Custom Search

sizler

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/sizler => SİZLER ?    Sus dendiğinde susmayan, gül dendiğinde gülmeyen, ağlayanı gördüğünde neden ağladığını anlamayan, ota çöpe para harcamayan,  cami duvar

Gönderen Konu: sizler  (Okunma sayısı 616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
sizler
« : 27 Aralık 2011, 21:47:33 »

SİZLER ?
   Sus dendiğinde susmayan, gül dendiğinde gülmeyen, ağlayanı gördüğünde neden ağladığını anlamayan, ota çöpe para harcamayan,  cami duvar kenarında montsuz oturan,  telefonumun konturu bitti diye kendine dert yapmayan, birbirini kardeş gibi gören, kahvehanedeki münafıklıklara maydanoz olmayan,   seçimde sana benden oy var deyip kendini bir bardak çaya satmayan,  gurbete çıkıldığında herkes tarafından kolaylıkla unutulmayan,
          Gökkuşağı renkli, köyümün sevimli gülleri, sizleri çok seviyorum hiç mi hiç unutmadım ki.  köyümün bereketi, alınacak ibretlerin örnekleri.   

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/sizler-t3329.0.html

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: sizler
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 12:34:47 »
KORKMAZ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN KÖYÜMÜN GÜZEL GÜLLERİ  UNUTULMUYACAK İNSANLAR ONLAR ÇOK SEVİMLİ VEDE KİMSEYE ZARARI DOKUNMAYAN KİŞİLER İNAN ONLARLA ÖYLE VAKİT GEÇİRİYORDUMKİ ÇOKTA SEVİYORDUM ÖZLÜYECEM SELAMLAR

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

Ynt: sizler
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 12:34:47 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
sizler

Seo4Smf Tagleri: