Custom Search

RAMAZAN DEMİR KİM

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ RAMAZAN DEMİR KİM =>  AKSARAY YEŞİL OVA KAS ALASAKALLI MAH DE OTURMAKTAYIM EVLİ VE 2 COCUK BABASIYIM  1974 DOĞUMLUYUM YEŞİL OVA BLD  FEN İŞLERİNDE ĞÖREVLİYİM İŞİMİ VE

Gönderen Konu: RAMAZAN DEMİR KİM  (Okunma sayısı 3574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
RAMAZAN DEMİR KİM
« : 25 Mart 2010, 23:00:16 »

AKSARAY YEŞİL OVA KAS ALASAKALLI MAH DE OTURMAKTAYIM EVLİ VE 2 COCUK BABASIYIM  1974 DOĞUMLUYUM YEŞİL OVA BLD  FEN İŞLERİNDE ĞÖREVLİYİM İŞİMİ VE MESAİ ARKADAŞLARIMI SEVEN BİRİYİM  YEŞİL OVADA BAZI HIZMETLERDE YER ALDIM ÖRNĞİN DERİ TOPLAMAK  5 SENE KURBAN BAYRAMLARIDA DERİ ĞÖREVİ ALDIM 2 SENEDEYEŞİL OVA KURAN KURSUNA KALEFER DÖŞETDİK DERİ VE HALKIN YARDIMI İLE 3 CÜ SENE YEŞİL OVA CUMHURİYET İLK ÖRETİM  OKULUNA BİLĞİSAYAR  MASALARI YAPDİRDIK DERİ PARASI İLE 4 CÜ SENEDE AYNI CUMHURİYET OKULUNA KUYU  VE DALĞIÇ ATDİRDIM DERİ PARASI İLE 5 Cİ SENE  ALASAKALLI KABIRİSTANININ ELEKDİRİK  PARASINI YATIRDIK DERİ PARASI İLE YEŞİL OVADA TOPLU  SÜNNET ŞÖLENİNDE  Bİ KISIM MATDİ VE MANEVİ YARDIMLARIM OLDU KUTLU DOĞUM VE KURAN KURSU MEZUNİYET ĞECELERİNDE YER ALDIM  SİYASETİ SEVERİM  V.B. ĞİBİ SEYLER BENİ TANIMAYAN  ARKADAŞLARA  YAZDIM  KUSURA  BAKMAYIN  İŞTE RAMAZAN  DEMİR BU İTİBAT TEL  05419163596 EV 03822332903  MSN ramazan6895@hotmail.com hayırlı AKŞAMLAR

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ramazan-demir-kim-t1586.0.html

Benzer Konular
Nokta RAMAZAN DEMİR 'İN ALBÜMÜNDEN (RESİM VİDEO)
Nokta RAMAZAN DEMİR HABERİ DÜZELTME
Nokta SELAMLAR SILAYA RAMAZAN DEMİR
Nokta Ramazan DEMİR moderatör (Ramazan Acem'den bildiriyor)
Nokta ramazan DEMİR den (resimli slyat)

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: RAMAZAN DEMİR KİM
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2010, 10:04:14 »
ramazan kardeşim kasabasını  seven özü sözü bir ayrıca yardım seven olmandan hemşerin olarak gurur duyduk başarılarının devamı dilerim

• donat meral
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2010, 23:46:27 »
Ramazan bey yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederim kendinizi tanıtırken farklı şekilde ifade etmenizi beklerdim kasabalımızın yapmış olduğu yardımları dile getirmeniz üzücü çünkü yardım edeni ve yardım alnı üzmekten başka bir şey değildir dile gelmesi hayrın ALLAH cc rızası için verilen hayrın en güzeli kimsenin duymadan ifa edileni dinimiz için en güzeli Efendimiz sav sağ elin verdiğini sol el görmeyecek diye bize yol gösteriyor ki yardım amacına ulaşsın birde uslubunuzda ben yaptım yaptırdım demekten ziyade biz demeniz daha hoş olurdu kasabalımız yardım ederek size böyle bir sorumluluk veriyorsa bu sizin için onurdur kasabamız için yapılanlar aynı zamanda görevimizdir sizin yapılan çalışmalardan dolayı kasabalımız tebrik edecektir çünkü kelimeleriniz imaen çok yöne çekilebilir başta sizi ve yardım edenleri yardım uzatılan kişileri kurumları yıpratabilir kendinizi tanıtmanızı bekliyorum çalışmalarınız kasabamız için yaptıklarınız için sağolun

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2010, 00:53:26 »
 Ramazan kardeşimizin yaptıklarını takdirle karşılıyorum Allah kendisinden razı olsun.
Demekki Ramazan bu haliyle tek başına veya birkaç arkadaşıyla bu kadar güzel işleri başarabiliyorsa, Birlik ve beraberliğin artmasıyla Yeşilovada daha ne güzel işler yapılabileceğini bizlere göstermiş oluyor..

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• donat meral
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: DONAT MERALE ÖZEL
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2010, 08:07:34 »
Kıymetli Ramazan bey yazın için teşekkür ederim ben insanların okullu olup olmamasına bakmam çok insan bilirim ki okumamış ama kendini çok iyi geliştirmiştir çok insan bilirim diblomaları vardır ama faydası yoktur hizmet eden en büyük alimdir gözümde eğer ki hilmi ve mesut abi senin kendini tanıtmalarını istemeleri yerine kendileri birşeyler yazsaydı da seni onlar anlatsaydı o daha hoş olmazmıydı paylaşımın için tekrar teşekkür ederim

• Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2010, 19:22:28 »
myvillage nikli değerli üyemiz

üyeliğiniz gizli olduğundan dolayı silinmiştir. Konu ile alakası yoktur.
Hakaret içermediği sürece her türlü yorumları ve eleştirilerinizi yaza bilirsiniz.
Lütfen isim ve soy isminizle üye olunuz.
teşekkürler.

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
emre san özel
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2010, 19:54:15 »
 emre kardaş buğün baban aradı teşekürler babana ama vallahi şajzım bıtdi adamın yuzüne kapandı çok çok özür dilerim olmasa iydi  ama üzğünüm kardaş benim msn kayıtla konusuruz  babanada selamlar sayğılar

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2010, 21:20:13 »
Baba dostumun oğlu Ramazan kardeşim ben eski  komşunuz  Korkmaz abin,  önce tüm Demir ailesine selamlar, annenin ellerinden öperim.  yazılarında  biraz daha  anlaşılır kelime kullansan daha da iyi olur, zor değil biraz dikkat ister..selamlar.

Bak dikkat edince ne güzel yazmışın aşağıda bulunan yazıyı,
 Emre kardaş buğün baban aradı teşekürler babana ama vallahi şajzım bıtTi adamın yuzüne kapandı çok çok özür dilerim olmasa  daha iyiy di, ama üzğünüm kardaş benim msn kayıtla konusuruz  babanada selamlar sayğılar

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2010, 21:23:07 »
Ramazan; her şeye  rağmen siteye gösterdiğin ilgi ve alakandan, köye duyğunun aşırı  sevğiden dolayı sana teşekkür ederim. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa. Selamlar.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2010, 00:22:27 »

sayın korkmaz kurt;
                          sizi saygıyla selamlıyorum bilim ilim iletişim konusunda yeni bir sayfa açmanız çok şahane
                          bizden önce hayata gelenler bizlerin hayatını kolaylaştırmak çok şeyler yapmışlar
                          daha önceki insanlar bize neleri bırakıp gitmişler şimdi sıra bizlerde ögrenmek ve ögretmek
                          diger insanlarında bilgili oldugunu herkes biliyor herkes sizin yazınızı illaki okuyacak bilmelisiniz
                         ******************************************************************
        ne varki bir çok insan hayatında önemli olan yazışma sanatını ilgimiz oldukça azdır malesef
        bence karşılaşdıgım insanların son derece bilgili oldugunu düşünmekdeyim ciddi olmalıdır
        insanlar önce ögreniyor tercübe ediyor aklına depoluyor sonra ögretiyor insan insana
        ben kimseyi yargılamıyorum  arkadaşları binlerce kişi okuyor bilmesi dogal hakkıdır dikkatli olmasıda lazım
                        her okuyucu başka bir görüş düşünce taşıdıgı için sizin anlatıp aydınlatmanız çok güzel
                        insanlar yaşantımızda iyi ve hatasız yazdıgı zaman ilgi odagı sevilerek okunacagı için önemli
                        doktor gibi harfleri dökerek yazdıgı zaman kusurlarını göstermek iyi niyetle tabiki kibarca anlatmak
                        ders vermek benim haddime degil dersini almamış olarak yazmak telafi edilemez hatalar yapar biliniz
        *****************************************************************************
        çogu insan hayatda gelecekde tekrar tekrar yaşayacagını sanıyor bu imkansız hatamı düzeltirim sanmak
        hayat bir elbise provası degil terziye gel gel git gel gel git bir defa gelinir son defa gidilir
        kimsenin yarın burada olacagına güvencesi yokdur sahip oldugunuz güç parmaklarınızın ucundaki kılaviyada
        kusurlarımıza sahip çıkarak düzeltmemiz çevremize saygıdır ve çok önemlidir ismail bellikli saygılar efendim

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2010, 13:31:45 »
yanlis  dusunuyosunuz  onun yaptigini kac  kisi  yapiyo  koyde  elininden gelenin fazlasini  yapiyo  daha ne  olacak  koyde belediye baskani var  atmaya  gelince atan zenginler  var   ne yapmislar  koye  RAMAZAN DEMIR  yaptiklARI soylesin ki  belki  o burlerinde  gozu acilirda koye  biyey  yaparlar  RAMAZAN DEMIR  bunlari basara bildiyse imkani olanlar neler yapabilir sen dusun 

• donat meral
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2010, 17:36:01 »
ben yapılan emeğe saygım var bunun içinde teşekkür etti defalarca ama sahin demir hemşerim kimseyi bir başkası ile kıyaslama huyum değil kimin kasaba için yaptığı benim için önemli ve dikkatinizi şuraya çekmek istiyorum sözlerim çok açık kasabamızın verdiği görev önemli bunu kasabamızdan destek almadan yapmak imkansız biz konu ile ramazan hemşerimle aynı fikir odağına ulaştık iyi güzel olanı konuşurken başkalarını eleştirisel yaklaşmak yanlıştır yapılan yardımları bu yardımları alanları kırmak üzmek yanlış lütfen konulara dikkat edelim bu konu ince detaylı dedim dikkat edelim fayda sağlarken sevdiklerimizi kasabalımızı üzmeyelimm ben bunun yanındayım ve kasabamız için adım atan herkese teşekkür ederim

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2010, 01:21:07 »
Ramazan Demir Rahmetli abbemin oğlu oluyorsunuz.Belediyede çalışıyorum deyince jeton düştü.Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz.Aslan yiğenim.Mehmet Başkomiser.Kdz.Ereğliden size ve kasabamıza bol bol selamlar.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2010, 02:02:09 »

Müsade ederseniz birazda ben yazayım ne dersiniz kıymetli yeşilovalılar
               kimse kimsenin hatasını düzeltmeye kalkmasın hata illaki yapılır hatalar insanlar içindir
               gelelim konuya egri oturalım dogru konuşalım ve dogru yazalım bir kaç defa hata olur normal
               ama bu böyle hatalarla devam edemez herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce
               hataların düzeltilmesi için önlem al diyecegini bir türlü diyemiyor allah allah niyeki derdi ne acaba
               her arkadaşın itiraz etme hakkı vardır yoksa fikirlerini zorla kabul ettirmek fikrindemisiniz acaba
               aklındaki fikriniz ne ise zikrinizde odur bu bilinen eskimiş modeldir şimdi bu maya tutmaz artık
               zorla güzellik olsun diyenler için boşuna çırpınma yanlışsa yanlış meydanda ismail bellikli saygılar,,???

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2010, 13:21:10 »

çok kıymetli ramazan demir;
               tatlı hayat başkalarının huzuru ve mutlulugunu temenni etmekden geçer örnek verelim
               bu gün türkiyede takriben seksen milyon insan var herkesin kafa yapısı ayrı ayrı niçin acaba
               türkiye büyük millet meclisinde 550 millet vekili ve bir sürü parti var bagımlı bagımsız
               senide sanmaki övenler kadar eleştirenler olacak ben dahil ben sizi çok iyi tanıyorum
     yıl 1973 dünyaya gelmen için ilahi adaletin kararı kesinleşmiş ve 1974 dünyaya geldin ama nasıl
     senin dünyaya gelmenle birlikde türkiye büyük bir kirize girdi ecevit başbakandı benzin yok mazot yok
     adi makaryos bunları fırsat bilerek kıbrısda türk köylerini basarak 140 kişiyi evlerinde asıp kesdi
     buna tahammül edemeyen pilot cengiz topel kendi başına aıldıgı kararla jet uçagına binerek
     kıprız rum ların bölümünü bombaladı ve heyecandan uçagının deposunu doldurmayı unutan
               rahmetli üstün cesaretli pilot cengiz topel türkiyeye dönüşünde uçagın benzini biter
               ve uçakdan atlamak zorunda kalır ve rumların eline esir düşer ve sonuç çok kötü tabiki
               ben hemen  aksaray asker şubesine koşdum ben asker olmak istiyorum dedim onaylandı
               izmir bornova özel topcu taburuna teslim oldum ve 1974- 20 temmuzda kıprız çıkarması yapdık
    karaoglan ismini ordan almışdır merhum ecevit ben bir kıprız gazisiyim diger arkadaşlarım gibi memnuniyetle
    asker oldugumu resimlerim den görebilirsiniz özel topcu oldugumu görmenize sayfaya bakmanız yeter
    degerli abbe abi ile ben iyi konuşurdum severdi beni zaten kendiside mert adamdı sözüne sadık insandı
    işde sen kıprız-  da savaş çıkmasına sebebsin sevgili ramazan kıprızda şehitler vererek barışı sagladık fakat
    seni üç yaşında filan çok defa gördüm benim fırtına ismail olan motorumun yanına gelirdin o sensin anladınmı
    sonra tekrar almanyaya döndüm vay be senelerde rüzgar gibi nasılda geçmiş bizden habersiz
    ben sana kendimi tanıtmayı uygun gördüm ramazan bey çok çalışmak lazım çok ismail bellikli saygılar efendim

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2010, 13:21:10 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
RAMAZAN DEMİR KİM

Seo4Smf Tagleri: