Custom Search

tarım kredi koop müdürü göreve hızlı başladı

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ tarım kredi koop müdürü göreve hızlı başladı => hem şehrimiz şuaip gürlek'ten boşalan müdürlüğüne atanan  yeni tarım kredi koop  müdürü kasabalı çiftçiye gübre kulanımı konusunda  bilgilendirdi

Gönderen Konu: tarım kredi koop müdürü göreve hızlı başladı  (Okunma sayısı 719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
    • Profili Görüntüle

hem şehrimiz şuaip gürlek'ten boşalan müdürlüğüne atanan  yeni tarım kredi koop  müdürü kasabalı çiftçiye gübre kulanımı konusunda  bilgilendirdi
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/tarim-kredi-koop-muduru-goreve-hizli-basladi-t3444.0.html

Benzer Konular
Nokta Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
Nokta yeşilova belediyesi yazı işleri müdürü
Nokta İBRAHİM ETHEM BAYSAL İLK ÖĞRETİM OKULU MÜDÜRÜ
Nokta Sayın Ramazan Demir Acemli68 in hızlı silahşörü
Nokta Gökhan tarım Konya acemli68.com
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2012, 15:02:11 Gönderen: acemli68com »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• *
    • Profili Görüntüle
Ynt: tarım kredi koop müdürü göreve hızlı başladı
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2012, 11:53:43 »
mesut müdürün adı yakup kasalmı mesut birde ben siteye girmekte problem yaşıyam neden bilmem yada ayda yılda bir yazı yazıyam oda siliniyo bendemi problem yoksa site yönetiminde anlamadım gitti bilgilendirirsen sevinirim
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2012, 11:58:58 Gönderen: haliluslu »

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2012, 12:03:41 »
hayırlısı olsun müdür beyimiz  de hoş geldi kasabaya  hayırlı görevler  
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2012, 20:51:47 Gönderen: Ogün DEMİR »

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2012, 14:18:06 »
kasabamıza ğöreve ğelen yeni müdürümüze  ğörevinde başarılar

• Onursal Üye
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2012, 22:14:12 »
goley gelsin osman yaza gorüşmek üzere.

• Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    17 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2012, 18:38:29 »
len ramazan oraya seni atattıralım sen müdür ol  bırak yağcılığı

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2012, 02:11:47 »

türküm dogruyum fena halde doluyum ne yapsakda biraz çeki düzen versek düzene
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            işde çok şeyler böyle tükeniyor hani cami hocası vardı kaçmışdı sebebi neydide kaçdı yeşilovadan
            bu anlayış sürdükçe o adamında kaçmasıda çok yakındır
            hayatda insani önceliklerin yer degiştirmesi hepimizi zor duruma bırakmakdadır işde sözün sahibi bilge
            ne diyor sayın örkçü o adam diyor çok hızlı başladı diyor yani sonu göründü demek istiyor besbelli oldu
            ----------
            zaman içinde bu düşünceler öylesine reyting yapdıki yıllar önce meslegi ilgiliydi şimdi yönetimde amir oldu
            insanları küçümseyen bir zihniyet ve çok acı
            abi bak piyasayı nasıl dagıtacagım yarın sen görürsün hadda fiyatımı bile artıracagım işim reyting benim
            biraz iş ahlakı lütfen
            biraz amire memura saygı gösterip vatandaş olmak müslüman olmanın verileridir yani göstergesidir
            bu işlerde ahlakın gösterilmesi gereken mekan ve makamdır bir kişilikdir     
            -------------
            ben izmirde acemi birliginde askeri terbiye ve savaşma sanatı ögreniyorduk
            ve bir gün dersimizin konusu bir kişinin kendisini nasıl tanıtır dersi görüyorduk
            arkadaşlar sırası ile kendini tanıtıp tekmil veriyordu
            ben ankaradan çin çin baglarından hüsametdin kuşcu ve ben konyadan aladdin mert gibi tanıtım
            sıra bana geldi
            ben nigde aksaraydan ismail dedim dedigime bin pişman oldum inlan aşagı in lan aşagı be adam dedi
            indim niye dedim daha bitmedi daha babamı anamın adınıda söyleyecekdim komutanım kesss lann dediii
            oradan yıllardır hiç adam çıkdıgı görülmüşmü dedi kesss konuşma
            bu benim çok zoruma gitdi çünkü arkadaşalrımın diline düşdüm hemen
            leeen oglum oradan hiç politikacı çıkmışmı baaaksene allanı seversen
            -----------------
            evet 40 sene önce söylenen kelimeler bana 40 sene sonrada hiç bir şeyin degişmedigini göstermekdedir
            hiç unutmam o acemi birligimdeki bu yıkımı benim arkadaşlarımın karşısında mahçup oluşumu bu gün bile
            şaka yapıyoruz sanıp o memurun yüregine derin yara açmayın o bir insandır
            belki o an size mecburen gülümser ama o kişiden ben şahsen özür diliyorum sizin adınıza
            karşı tarafda size olan saygıyı ve bir şeyleri tüketmesine vesilesiniz ve çok vahim-ismail bellikli yaz gelsin,

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2012, 02:11:47 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged