ACEM 68 DE ARTIK BİRLİKDE SEYEHAT EDEMEYECEGİZ O GÜN GELDİ

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ ACEM 68 DE ARTIK BİRLİKDE SEYEHAT EDEMEYECEGİZ O GÜN GELDİ =>                                                                                                                                            

Gönderen Konu: ACEM 68 DE ARTIK BİRLİKDE SEYEHAT EDEMEYECEGİZ O GÜN GELDİ  (Okunma sayısı 1253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: ACEM 68 DE ARTIK BİRLİKDE SEYEHAT EDEMEYECEGİZ O GÜN GELDİ
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2012, 20:54:37 »

Saygı değer filozofum mübalasız yalan yazmıyorum.Yalan yazan şerfsizdir.Bu gün sizleri rüyamda gördüm vede nasıl olurda İsmail Bellikli kardeşimi görrürüm diye kendimden şüphelendim desem yalan olmaz.Birde benim devamlı sitemizde bir problem oluyor.Üye ol diye yazı çıkıyor,5 kere giriyorum olmuyor.Şimdi denedim oldu nedendir bilemiyorum.Silen mi vardiye kuşku duymaya başladım.Neyse o üye olmak çok kolaydır şifre değiştiririz olur biter.
Sizlerin yazmış olduğunuz yazıları pür dikkat okudum.Vede üzülmemek elde geğil niye gidiyorsunuz ne oldu sizleri üzen bir yazı görmedim.vede asla ve asla olamaz sizler giderseniz bende giderim diye aklıma geldi.Sayın meslektaşım Zeki bey yazı yazdım ondan mı etkilendin  diye yazı yazmış Zeki kardeşim her şeyiyle açık açık konuları dile getiren arkadaşımızdır.Benim hatam varsa özürde dilerim diyor.Bende diyorumki Zeki kardeşim asla ve asla bu düşüncede olacağını sanmam vede sitemiz ve Yeşilova kasabamız için canını verecek bir tihniyete sahip olduğunu düşünüyorum.Asla ve asla üye arkadaşlarımız sizlerin gitmesi demek bizlerin yok olacağı anlamına gelen açıklamalarına yazılarınızı bekliyorum.Hastahanede ameliyat olan H.Ali ÇAMKERTEN kardeşimede geçmiş olsun der,acil şifalar dilerim.Ramazan bey kardeşimizin yazıları da bizlere destek olması dolayısıyla bizleri son derecede menmun etmiştir.
Hepinizi sayğıyla selamlıyor ALLAH a emenet olunuz diliyorum.

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-acem-68-de-artik-birlikde-seyehat-edemeyecegiz-o-gun-geldi-t3408.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta BİTTİ ARTIK AĞLAYIŞIM
Nokta ARTIK, HER ARAÇDA , BİR HEMŞİRE OLACAK,İLK YARDIM,,,,,,
Nokta KORKDUĞUMUZ BAŞİMIZA GELDİ
Nokta Acem halısının dokunuşu (İlmek ilmek acem halısı)
Nokta NELER YAPABİLİRİZ DİYE BAŞLAMIŞDIK ACEM-E VAKIF -ŞART OLDU ARTIK,

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

MEHMET ALDIRMAZ 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:26:21)
  • *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2012, 21:19:17 »
Sevgili can hemşehrilerim, İçinde ACEM sevdası olanlar pire ye kızıp, yorgan yakmazlar.Birbirimizin uyarılarını yapıcı tenkitler olarak algılayalım ve yine gönül koymadan, birbirimize pozitif yaklaşalım.Hayata MEVLANA nın şu deyişi ile bakmanızı rica ediyorum.((Yüz de ısrar etme, DOKSAN da olur. İnsan dediğinde NOKSAN da olur. Sakın büyüklenme, el de neler var. Bir ben varım deme, YOKSAN da olur. Hatasız dost arayan, DOSTTAN da olur.))Tüm can hemşehrilerime sevgi ve saygılarımla.

Muhsin Karadağ 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:26:28)
  • Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2012, 21:41:43 »
Siz değerli acemli68.com'un değerli üyeleri .
İşte birlik beraberlik bu olsa gerek Bizler birbirimizi işte böylesine seviyoruz.

Değerli ismail Ağabey Yeşlovaya Yüksek okul açılması konusu ile ilgili iki adet yorumunuzu bazı sebeblerden dolayı kaldırmak zorunda kaldım.
Sizide  özel mesajla maruzatımı bilgilendirdim.

Sizin hoş görünüze ve affınızada sığınak diyorumki, Yeşilovaya böylesine bir yatırımın çekilmesi çok önemli.
bu proje olur veya olmaz. olumsuz değilde olumlu tarafından bakalım diyorum.

Bu güne kadar Yeşilovanın  yararına olan her konuda elinizden geleni yaptınız her konuda maddi manevi bizlerle oldunuz bu yüzden size sonsuz teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bundan sonrada beraber olacağız.

Zeki ağabeyimizinde dediği gibi bazı konularda hepimiz dahada duyarlı olacağız. Tabiki bu eleştiriler size değil hepimize bende dahil.
Abiciğim lütfen alınmayın bu güzel serzenişler hepimizin dahada kenetlenmesine sebeb olsun diyelim.

Bu konuya Yorumlarınızla renk kattığınız için hepinize canı gönülden teşekkür ediyor hürmetlerimi sunuyorum.

Hoşca kalın...

Dayıcığım Sizede Acil şifalar diliyorum
Akşam aradım Hasanlada görüştüm sağlık durumunuzun gayet iyi olduğunu öğrendim
Allaha emanet ol ellerinizden öpüyorum.

« Son Düzenleme: 01 Şubat 2012, 23:38:08 Gönderen: fehmi san »

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

Fehmi SAN 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:26:49)
  • Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2012, 22:35:51 »
Sayın İsmail Bellikli ben seninle aynı yaştayım.önce Sitede kalmanı  ve yazı yazmaya devam etmeni istiyorum.Eleştirilerime gelince yazınızın daha  öz ve topluma faydalı olmasını beklerim.Bizim köyden ben de dahil fazla okumaya özen gösteren bir toplum dediliz,ayrıca bizim akran (60 üstü yaş) sitede ki üye ancak bir tek elin beş parmagı kadardır.Buraya yazı yazmak ve eleştirmek her zman hakkımızdır.yazılarının çogunluga hitap etmesini öz ve kısa  olması dilegiyle sevgi ve saygılarımı sunarım

Haceli yigenimede Acil şifalara dilerim.

necdet tıpırdamaz 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:26:54)
  • Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2012, 00:14:09 »
          Saygı değer İsmail abi,

Siz büyükler ve biz küçükler  (küçükte sayılmam 52 yaşındayım) sitenin kuruluşundan bugüne kadar, kasabamızın sorunlarını dile getirmeye çalıştık, tabiî ki elimizden bir şeyler gelmeyebilir, asıl amacımız birlik ve beraberlik ortamı içerisinde, bürokrasi içerisinde yer alan büyüklerimizi ortak paylaşım içerisine çekerek, kasabamızda yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak amacı ilk hedefimizdi. Her ne kadar bürokrasi içerisinde yer alan büyüklerimiz ile ortak noktada buluşamadıysak da,  ileriki dönemler de ortak bir noktanın ışığı görünür oldu.

Peki gelinen noktada neler oldu diye şöyle bir geriye bakarsak, sizin özlemli yazılarınızla geçmişimizi günümüze taşır gibi olduk,  bazı Yeşilovalı  kardeşlerimiz tarafından başlatılan kampanyaların, acemli68 sitemiz tarafından duyurulması akabinde, başlatılan çok kampanya başarıya ulaşmıştır, bu tür kampanyalar başarıya ulaşırken, kampanyanın hamuruna sizinde maya kattığınıza şahit olduk, ama; nedense bu tür kampanyalara bürokrasi içerisinde yer alan büyüklerimizi taşıyamadık.

Gelinen dönem içerisinde, il dışında ve yurt dışında bulunan biz gurbetçilerin, kasabamızda yaşayan son nesil ile kaynaşması bizlere hep mutluluk verdi, bu mutluğu yaşarken, sitemize üye bazı hemşerilerimizin, birileri ile olan siyasi sürtüşmesini, sürtüşmelerini, site içerisinde yaşanan birlik ve beraberliğe aktarmaları sürekli bizlere acı verdi.

Her ne kadar küçük problemler yaşansa da, site kurulmadan önceki Yeşilova ile site kurulduktan sonraki Yeşilova arasındaki farkları şöyle bir değerlendirsek, elde ettiğimiz sonuçlar, sizlerin ve bizlerin birbirine ne kadar bağımlı bir hal aldığının göstergesi değilmi.  

Ben de Zeki GEDİK ağabeyin yorumlarına katılıyor, siteden ayrılma fikrinize katılmadığımı, tecrübeli ve derin bilgi dağarcığınızı sitemizde paylaşmaya devam etmenizin bizleri çok memnun edeceğini ümit ediyor, saygılarımı sunuyorum.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2012, 00:16:23 Gönderen: KORKMAZ KURT »

KORKMAZ KURT 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:01)
  • Onursal Üye
  • *
  • 24 Mesajı Toplam
    42 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2012, 00:38:34 »
ISMAIL BEY, SITEM ETMEKTE HAKLI OLABILIRSINIZ
ANCAK PIRE ICIN YORGAN YAKMAYIN
HERSEYIN ACIKCA KONUSULACAGI BIR PLATFORM BURASI ÖYLE OLMASINI
DILIYORUM SITE ICIN.
SIZ BURAYA COK YAKISIYORSUNUZ VE AYRICA YAZILARINIZLA BIZE
GECMISIMIZI VE BILMEDIGIMIZ ADETLERIMIZI TEKRAR YASAMA SANSI VERIYORSUNUZ

Sanmasınlar yıkıldık, Sanmasınlar çöktük
Bir başka bahar için, sadece yaprak döktük...

Demet Arslan (Aldirmaz) 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:11)
  • Webmaster
  • *
    • İyilik yap denize at ...
  • 67 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • acemli68forum,yeşilova,aksaray,acem
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2012, 00:47:45 »
Ismail abi nere gidiyorsun daha ben askerden gelmedim site size emanetti ben gelene kadar siteye sahip cıkın dostluk olsun dargınlık küsgünlük olmasın aman abi Herkese selamlar 16 gün kaldi yakinda oradayim

Emre SAN 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:18)
  • Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 02 Şubat 2012, 15:39:17 »
Yapılan yazışmaların hepsinide olumlu karşılamış bulunuyorum.İlğilenen hemşerilerime yürekten teşekkürler eder sağlık ve esenlikler dilerim.ALLAH a emenet olunuz.

MEHMET ALDIRMAZ 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:25)
  • *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2012, 19:21:51 »
SELM ISMAYIL ABI: sen birilerine kizmissin aciklaki bizlerde tavrimizi koyalim ..seni sevmeyen ölsün.    sen gidersen bu site öksüz yetim kalir senin yazilarindan faydalaniyorduk.sen gecmisimize köyümüzün tarihine isik tutan abimizsin..saygilar selamlar abi
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2012, 19:27:05 Gönderen: gazi hen »

gazi hen 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:28)
  • Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Şubat 2012, 12:54:57 »
Sevgili arkadaşlar ismail kardeşimize kimse bir şey demedi yazılarınızı okuyorum herkes bir sebep ararıyor suçlu arıyor  o gün ben aksaraydaki ünüversiteye yapılan 700 bin dolarlık aksaraylılar derneginin yardımından yazdım bu yardım için konuyu anlamadım bunu bana biri izah etsin hergün çarşaf çarşaf yazılar yazılıyor içinde bende olmak şartıyla yeşilovaya yapılacak hiç bir konu yok boşuna yazılar yazılıyor dedim hatta sevgili ihsan abimden özür diledim agaçlarla bizleri avutmayın böyle bir yetkiniz var neden yeşilovanın elinden tutulmadı gibi şözler yazdık işmailde her konuyu eleştiriyor çok güzel konular yazdı yalınız biz ünüverite için konuşmuştuk o başka yazdı  onuda sevgili fehmi benimde onunda bazı arkadaşların yazılarını kaldırdım abi dedi biz kızmadık ismail neden alındı bilmiyorum ama bence bu tavrı yanlış dedimya yinede söylüyorum benim hatam varsa söylesinler düzetmeye çalışırım bu bir anlayış meselesi benim gürüşüm herkes abartarak şüçlu arıyor lütfen yapmayın diger arkadaşlarda alınıyor ismili bizde çok seviyoruz ama oyundan sen çık ben girecem deyince oyun oynayan çocuklar gibi küsmeyelim dedim bu yeşilovanın senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var ha ben yoruldum ben çekiliyorum derse o başka kimseyede mahana bulmayalım benim söyleyecegim budur kusura bakmayın sevgili mehmet aldırmaz meslektaşım ben hata yaparsam özür dilemesinide bilirim zannetmiyorum hatalı degilim benim yazım buydu ismail bu yazıdan alındıysa bunun için yazdım herkese söylüyorum yeşilovanın faydalarına yardımına kim faydalıysa ben onun ayagının çorabını yıkarım onun için yapmayacagım hiçbir konu yoktur ben buyum ha yine söylüyorum ben ne o parti ne bu parti adamlar yazmış yeşilovaya kömür yardımı yapılıyormuş fakir olan kimseler alıyormuş bunun yanındaka fakir olmayanda faydalanıyormuş alsınlar isterimki devlet maaşta baglasın işsiz olana nasıl avrupa maaş veriyorsa bunlarada versin bir abim doguyu gördü dogunun insanını herkes bilmez afedersin devlet gelsin beni tuvalete götürsün zihniyeti var her şeyi devletten beklerler ne elektirik ne su ne vergi yapmayın ve yıllar yılıda törörle ugraşılıyor bu törere harcanan para bir türkiyedaha olurdu bizim bizden başka dostumuz yok bu törer naletini çıkartanlarında allah belasını versin hala adamlar gözünün içine baka bakar terörü destekliyor kim istemez memleket güllük gülüstanlı olmasını hepimiz isteriz doguda görev yapan arkadaşlarımız her gün kan aglıyor hergün öldüm ölecem diye bekliyor bana ne demeeyin ha bu hükümetinde hataları vardır digerininde hataları vardır bu hale neden geldik bu laflar yüzünden ben pek siyasetten anlamam solada oy verdim sagayada oy verdim  hükümeti eleştirecek zaman degil banane yardım yapmış yapmamış kimine kömür vermiş daş mahmut ve  ve buna benzer hamavun  ramazan  garibanlar kömür almış vede hatta ekmek parası bulammamış kahvede çay parası bulammamış birazını satmış satsın ihtiyacını gidermiş bunu devletten almış kandırmış o onun sorunu  banane buzdolabı vermiş vermemiş bunları yapanda alanda melmunmu mu bunlar ister sag ister sol partiler gelsin ama yeşilovaya yardım hizmet gelsin ben bunu bilirim  onu konuşurum ordaki hemşerilerimizin sesi çikmıyor 15- 20 ailede yolunu işini güzelleştirmiş bana degmeyen yılan bin yaşasın diyor oda malı öyle götürüyor tabiki emegi karşılıgını alacak yaminle söylüyorum gözüm yok ama birazcık yeşilova içinde çaba göstersinler birazda hala birbirimizi çekememezlik ahmet bunu dedi mehmet bunu dedi  bana ne kardeşim yeşilovanın kazanması vede çaba gösterilmesi lazım son 20 ve 25 sene içerisinde yeşilova bitti  birazcık durumu iyi olanda aksaraya taşındı ordan bir daire aldı  yeşilovanın sorunlarını ne yapsın kalıp benmi düzetecem diyenler bile var onlar yeşilovanın kanayan yarasına parmak bassınlar herkesi öpüyorum yene kızdıracak yazılar yazdımsa şimdiden özür dilerim.selamlar
r
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 17:01:02 Gönderen: zeki gedik »

zeki gedik 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:36)
  • Oğuzhan DEMİR
  • Moderatör
  • *
    • oğuzhan.020699
  • 6 Mesajı Toplam
    13 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2012, 23:19:52 »
       İsmail amca ben sitemize yeni üye oldum. Ancak babamın üyeliğinden zaten siteyi ve sizin o güzel yazılarınızı takip ediyordum. Yeşilova ve Yeşilova adetleri ile ilgili çok güzel anılarınız var. Her konuda yazmış olduğunuz yazıları çoğunlukla okuyorum. En çok da hoşuma giden fıkralar bölümüne yazdıklarınız, inşallah siteden ayrılmaz ve yazmaya devam edersiniz. O güzel ve uzun uzun yazılarınızınızı tekrar okumak istiyorum. Bu vesile ile kandilinizi kutlar ellerinizden öperim. Saygılarımla..
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2012, 12:20:07 Gönderen: Oğuzhan DEMİR »

0quzh4nd3m1r

Oğuzhan DEMİR 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:40)
  • *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 03 Şubat 2012, 23:27:10 »
SN :İsmail ağbi siz  neden böyle bir karar adınız bilmiyorum ama sitede  gitmenize şahsen gönlüm razı değil !  Mevlid Kandiliniz Kutlu dualarınız kabul olsun Ailenizle sağlık sıhat dolu mutlu  günler slmlar.

Samet ERGİN 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: ISMAIL BELLIKLI (19 Nisan 2012, 18:27:44)

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #26 : 03 Şubat 2012, 23:27:10 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged