facebook Acem Haber sayfasından alıntı
Derviş Ermiş

köyün üç şeyİNİ BEĞENİRDİM.EĞER BİR EVDE EKMEK YAPILIYORSA...MAHALLE EKMEK KOKARDI RİVAYETE GÖRE O EKMEK KOKUSU TAAAA SÜMERLERDEN,ETİLERDEN BERİ BİZİM ĞÖĞÜN ÜSTÜNE YERlEşŞMİŞ TAM 9000 yILDIR ğöĞE çAKILıp Kalmış...DİĞERi gecelerİ damda yATARken gökten YILDIZ YAĞARDI...ABARTMAK gibi olmasIn YoRGanın ÜSTünDEki YıLdIZlARI çıRparak kAlkARdıM YatAĞImDAN...hAyatIMDA Bir dAha GörEmEYECEğİm KADAR YILDıZI BiZİM kÖYün üstÜNde göRÜRDüm...DÜNYANIN en YILDIz zeNGİNİ HALK NEREDE YAŞIYOR DESELER ACEM DERDİM...hAtta'' saÇlarına yıldız DÜŞMÜŞ KOparma anne'' diyen nevzat çeliKTE BİZİM ORADA Bir gece damda yatmış ve oradan esinlenmiş...evet geldik üçüncüye...göçmen kuşlar:bizim köyün üzerinden saza doğru uçarken gökten iğne atsan yere düşmezdi...toy belki de son kez bizim orada görüldü ve daha sonra nesli tükendi...ben renkleri kuşlardan kuşları renklerinden bilirdim...saz gitti kuşlar gitti renklerde gitti sadece gri kaldı...ben kimmiyim??ben elleri kırılasıca birisiyim köyün çeşmelerine ''saz dağıtılsın,başlık parası kalksın'' diye yazan kişiyim''bu yüzden,burnu fındık ,ağzı kahve fincanı''acem kızları benimle asla evlenmediler... o göçmen kuşlar hayallerimden bile uçup gittiler...ben onların yurtlarını yoketmek için yazı yazmıştım!!artık ekmek kokuları da alamıyorum...aceme hiç gitmedimkii!!
46 dakika önce · Beğen