FAYDALI BİLGİLER

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/FAYDALI BİLGİLER => Yumurta nasıl kolay soyulur; Püf noktası: Katı haşlanan yumurtaları kolayca soymak için, kaynar sudan çıkardıktan sonra hemen soğuk suya tutun ve bir

Gönderen Konu: FAYDALI BİLGİLER  (Okunma sayısı 53861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
FAYDALI BİLGİLER
« : 01 Haziran 2009, 23:00:07 »

Yumurta nasıl kolay soyulur;
Püf noktası: Katı haşlanan yumurtaları kolayca soymak için, kaynar sudan çıkardıktan sonra hemen soğuk suya tutun ve bir süre soğuk suda bekletin. Su kabuğun gözeneklerinden girerek soymayı kolaylaştırır.

Ekmeğin küflenmesini önlemek için;
Püf noktası: Ekmeğiniz durup dururken dolabında küfleniyorsa, ekmek kutusunu 15 günde bir sirkeli suyla silmek yeterlidir.

Meyveleri taze tutmanın yolu;
Püf noktası: Meyvelerin arasına serpiştireceğiniz herhangi bir türden yapraklar onları uzun süre taze tutacaktır.

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-faydali-bilgiler-t206.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta YEMEK YAPARKEN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PRATİK BİLGİLER

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
'BIR MİLLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR.
UYUMUYOR DA UYUYOR GİBİ YAPIYORSA NE YAPSANIZ NAFİLE, UYANDIRAMAZSINIZ. '

rahmi dinç 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (02 Mart 2012, 00:27:51)
  • Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: FAYDALI BİLGİLER
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2009, 23:01:33 »
Kapılarınız veya çekmeceleriniz bir müddet sonra itsenizde çeksenizde kapanmaları zorlaşır:
Püf noktası: Kapınızın, çekmecenizin sürten kısmına vazelin sürün.

Baş ağrısı için:
Püf noktası: Kahve çekirdeğine limon suyu sıkın yavaş yavaş yiyin.(Birkaç tane)

Dişlerinizi doğal temizleyin:
Püf noktası: Çileği ezin diş fırçanızın üzerine koyun diş etlerinize kompres yapın. Sonra dişlerinizi fırçalayın.

• Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2009, 23:02:41 »
Ağız kokusu için:
Püf noktası: Kahve çekirdeği çiğneyin.

Arı, sivri sinek sokmalarına karşı:
Püf noktası: Kesme şekeri hafif ıslatın sokulan kısmın üzerine hafifçe bastırın zehiri alır ve kaşınmayı şişmeyi önler.

Ayakkabılarınız ayağınızı sıkıyorsa:
Püf noktası: Bir bardak saf alkolü ayakkabınızın içine dökün. İyice derisine yedirin ve giyin. Derisi ayağınıza göre açılacaktır. * Cam sil ile deri ayakkabılarınızı silmenizi de bir öneririz...

• Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2009, 23:04:25 »
Saksı çiçekleriniz için :
Püf noktası: Sigara küllerini saksınıza koyarsanız yapraklardaki kurt böcek vs. yokedersiniz.

Balıklı tava kokusu :
Püf noktası: Tavayı limonla bir güzel ovalayın ve yıkayın. Kokudan eser kalmaz...

Domatesin kabuklarını kolay soyma;
Püf noktası: Domates’in kabuklarını kolay soymak için, bıçağın
sırtıyla domateslerin kabuklarını soyacağınız yönün tersine sürtün ve daha sonra soyun ya da domatesleri kaynar suda 1 dakika bekletin.

• Onursal Üye
  • *
  • 74 Mesajı Toplam
    133 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2009, 10:59:26 »
Rahmi bey, Yeşilovamıza ait  siteler içerisindeki  faaliyetleriniz ve   her alandaki bilgilendirmeleriniz, gerçekten takdire değer. İnsanımızı bilgilendirecek ve  faydalı olabilecek konuları siteye taşıyıp bizlerle paylaşıyorsunuz, paylaşımlarınızı  kimseyi incitmeden üzmeneden dayatmasız bir şekilde bizlere aktarıyorsunuz,  sizi bu yönünüzle kutluyorum. Ayrıca yukarıdaki faydalı bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

• Yönetici
  • *
  • 9 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2009, 23:30:15 »
Değerli hemşerim cesaretlendirici ve övgü dolu sözlerinizden gurur duydum yeşilova sitelerinin amaçlarından biride bu diye düşünüyor ve tüm ekip arkadaşlarımızla ona göre hareket etmeye çalışıyoruz. Tekrar teşekkürler..

• Süper Moderatör
  • *
    • 2'NCİ MÜHİMMAT BLG. K.LIĞI GESİ/KAYSERİ
  • 7 Mesajı Toplam
    7 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2009, 16:31:33 »
ÖNEMLİ BİLGİLERİN İÇİN TŞK EDERİZ

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2009, 00:25:56 »

KİM ANLATACAK BİLEMİYORUM YAGMUR NASIL YAGAR DAMLALAR BULUTDAN AYRILDIKDAN
    SONRA ,,,,,,,,TANECİKLERİN,,,,,,YOLCULUGUNU LÜTFEN BİLEN ANLATSIN BURDAYIM,,BEN,,,

ISMAIL BELLIKLI 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Emre san (02 Mart 2012, 00:28:10)
  • Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Şubat 2010, 20:13:42 »

1 faydalı bilgiler konusunda agız kokusu o kadar önemliki agzı kokan kişi kendisi bile anlamaz
                             2 benim kişisel önerilerim şöyledir  lütfen zaman geçmeden önlem alınız
                             3  ilk işiniz dişçiye gitmeniz çürükler ve diş taşlarını aldırınız
                             4 sizin göremediginiz bölümlerde yemek artıkları agız sıcaklıgından gaz kokusu yapar
                             5 agız gırtlak hemen altında bügümdeki yani kapak tahriş olabilir sıcak soguk gazlı içecekler içmeyin
                             6 akşam geç yediginiz yemeklerden midenin kapagı açık kalır mide suyu asitler agza gelir
                             7 iyi bir uyku uyumak için saat 6 dan sonra yemeyin dişinizi fırçalayın dilinizin üstünü fırçalayın
                             8 ve size iyi uykular dilerim çürük dişinizin kulagınıza zarar verdigini ötme meydana getirdigini
                             9devamlı çınlama oluşturdugunu ıslık veya bitmeyen bir çark sesinin oluşmasını önleyin
                            10bedenin hastalamasının agızda başladıgını  dişçide defalarca okudum ilginize sunulur saygılar                  
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2010, 23:40:46 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 3 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2010, 00:30:42 »
COK TEŞEKÜRLER İSMAYIL ABICIM BU GÜZEL FAYDALI BILGILERE BEN CUMA KURT MAHMUT KURTUN OLUYUM DEVAMLI SENIN YAZILARINI OKUYORUM AVUSTURYADAN SELAMLAR SANA ABICIM

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2010, 01:12:06 »

çok degerli cuma kurt,
                                   **************** ilginize teşekkür ederim
                                                                 aslında herkes gerçekden bilgili fakat bizde söylenmesi daha iyi galiba
                                                                 bilgilerimizi paylaşarak güçleniriz yeşilovalı ailesi olarak aydın olmak gibi varmı
                                                                 yazışarak daha da birlik beraberlik bir birimizden haberimiz olması muhteşem dir
                                                                 -------------------------------------ismail bellikli saygılar selamlar,,,,,

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2010, 22:06:10 »

Enterasant, bulanlar ve ilgi duyanlara emek verilerek yazılıyor dogru olan bir yöntem
                 --------------------------------------------------------------------------------
                 Faydalı bilgiler iki,
                 uykuyu aramayın o sizin peşinizden gelir yanlız böyle yapar uygularsanız buyrun deneyin
                 ne yapmalıyız uyumak için lütfen bakarmısınız--
                 agız bakımını dişlerinizi fırçalayın amaan canım sende deyip vaz geçmeyin göreceksiniz
                 dilinizin üstündeki yemekden kalma bakterileri fırçalayın 20 saniye yeterli
                 yüzünüzü yıkayın parfüm kullanmayın kathiyen çünkü akcigerinize giden oksijeni engeller
                 kafanızdaki bütün sorunları yarına erteleyin kesinlikle
                 şimdi duada sıra bildigin duaları kendince yeterli gördügün kadar oku
                 rabbim tüm suçlarımı ve kusurlarımı bagışla affına sıgınıyorum senin
                 yapmaya çalışdıgım bütün iyilikleri sen biliyorsun hakdan yana çalışdıgıma inanıyorum
                 ailemin saglıgı maddi ve manevi gücüme güç gerçekleşmesine yardım et
                 rabbim bütün sevdiklerimin uzun ömürlü olmasını gençlerimizin acısını asla gösterme
                 ve ben sana teslimim sende uyumak istiyorum amin**
                 euzibillahiminey şeytani racim bismillahirrahmanirrahim yum gözlerini çiçek bahçesinde iyi uykular,,
                                                                                       ismail bellikli saygılar efendim**************

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2010, 22:06:10 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
FAYDALI BİLGİLER

Seo4Smf Tagleri: