Custom Search

Sayın İhsan Er den Müjdeli bir Haber

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ Sayın İhsan Er den Müjdeli bir Haber => Sevgili Hemşerilerimiz Acem sevdalısı sayın  Kıymetli Emekli Emniyet Müdürümüz. İhsan ER  müjdeli bir Haber İletmemi istedi,Yeşilova Parabaşlı

Gönderen Konu: Sayın İhsan Er den Müjdeli bir Haber  (Okunma sayısı 1015 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Sayın İhsan Er den Müjdeli bir Haber
« : 07 Şubat 2012, 23:08:47 »

Sevgili Hemşerilerimiz Acem sevdalısı sayın  Kıymetli Emekli Emniyet Müdürümüz. İhsan ER  müjdeli bir Haber İletmemi istedi,Yeşilova Parabaşlı Mezarlıgı için önceki yıl başlatmış oldugu Agaçlandırma ve düzenlenmesine bu yılda Katkılarının devam edecegini yeni Fidanlar getirip dikecegini belirtmişlerdir.Şu anda Mezarlıktaki Agaçkların bakımı için Avcı Kadir e 200 Tl.Efrahim Tekin e 200 Tl. ve Sayın Muhtarımız Bayram Serin e sondaj çalışmaı için 200 Tl.olmak üzere Toplam 600 (altıyüz) Tl.göndermiştir.

Veren elin Alan elden daha üstün oldugunu belirtip.Kendisine çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/sayin-ihsan-er-den-mujdeli-bir-haber-t3423.0.html

Benzer Konular
Nokta Sayın Emre Bey
Nokta Sayın İhsan ER ' den mezarllık ağaçlandırma kanpanyası
Nokta Sayın Ramazan Demir Acemli68 in hızlı silahşörü
Nokta Hatıralardan kesitler(Sayın başkomserimiz M.Aldırmaz'ın Albümünden)
Nokta çok degerli yönetim ve sayın üstadım fehmi san

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sayın İhsan Er den Müjdeli bir Haber
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2012, 02:48:12 »

Değerli büyüğümüz İhsan ER'e teşekkür ediyor  Allah hayırlarını kabul etsin diyoruz.

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2012, 12:37:46 »
Değerli büyüğüm İhsan ER abi ellerinden öperim.
Bizlere yakışan hizmetlere devam etmek, bizleri çok memnun ediyor.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2012, 12:42:42 »
Sevgili dayıcığım yardımların için teşekkür eder ellerinden öperim çok sağolun

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2012, 12:45:52 »
Sevgili agbime teşekkür eder ellerinden öperiz bu iştede bizlere destek vermesini bekleriz.

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2012, 13:12:15 »
Teşekkürler sayın müdürüm.Zaten Cemalettin bey kardeşim İhsan  abimizin böyle bir yardım severliliğini ta 1964 yıllarında Koçaşta bahsederdiki istanbul gibi bir şehrin Trafik  müdürlüğünü yapmak kolay bir iş olmadığını ve meslektaş olarak kendisinden yardım severliliğinden gurur duymaktayım.Kasabamıza ve kişilere yardımı olan abilerimizdendir,kendisine şükranlarımı arzeder,sağlık  ve başarılar dilerim.

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2012, 14:30:40 »
        O, siyaseti Yeşilova ya olan sevdasının önüne hiç bir zaman geçirmedi, kimseyi kırmadı. Hemşehri canlılığını hiç bir zaman yitirmedi.
        Yardımlarını ata yurdundan hiç esirgemedi. Bildiği yolda sessizce ilerlemeye devam etti. Yardımları için değerli büyüğümüz İhsan abiye teşekkür eder ellerinden öperim.
        Allah sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin. 

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2012, 19:10:09 »
sevğili neclet abicim  biz sayın ihsan  er abimizden para falan istemiyoruz  biz sadece alasakallı mah lesi mezarlıgına  fidan  istiyoruz  saygılar

• Süper Moderatör
  • *
  • 22 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2012, 20:09:04 »

Değerli büyüğümüz, hayırsever ve Yeşilova sevdalısı İhsan ER Müdürümüze teşekkür ederiz. Allah sağlık ve uzun ömürler versin...

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2012, 20:42:20 »
Sayın Ramazan bey Kardeşim O köy bizim köyümüz Neden olmasın,Tahminim geçen senede gelen fidanlardan azda olsa Alasakallı ve Köseli mahallelerine ait  mezarlıklara verilmişti,Taktir edersinizki üç mahalle mezarlıkları içerisinde Agaç ve yeşillikte en gariban Parabaşlı Mezarlıgı oldugu için Sayın Müdürümüz İhsan Er in kendi çalışmalarıyla buradan Başlanmıştır.selamlar.

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2012, 12:36:45 »
Sayin Ihsan er Beyin baslattigi kampan yaya ben de katkida bulunmak isterim,bu konuda Sayin Muhtar Bayram Serin den ricam benim le haberlesirse memnun olurum.Muhtar Facebook"tan da haberlese biliriz.

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2012, 18:20:33 »
Sevgili neclet ihsan agbiyi her birimiz ayrı severiz daha bir gün olsun şurda çıkıpda şunu yaptım bunu yaptım diye övünmüş degil o ayrı bir abimiz diyorsunki mezarlık için ihsan amcam 600 tl. gönderdi 200 tl. avcının kadire 200 tl. yiyeni efrayim tekine 200 tl de muhtar bayram serine mezarlık için gönderdi diyorsun bu iş yenimi yoksa yazın ben köydeyken sontaj attırdımız zaman yaptıgı yardımımı yazıyorsun ben zannedersem eskisini yazıyorsun böyle bir yardım olmadıgının haberini aldım güzelim alan el veren el birini görmesin derler yapılanları allah aşkına böyle yazmayın unutma arsaya demir ve çimontası nı ben mehmet kardeşimden alcam dedin ve izmirdeki hemşerilerimide sen yoluna koy ankarayı ben yoluna koyum istanbulu bi arkadaş üslansin bursayı zaten fehmi var konyaya bir arkadaş üstlensin ancak böyle yürür bu işler gözünü seveyim iş yapacak adamlarıda küstürmeyelim selamlar
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2012, 00:05:08 Gönderen: zeki gedik »

• Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    17 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2012, 13:11:17 »
 kasabamızın nüfüsunun resmi kayıtlara göre yerleşik ve dışarıdaki oturanlarla birlikte 44.ooo oldğu ama kasabamıza ilği ve alakası olan kişi sayısı 44 olmadığını görüyorum daima aynı insanlar  yardım ve katkıda bulunuyorlar elbette gizli yardım eden insanlar var ama nüfusumuzla orantıya bakıldığında sayı çok düşük kendilerine yani ihsan abiye teşekkür ederim  şu ihsan abinin işe aldırıp rızıklarına vesile oldukları insanlar katılsa dünyaca yardım olur. 

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2012, 01:39:27 »
Sayın Zeki kardeşim önce selamlarımı sunar  Köyümüz için yapmış oldugun çalışmalar için teşekkür ederim.Mezarlık için verilen 600 Tl. yazın verilen paradır, ben verilmiştir diyecegime sehven gönderilmiştir.yazmışım.Bahar gelince hem yen fidanlar alınacak hemde bakımlarının yapılması için yardımlar yapılacaktır.

Kasabamıza yaptırılacak olan Köy odası veya Misafirhanesi içinde Mehmet Tıpırdamazdan iyi bir yardım alırım diye yazdım.Zekinin yazdıgı gibi demir ve çimonto yazmadım yazımda yerinde duruyor.okuyabilirsiniz.
Yardım papacak tüm hemşerilerimiz Nakit ve malzeme olarak katılabilirler yeterki herkesin bir emegi bir Tuglası olsun.Sevgi ve saygılarımla.

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2012, 12:37:47 »
Sevgili arkadaşım yazıma vermiş oldugun yanıt için teşekkür ederim tesadüf avcının  kadir ile telefonda konuştum agaç tohumu dikecekti sevgili korkmaz mersinden çok güzel bir tohum getirdim şubat ayında ekilecekti onu sordum  bu aradada hadi ihsan agbi para göndermiş kış günü şu yoklukta iyi gelir dedim .Biliyorsunuz kadir arkadaşım sevgili muhtarın can yoldaşı ve her işi yapan arkadaşım maddi veya manevi bedenen bütün işleri yapan arkadaşım yazın o çamlara her çama çocuk gibi bakıp kanal açan arkadaşım ve bütün gününü mezarlık içinde geçiriyor ve bu işi para için yapmıyorum allah için yapıyoruım diyen birisi sizin yazınızda 600 tl gönderildi 200 tl side avcının kadire verildi deyince arkadaş bana sitem yaptı bundan sonra mezarlıkla ilgilenmiyecegini bir daha bana böyle yazılar yazmayın herkes yanlış anlıyor dedi ve küstürdük bunun üzerine sana yazıyı yazdım iş yapıyoruz derken kaş göz çıkartılıyor herkesin bir gururu var zannedersinki kadir para için yapıyor zannediliyor herkes kadir gibi olsun inan yeşilovada sorun kalmaz kadir o zamanki parayıda inan mezarlıga harcamıştır caminin bütün işini yapan yazın kömür parası caminin bütün ekşiklerini tamamlıyan arkadaş ben demir  ve çimonto anladım bilmiyorum kardeşim mehmettende yardım alacam demişsindir sevgili neclet bu işler inan hep parayla olmuyor inan muhtar bayramın ve kadirin yanında yazın biraz durdum o iş geriden  göründügü gibi yapılanlar lafla olmuyor bunu bilmenizi istedim selamlar
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2012, 12:40:08 Gönderen: zeki gedik »

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2012, 12:37:47 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri: