Custom Search

Duvara bir çivi çakamayan bir ampulu takamayanlara duyuru ama sansürlü

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ Duvara bir çivi çakamayan bir ampulu takamayanlara duyuru ama sansürlü =>                                                                                                           Toplumlar bazen insanların kıymetini

Gönderen Konu: Duvara bir çivi çakamayan bir ampulu takamayanlara duyuru ama sansürlü  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Toplumlar bazen insanların kıymetini bilmek degerini vermek için onun ölmesini bekler-ler
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            insan hayatı bu ben büyümemeye karar verdim o an gelir kalbini kırar ne cam koyar ne çerçeve hepisini kırar gider
            öyle beklemedigin bir gün gelir hayat bu her şey sollanır kabullenemedigin yalnızlık ve aşklar kalır geride malesef 
            ben herkese tavsiye ediyorum
            hani kimi arkadaşlar yazmaya çalışıyor başını kaşıyor ben onlara dua ediyorum allah kabul eder inşallah amin derim
            hemi hemi ben onsuz yaparım derken benim ansiklopedim olmassa olmaz birde bakmışın ellerinin ucu klavyada tık tık
            geçenlerde tranwaya bindim her yer dolu arkaya dogru ilerledim bir tutunacak yer buldum tutundum
            ayakda bir saga bir sola balet okulunda balet yapıyorum sanki
            25 yaşlarında oldugunu tahmin etdigim bir güzel bir bayan kalkdı ayaga buyrun oturun dedi
            teşekkür ederim gerek yok dedim iyi böyle hanım efendi dankeşön
            huysuzluk etme dedi bak şuraya moruklara yer veriniz yazıyor ne yapayım oturdum kuzu kuzu çok da sıcakmış yeri beee

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-duvara-bir-civi-cakamayan-bir-ampulu-takamayanlara-duyuru-ama-sansurlu-t3397.0.html;msg16330;topicseen

Benzer Konular
Nokta Duyuru kiyametle ilgili cok önemli
Nokta Sitemizden Önemli Bir Duyuru
Nokta Üyelerimize Duyuru acemli68.com
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2012, 00:03:58 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Oglum nekadar süslendiniz baban ile sen bu gün hafda sonu diyemi acaba yok anne ögreniyorum
                            babam çapkınlık yapıyor ben seyredip ögreniyorum ondan aslan babam benim arkadaşdan üstün
                            evet anne babamla bakmadıgımız kız kalmadı bir tane bana bulduk ama
                            baban ne yapdı anlatsana kızlara çok sempatik davrandımı
                            evet ne yapsam olmuyor oglum dedi niçin güzel evladım keşke annen burda olsaydı bir güzel görseler
                            bir güzel görebilsem yok yok yok imkansız yok bu şehirde türkiyede de yok annen kadar güzel dedi öylemiii
                            *************************************************************************
                            annemle babam o kadar sıcak bir tartışma yapıyorladıki üçüncü dünya savaşı çıkdı çıkacak
                            aldatma konusu annem babamı çok suçluyordu o an annemin kafası okadar karışmış ki
                            mahalledeki bütün çocuklar şöyle bir bakdımki hepsi bizim çocuklara benziyor gara gara siyah siyah
                            o çocukların hepisi bendenmi haaa söyle bendenmi kavga sözünü şaşıran annem gülme krizine girmişdi
                            o gün bir tyatro ya-ailece gitsek bu kadar gülme imkanımız asla olmazdı
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2012, 00:38:56 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Her gece yatıp uyurken evli barklı insanları düşündükçe ben ise tek başımayım ve bekar
                   en iyisi evlenmek diyorum sabahınan kalkınca evleneyim de kurtulayım bari kesin karar veriyorum
                   sabah uyanıyorum ev ekonomisini bir hesap ediyorum gelir ve giderler aboooov
                   şimdi işin yoksa çarşıya git dönerken taze ekmek kahvaltı yap sonra çocukları okula götür
                   hepsine tek tek harçlık ver diger eksiklerini tamamlamak için ayrı bir masraf bu neee zor bi hayat bu
                   yine vaz geçiyorum
                   böyle diye diye tam şimdi emekli oldum ve ortama uyum saglayamıyorum tek başıma bu alemde
                   bekarlık sultanlıkmış iyi ama bizim köyde sultan olanlar vardı hepisinin de çocugu vardı nasıl oluyo bu
                   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                   kırmızı ışıkda duruyordum iki motorsikletli ışıkları ihlal etdiler geçip gitdiler jet hızıyla
                   yanı başımda duran ambülans şöförü açdı camı bana bakdı bakdı dediki
                   işde bu işde bu abi dedi hızlı yaşayacaksın genç öleceksin işde bu kadar birde kırmızı ışıkda neymiş
                   bak dedi işde bunlar bizim öbür dünyaya son hızla tam gaz giden müşteriler
                   hey maşşallah kazadan sonra toplayamıyoruz kemikleri bir de nereye takılacak bulamıyoruz yerini
                   kemik uçlarının numarası olsa kolay takması cıvatasını ama dinleyen kim kardeşim
                   --------------------------------------------------------------------------------------------------
                   Heyyy jorc hey jorc seni arıyordum nerdesin beee yest critistina buyur ne var işim var dedi seninle
                   arkadaşla kaffede oturuyorum sohbet çok koyu çok güzel anılı seanslar işliyoruz
                   sag koluyla önce sandalyamı tutdu biraz kendine çekdi egildi masaya abandı gerdanı gözükdü
                   tam o sırada benim kulagıma dediki bir şey sanarsın valla
                   mutfagıma dört sandalya ısmarladım haber geldi gelin alın diyor gidelimmi senin münibüsle
                   evet olur dedim hadi kalk gidelim kaffede oturan bütün insan bana nasıl bakdı
                   ben kendimi 007 jeymis bond zannetdim
                   üç saat hizmet alanımı işgal etti yarın kaffeler benden dedi teşekkürler jorc-
                   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                   buradaki ne yazdıysam hepisi fantazi ve hayaldir geçekle alakası yoktur ismail bellikli saygılar efendim       

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
okuduk kardeşim hayaldiyorsun ama gerçekleri yazmışınız.Teşekkürler sizlerde olmasanız sitemiz biraz azalacak.Düğünlerde yok ki kışın izleyelim.Selam ve sevğiler sunarım.Yeşilova kasabası ALLAH a emanet olunuz.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
                                   "Çok degerli sayın mehmet efendi"
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                dügüne gidince çok güzel oyun oynayanlar ilk olarak sahneye çıkar oyunlar sergilerler örnekler sunarlar
                diger davetliler sahneye çıkmak istiyor aslında yüksek enerji dolu beklemekdedirler oo anııı
                bir bakmışın birisi digerini zorla oyuna çıkarıyormuş gibi elinden asılır maksat o an bir reklamdır aslında
                birilerinin ilgisini çekmek hani diyecek ertesi gün beni nasıl zorladı hayır demek mümkün de degildi
                işde böyle oynanır diye bir beden dili konuşması yapdım arabeksimi döktürüp kıvırarak her dilden
                aaaa kadın çıkmış kendini oyundan anladıgını sanıyor yıl başı çamı gibi dönerek
                işde bende biraz olsun dometes salça işde böyle atılır göbek ile kalça dersi verdim oh be çok iyi geldi
                -------------------
                ben kendi hayatımla dalga geçmeyi ögrendigim gün hayatın o kadar ciddiye alınacak diye bir kanun yokki
                bana göre hayat denizde bir dalga insanda bulutdan düşen bir damla o kişide benim
                ben hiç kimseyide yazışmalarımda magdur etmeden usta yazarlar-dan mizah ve mantıkla besleniyorum
                insanlıga sunulan paylaşımın bana düşen paydan paylaşmayı ögreniyor yazılarımın hepsi fantazimdir
                -------------------
                nişan taşında kadıköy dolmuşu bekliyorduk aslında ben mecidiye köye gidecekdim türkan şoray ın köyüne
                türkan hanım istanbulun ortasında bir köyde oturuyor hayret istanbul her yeri köy lerle dolu eren köy gibi
                neyse dolmuş yerine bir taksi geldi şans bu
                çok şık giyinmiş bir bayan çok güçlü görünüyordu üzerindeki takılarından zenginlik fışkırıyordu
                ilk önce ben kapıyı açınca şöför delikanlı dedi hanım teyzeyi öne alalım dedi
                siz lütfen arka sıraya geçin tamam abi
                öne tek başına oturan teyze kemerini bir türlü baglamamışdı kemer kilidinin üstüne oturmuş
                şöför abi arabayı kullanmakda süratle seyir halindeyiz yani
                şöför elini uzatdı yardım edecekdiki hanım teyze gıdıklama hastaklıgı varmış başladı gülmeye
                gülüş ama ne gülüş bütün yolcular inecekleri yeri geçmişler çokdan burda inecem diyemedikleri için
                yolcularda birisi abla dedi
                sen takma dedi emniyet kemerini bizim çift kollu şöför görünce  takıları oldu tek kollu şöför
                boş ver sen en iyisi emniyet kemerini vaz geç yoksa şöför bizi vakdinden önce cehenneme yollayacak
                ---------------------------------
                bir pazar günüydü  0gün degişiklik olsun diye
                yukarıdan aşagı giysilerimi ayrı ayrı giydim
                çorablarımın biri yeşil biri kırmızı idi özellile seçdim
                türkiz renginde kravat bile takdım
                bir avcı alman arkadaşımın hediye etdigi sagında uzunca tavuz kuşu telegi olan hoteri takdım başıma
                bir çift çizme botum vardı altın rengine boyadım spreyle
                bir gözlügüm vardı trafik lambası gibi yanıp sönerdi
                tam dışarı çıkıyordumki komşu rasladı bana kimi aradınız dedi çok güldüm
                benim hanım dur bii dakka dedi nereye böyle çarşıyamı gidiyorsun yoksa heeyee
                sakın haaa sakın haa çıkma dışarı
                kendini süsleyerek tımarhaneden kaçan deliyi yakalayana 10 bin euro varmış
                bu senin son deliligin işe yarıyacak gibi aman uzaklara gitme şimdi polis gelir telefon etdik bile
                senin bu deli giyiminden bir faydan olsun tımarhanelik oldugunu bütün ahali bir güzel bilsin 10 euro iyi para*ismailden
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2012, 10:04:46 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
                 kürek sapı reklamı hiç kimsenin aklına gelmez taa o güne kadar bir gün hiç bekmedigin an dayak yemeyi hak edersin
                 bir gün alış veriş merkezindeyiz elimizdeki boş su şişe kasalarını verip yenisini alacagız tabiki
                 sıraya girdik bekliyoruz aman oda nee bir dilber kasada çalışan kız
                 bu işi yapan bayan bir güzel acemce bir içim su onu görünce cız etdi içim dogrusu ona baka kalmışım ben
                 yörü leen yörü önüne bak bak önüne bah gari sıra sende körmüsen leen herif ver boş kasaları ver kıza
                 --------
                 nasıl oldu çok yüklü bir elektrik aldım aman ben bu kadına son derece kilinlendim bir alev sardı her yanımı
                 bu durumu çabuk fark eden karımın bana bakışları sertleşdi gözleri küçüldü yüregini intikam ateşi aldı
                 hissetdim bun ben çünkü tercübelerim var mazilerden kalma ilklerimden gizemli hatıralarımda mevcut
                 onun gönlü olsun diye türk lere hitab eden o bölümdeki kuru yemiş tereklerinin oldugu yerden geçiyorum
                 hadda ne istiyorsan al diyecekdimki yörrü leen önüne bak bak yanlız sen önüne bak dedi bee adam sende
                 -----------------------------------------
                 kıskandıgından bana nasıl seçilmiş gizemli hakaret sözleri  arayışı içindeydı benim hanım yani
                 alış veriş etdik tam çıkıyoruz alış veriş merkezinden aaa yine oooo aman allahım
                 o kadın orda hemen gitdim özür dilerim dedim bir güzel bayan gördünüzmü yoo hayır dedi bakın etrafa yok hiç
                 benim bunu size söylememe müsade edin siz çok güzelsiniz takılı kaldım size ben işde o sizsiniz afedersiniz
                 fakat sizin bu cazibeli güzelliginiz bizim evde biraz sonra kavga çıkmasına sebeb olacak biliyormusunuz
                 bu son konuşmama çok derinden içerleyen fadime hanım bak bak ne satıyorlar
                 nedir o hani nerede gördüm aslında bak dedi koca dögmek için bu sene ucuzluk yapmışlar
                 ne  ne anlamadım kürek sapı canım sen ondan bana bir tane al bu gün lazım olacak galiba bana
                 burda kış bu sene çok soguk olmadı ondan dedim yooo al bir tane bana düzgün olanından
                 sen yaşlandıkca bakdımki birazda arsızlandın el akıl topluyor akıl*sen çakıl topluyon çakıl
                 ------
                 napayım aldım bir kürek sapı kalbi kırılmasın diye
                 eve geldik bir hafdadır bekliyorum ama bende bir düzelme oldugu kesin kuzuya döndüm çıt yok bende
                 karateci havada uçan kızlar gibi nereden vuracagını kestiremedim bir türlü
                 bir roman okumuşdum kadının intikamı agır olurmuş
                 dört erkek den bir okey oyunu kurulurmuş
                 bir kızdan kül kedisi roman yazarı
                 ------
                 bir kadından en iyi anne olurmuş
                 iki kadından biri avukat biri savcı olurmuş
                 üç kadından bir devlet tarih arşivleri kutuphanesi bilgeli sultanlar sulatanı esma hatun gibi üstün vasıflı
                 senato veya yüksek ögretim oya işleri ip kirmanı kıvırmak çorap örmek el işi bilen kızlar seçim kurumu,
                 -------------------------------------------bu gün ben ne pişirecegim demekden usandım vallaha diyen kadın ismail den,

« Son Düzenleme: 29 Ocak 2012, 13:34:04 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri: