Custom Search

* PUSLU,HAVALAR,RTRESS-DEBRESYONU TETİKLİYOR AMAN DİKKAT*

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/* PUSLU,HAVALAR,RTRESS-DEBRESYONU TETİKLİYOR AMAN DİKKAT* =>                          Toplumda hiç farkına varmadıgımız başarımızı son derece etkileyen hava şartlarını                          ciddiye tini

Gönderen Konu: * PUSLU,HAVALAR,RTRESS-DEBRESYONU TETİKLİYOR AMAN DİKKAT*  (Okunma sayısı 804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Toplumda hiç farkına varmadıgımız başarımızı son derece etkileyen hava şartlarını
                         ciddiye tini bir gün bile gündemde tutmadık  kış aylarında yorgunlugun sebebleri varmış bak sen
                         duyduk duymadık demeyin kendinizi hasda filan zannetmeyin
                         puslu havalar-stress ve debresyonu tetikliyor ve kendimizi çok kötü hissediyoruz malesef
                         hani deriz ya elimiz kolumuz kalkmıyor ne oldu bana bu böylemiydim ben aslanlar gibiydim
                         stressli zamanda çalışmalarınız verisi üretim çokda saglıklı yapılamıyormuş çok dogru
                         kışın yaza oranla  90 gün ışık görmeden uyku uyumak uykusuzluk yaparmış uyuyamayanlara duyuru
                         hepside beynimizde hemofil ve melatonin,hücrelerin dengesinin bozulması ışıksızlıkdan mış-
                         niçinmi yazdım-----bilgilerimizi iyi degerlendirelim hayatımızı korku ve endişeyle panikleyerek degil
                         mevsimsel duygularımızın bozulması fobi haline gelmesin yaşasın hayat ismail bellikli saygılar efendim selam,

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/pusluhavalarrtressdebresyonu-tetikliyor-aman-dikkat-t2751.0.html