgürüm öpüyorum

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2012, 11:55:50 »
sevğili özğür bey  bu resimi atmışın ama biliyorsun  alt yapı ğeçdi o çamur dediğin yerlerdende  bak yenim  tamda yaş yamur olunca olacak o kadar  belediyemizde kum dökdü ama ğenede olacak  kardaş kasabada alt yapı çalışması var mart tan  sonra böyle olmaz kardaş   saygılar

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2012, 12:22:23 »

" çok degerli ramazan demir"
              ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
              çamur hamamına gidenler bizim köye gelsinler günlük turlar hazırlansın terapisinin reklamı yapılsın
              bu sene belediyemizin halka hizmet ve saglıklı kalması bakımından seminerler verilsin
              biraz önce bir yeşilovalı arkadaş bana telefon etdi
              ismail abi dedi evet dinliyorum alooo devam et lütfen
              resimde gördüm dedi yollar çok geniş taaaa 2500 yılına göre uyarlanmış bir sistem dedi
              evet ne öneriniz var bu gün
              küçülelim abi dedi yolun yarısını gidiş yarını geliş yapıp ortasına çiçekler dikelim valla iyi olur dedim ben
              bak işde o zaman çamur deryasında büyük iniş olur nasıl fikrim  valla mükemmel
              bu aralar hava şartlarıda şartını degiştirdi reform yapdı evrimleşiyor gibi dünya dönüyor kaç kişi biliyor sor
              size tavsiyem küçülmekde çok iş var
              ama yapacagını yapacak olanlar kararından dönemezler artık* vaz geçmek özgürlükdür*ismail bellikli slm,

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2012, 12:33:54 »
Ramazan anladım bu yeri sadece çarşı merkezi itvayiye tazzikli suyla yıkasa o taşlar açıga çıkar böyle çamur olurmu bilmem ama benimki bir fikir tabiki şizlerr daha iyisini bilirsiniz

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2012, 14:40:02 »
                        Acemli Genç kız bir yaz akşamı ailesi ile bir nişana davetlidir yeşiovaya gelirler
                      --------------------------------------------------------------------------------------------------
                      akşamın karanlıgı insanların çok renkli şık giyimlerinden etrafa baksada pek göremez
                      ona gösterilen misafir perverlik ihtişamına hayran olur çok keyif alır eglenir ve giderler
                      yeşilovalı bir zengin aile
                      onu görür bu nişan merasiminde ve ogullarına eş olarak talip olmaya karar verirler
                      oglan tarafı dünür giderler ve kızın ailesi tamam evet der
                      ara ziyaretlerinin çok pahalı olacagından maddi imkanı zayıf olan aile süper karar alır
                      her şey yıldırım hızıyla nişan dügün hepsi bir günde olursa neden olmasın yapalım der
                      oglan tarafınında görüşüne uygun tamam anlaşırlar
                      -----------------------------
                      bir gün sonra nişan dügün olur kız gece oglana gelin gelir ve sabah evin hanımı olur artık
                      bak kaynana ne yapar acemi geline
                      bir kova verir inekleri sagması için
                      birde sandalya verir süt sagarken gelinin oturması için
                      haydi ahırı gösterim sana der kaynana açar kapıyı ki 10 tane inek memeleri gocaman süt inegi
                      hadi koley gelsin der örter ahırın kapıyı gider
                      -------------------------------------
                      bekler bekler kaynana bir saat olur gelin gecikdi nerde kaldı derken
                      elinde bir kırık sandalye
                      üstüne inek basmış bir kova egilmiş kırık
                      ayakları dizine kadar inek boku olmuş bir gelin rezalet içinde üzüntüsünden kahrolmuş çaresiz
                      yok yok yok olmuyor kaynana olmuyor çok denedim dinlemedi beni
                      anlındaki teri koluyla silen gelin nin sinirleri alt üst olmuş bitkin bir vaziyetde
                      tam bir saatdir ugraşıyorum 1 nci inegi sandalyaya oturtamadım kayın valide inat oturmuyor inek
                      ne yapsamda bir türlü sütünü sagdırmadı beni sevmedi galiba beni
                      ben bu bir kova ile süt işini yapamam ne olur beni anneme götürün de şu halimi bir görsün benim annem
                      sizin zenginleriniz böyle boklu işlerlemi ugraşırlar hemen beni boşayın oglunuzdan hemen şimdi
                      şehirli gelinlerin acem ahırların da hiç ineklerden süt sagdıgını görülmüşmüdür bu imkansız ,ismail bellikli

« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 16:14:31 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2012, 19:01:21 »
NE DEMEK YANİ YEŞİLOVA BU ÇAMURDAN ZORMU KURTULUR DİYORSUN BU EVE GELİNMİ GETİRECEZ YEŞİLOVA DÜZELİR İNŞALLAH

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Şubat 2012, 19:30:53 »
çarşı iyi ğene bizim evin yanına  ğelsinde  baksın başkan la  alasallının azaları  ğerçi lafların tükendiği yerdeyiz  bu kasabaya az bile (????????????)

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2012, 20:53:13 »
Alt yapı olması dolayıyle olur tabiki beleiye  yetkili arkadaşlar düzeleceğini belirtiyor.Düzeler inşallah Ramazan kardeşimin dediklerini önemsiyorum.Teşekkürler ederim.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2012, 01:37:47 »

Alt yapı diyorlarya bu bir bilmecedir hiç kimse farkında degil
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              alt yapısı olan kişilerin yüzü hayatı boyu gülmekde hayatın tadına varmakda keyif almakdadır ya öteki
              alt yapısı olmayan bir insanın hiç düşünmedigi gündüz ve gecenin onun için hiç bir şey ifade etmedigidir
              alt yapısı olmayan bir kişinin yüzünün 15 yıl önceden çizgilerle dolu ve buruşdugunu biliyormusunuz
              alt yapı kendini iş hayatına hazırlayan bir delikanlı artık ben evlenip yuva kurmamın zamanı geldi demesidir
              -------------------------
              alt yapı deyince en çok üst yapı akla gelir insanın bir insan gibi güven veren görünümüdür alt yapı
              bir binanın temelinin nasıl olması PLan ve proje geregi kazılmasına alt yapısına başlandı denir
              bu yapı için önce yol bulunur yol olmassa aalt yapıya başlanmaz***duyuru ilan tabela tahtası asılır
              alt yapı önce kanalizyasyon döşenir atık suların tekrar kazanılması için filitre deposu kurulur
              ------------------------
              alt yapı elektrik işlem ve çalışmaların  inşaatın bitimine kadar ve bir trafo kurulur
              toplumun ekonomik yapısına uygun olan bu işlemlerin birleşdi,gi yer altı çalışmalarına alt yapı denir
              evet gelelim şimdi üst yapıya yollar niye çamur
              bakımsız ve kışa hazırlık yapmayı bilen toplumlarda bu gibi olay olmaz
              yolların egilimine göre oralara kış hazırlıgı olarak kum sandıkları yaparlar
              yagmur yagmadan önce bütün yol filitreleri tıkanmasın diye temizlenir veya yenilenir
              -----------------------
              örnek verelim
              bir futbolcunun alt yapısı yani çocukluk egitimi yoksa ona alt yapısı yok derler erken biter sporu derler
              bir mütayidin elemanları varsa o kişinin alt yapısı hazır denir
              kimdir onlar temel kazma vinç soguk demirci kalıpcı ustaları kablo döşeme ustaları
              sıvacı lavabo yer döşeme fayanscı parke döşeme laminatçı dekorcu askılı mutfak ustaları
              bunlar alt yapının üstüne gelenlerdir çatı yalıt döşeme güneş enerjisi deposu ve garaj be depolar
              ---------------------------
              hayata dair bilmek alt yapıdır kimki benim vakdim yok diyor o kişi alt yapısı olması imkansız
              senin derdin ne aslanım tutdurdun millete alt yapı diye yaz babam yav bırak allah aşkına*ismail bellikliden

• Yasin Gürlek
  • Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2012, 22:27:04 »
Parabaşlı mezarlık yolu içler acısı yol tüm çamur burdan yetkililere sesleniyorum kanalizasyon bitince mi başlayacaksınız?birde okulun yanındaki çeşmenin çeşme denecek hali kalmamış oraya güzel bi çeşme yapılırsa sevinirim.gerekirse mahalleli birlikte çalışalım....saygılarımla

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2012, 13:10:05 »
vay köyümüzün haline kimlere kaldı.ne hale getirdiler  herkez ilerler biz geriliyoruz.

• donat meral
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2012, 14:01:27 »
Alt yapı çalışması var kabul ediyoruz ama bu çalışmayı yapan firma çok rahat çalıştığı ortada ihalede tamamlama süresi, yüklenici firmanını sorumlulukları yokmu, yada iş veren olarak belediye ihalenin kış şartlarını hesap etmedimi her ihalenin bir şartnamesi vardır lütfen inceleyip değerlendirin böyle alt yapı çalışması olmaz iyilik yapacağız diye kasabalıya kış günü zulüm olmasın küçük bir ihale değil kontrollerini iyi yapmak gerektiriyor netekimde bu sorunlar olmasın diye ihale edilmedimi (köyümüz tarımsal alanda olduğu için tozda çamurda olur ama çamur deryası olmaz bu kadar fazla olduğunu görmemiştim)

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2012, 19:11:03 »
sizi yürekten tebrik ediyorum
gerçekten bu köy sahipsiz değil söyledikleriniz çok doğru buçalışmayı kim denetliyor . doğrusu çok merak ediyorum
selamlar.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2012, 19:11:03 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri: