Custom Search

BABALAR EN BÜYÜK KAHRAMANIDIR ÇOCUKLARININ GÖZÜNDE

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ BABALAR EN BÜYÜK KAHRAMANIDIR ÇOCUKLARININ GÖZÜNDE =>                       Çocuk altı yaşında Hayret yaaa babam her şeyi biliyor ne sorarsan sor babada ondan galiba                    

Gönderen Konu: BABALAR EN BÜYÜK KAHRAMANIDIR ÇOCUKLARININ GÖZÜNDE  (Okunma sayısı 11042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Çocuk altı yaşında Hayret yaaa babam her şeyi biliyor ne sorarsan sor babada ondan galiba
                     ---------------------------------------------------------------------------------------
                     Çocuk 10 yaşında gerçekden babam çok şeyleri biliyor diger babalardan daha iyi
                     Çocuk 15 yaşında bende babam kadar biliyorum yavaş olsada bilerek büyüyorum
                     genç  20 yaşında  hayret şimdi anladımki babam annem kadar bilgisi yok
                    30 yaşına geldim bir kere olsun babamın fikrini sorup paylaşmadım derdi varmı yokmu
                    arada annem olmasa avukat gibi her işe karışan derdini sorsam hiçde fena olmayacak
                    başıma bir iş geldiginde yinede babama soruyorum aslında babam her şeyi iyi biliyor tercübeli babam
                    60 yaşında aaah aaah babam olsaydı tepemdeki taht-da otursaydı gel oglum gine neyin var deseydi
                    hayatda ona her şeyi danışsaydım  insan babasını kaybedince büyüyor çünkü
                    BABANIZ YAŞIYORSA BİR TÜRLÜ BÜYÜYEMESSİNİZ bak dinle yavrum der >>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-babalar-en-buyuk-kahramanidir-cocuklarinin-gozunde-t2989.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta BABALAR GÜNÜ
Nokta Büyük iskenderi canlandıran adam
Nokta ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
Nokta Büyük(!) başkana teşekkürler...
Nokta Babalar Günü Kutlaması

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: BABALAR EN BÜYÜK KAHRAMANIDIR ÇOCUKLARININ GÖZÜNDE
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2011, 23:47:49 »

Ne zamanki babanızı kaybediyorsunuz artık o güçlü çınarın gölgesini bir daha göremessiniz üstünüzde
              sizde aile çokdan kurmuşunuz baba bile olmuşunuz ama onun koruması altında rahat etmişiniz yıllardır
              siz fark etmediginiz halde koruyormuş meger babam benim veya sizin çok degerli babanız asayişi ve çevreyi
              geç fark etdiginizde pek ala sıra sizde nasılda anladınız taaa derinden yapmak isteyip yapamadıgınız evlatlık
              çınar olmak dallarının gölgesinde çocuklarınızı gözlemek korumak gölgelik sırası sizde bu sırasıyla tabiat kanunu
              ama oooo gölgeyi insan gerçekden çok arıyor daglar kadar güçlü efsane insan ı
              onu kaybetdikden sonra
              tam savaşın ortasında komutansız kalmış  cengaver ne bir süre yanlız kalır bu kocaman alemde yap yanlız
              babasız kalırsanız gerçegi o zaman görmeden babanıza iyi çok iyi bakınız hala yaşıyorsa tepenizde tahtda
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2011, 00:30:44 »

Babamın anayasası annemin anayasından azdır annelerin iç düzen kanununu iyi bilirler
                    babam her zaman haklıydı ne olursa olsun maddi ve manevi ölçülerde kararı kesindi
                    annemim anayasısı her zaman babamın ananyasasını ezer geçerdi nedense
                    son madde şöyledir
                    yukarıda ki kanunların degiştirilmesi annemden habersiz yeni kanun teklif dahi edilemez    şükran
                    ***************************************************************************       
                    babam ve ben
                    evde bir bardak kırsam hemen bardagın nasıl kazanıldıgını bir bir anlatılır iki tokat dahil enseye
                    eger annem kırarsa gine benim herife yada çocuklara nazar degmişler vallaha yoksa banamı kör olacası
                    şayet babam kırarsa bardagın burda ne işi vardı hanım burası yerimi canım
                    bardak kırılması evden bir bela savdı iyidir iyidir derdi babam
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------
                    babama lotto tutarsa
                    hemen anneme biraz para verip boşanmayı çokdan hak etmişdir
                    parası olmassa elleri cebinde biraz yavaş gezer yolları ezik ezik ezer gezer
                    parası olmadıgından hemen bir zengin kadın da yok evlenecek  kardeşim ne bu şans der bıkdım senden
                    parası olmassa hemen belli olur karısına şu senin kirli çıkıya bir baksak der yani para kesesine
                    iyi bir takım elbise var onu giyer çok zenginim havası eser
                    parası olmassa yap işlet devret mülkü verdilerde almadıkmı devletden der
                    eger çalışdıgınız süre az ise çok dinlenmişiniz sıhhatlisiniz demekdir
                    uzun boylu iken kalçalaradan genişliyorsa yaşınız göre fazla tüketiyorsunuz demekdir çerezleri
                    parası olmassa lastigi patlak bisiklete biner
                    zenginse zayıflama bisiklet,ine
                    fakirse para için koşturur
                    zenginse sekretirine çalım atmak için koşturur siportif giyinerek
                    hiç bir bayan ilgilenmiyorsa sizin zenginliginizle artık yaşlısınız fark etmiyorsunuz demekdir
                    bunları yazanlara saygılar sunarım süper süper zekalı insanlarımıza ismail bellikli saygılarımı sunarım slm       

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2011, 00:22:12 »

Benim babam -a GANEL MEHMET DERLERDİ
              --------------------------------------------------------------------------------------------
              genç liginde çok güçlü oldugunu söylerler çok iyi tırpan işlermiş
              babamın tırpan çalışması yapacak arkadaşları babamla yan yana tırpan işlerken zorlanırlarmış onun için
              beraber çalışmayı çok kişi ibdal edermiş valla onu yakından tanıyanların harbi sözleridir allah var
              neden ganel memet diyorlar onuda anlatayım şöyle
              merhum amcam ögretmen memiş bellikli babama bir kazak alır tesadüf renkleri ve deseni
              o yıllar acemde devlet su işleri sulama kanalları açarmış tarlaların daha kolay sulanması için
              kanal açan traktör oparatörün giydigi kazak-la amcamın babama aldıgı kazak aynı desen oldugu için
              bak bak memedin kazagıda ganel cinin kazagı gel ganel git ganel böylece olmuş ganel memet
              ben bunlarla ögünmedim beklemedim illa beklemedim illa övünmedim illa
              allah kimseyi babasız yapmasın düşünsenize senin baban yok len deseler abooov
              son satır şarkıyla karışık bir bir yanıkmı yanık ses di dalmışım kagıt baba çok gerçek baba lar sag olsun

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2011, 00:22:12 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri: