Toplumlar bazen insanların kıymetini bilmek degerini vermek için onun ölmesini bekler-ler
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
insan hayatı bu ben büyümemeye karar verdim o an gelir kalbini kırar ne cam koyar ne çerçeve hepisini kırar gider
öyle beklemedigin bir gün gelir hayat bu her şey sollanır kabullenemedigin yalnızlık ve aşklar kalır geride malesef
ben herkese tavsiye ediyorum
hani kimi arkadaşlar yazmaya çalışıyor başını kaşıyor ben onlara dua ediyorum allah kabul eder inşallah amin derim
hemi hemi ben onsuz yaparım derken benim ansiklopedim olmassa olmaz birde bakmışın ellerinin ucu klavyada tık tık
geçenlerde tranwaya bindim her yer dolu arkaya dogru ilerledim bir tutunacak yer buldum tutundum
ayakda bir saga bir sola balet okulunda balet yapıyorum sanki
25 yaşlarında oldugunu tahmin etdigim bir güzel bir bayan kalkdı ayaga buyrun oturun dedi
teşekkür ederim gerek yok dedim iyi böyle hanım efendi dankeşön
huysuzluk etme dedi bak şuraya moruklara yer veriniz yazıyor ne yapayım oturdum kuzu kuzu çok da sıcakmış yeri beee
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-duvara-bir-civi-cakamayan-bir-ampulu-takamayanlara-duyuru-ama-sansurlu-t3397.0.html;msg16330;topicseen