Hayata dagir Hadisler

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Hayata dagir Hadisler => Cömert bir cahil, ALLAH katinda ibadet eden bir cimriden daha sevgilidir.

Gönderen Konu: Hayata dagir Hadisler  (Okunma sayısı 64695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• *
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hayata dagir Hadisler
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2011, 20:09:58 »

ramazan demr abi ben tsk ederim okudugun icin
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-hayata-dagir-hadisler-t1110.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta Resimli hadisler
Nokta YENİDEN HAYATA GELİRSEM ÇOOOOK HATA YAPACAGIM

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
Mektup gelmeyince cevap yazilmaz, Nasip olmayinca Gurbet gezilmez

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 04 Nisan 2011, 23:53:17 »
                           Hayata dair hadisler
                    *************************************************************
                    teşekkürler ederim her zahmetiniz ve  çabalarınız istediginiz makama ulaşırsınız inşallah
                    bir bakalım dünyamızda ne kadar müslüman yaşamakdadır bilmek isteyenlere takriben devletlerde dagılım
                    islamın ve teknolojinin mekan ve makamın paylaşıldıgı dünyanın en lüks devletidir
                    ENDENOZYA--- 203 milyonla ilk sırada yaşamanın her alanında görmek mümkün kadın erkek eşitligini
                    gidip görmek istiyorsanız şapka götürmeyin yanınızda binaların hepsi gök delen
                    iş merkezleri dünya nın islam bankaları yönetimindedir lüks yaşam bir ayrıcalıkdır
                    niçin--mi --yazdım şimdi biz bu dünyanın neresindeyiz allah aşkına bilgelikde ilimde paylaşımda HAYATI yanii
                    ------------------------------
                    pakistan 174 mil---hindistan 167 mil---bangıladeş 145 mil---nijerya 78 mil--
                    türkiye 74 mil---iran 74 mil---mısır  79 mil---
                    rusya 16 mil-- amerika 14 mil---sudan 30 mil---ırak 30 mil---suriye 20 mil---
                    almanya 4 mil-- fıransa 4 mil hollanda 1 milyon ingiltere 2 mil---marokko 32 mil--
                    2010 dünya da din üzerine sayım çalışmalarının tesbitine göre takriben-avrupa birliginin bildirisi böyle
                    dünyamız 7, milyarı aşdıgı var sayımına göre
                    genel bakışımız islamın  önü alınamaz hızlı yayılması onu kim okuyup anlarsa evet ben de varım diyor
                    çogunluk asyadadır  1 milyar 450 milyon müslüman-a karşı 2 milyar 200 milyon hırıstıyan ilk sıradadır
                    digerleri islama ilgisi gün geçdikce artmakdadır
                    ezan sesinin insan ruhunu terapi etdigini araştırmacı hırıstiyan bir papaz çan sesine karşı şöyle demişdir
                    akıl ve fikir sahibi saglıklı bir insanın müslüman olmasını temenni ederim
                    bunu yüregimden geldigi gibi söylüyorum malesef elimde degil
                    istanbula gelmeden fikirlerim le çok asiydim islama karşı şimdi ya şimdi
                    bu okunan ezan sırlı ezan sesine hayran kaldım huzuru buldum ve çok rahatım şimdi burda olduguma
                    geldim gördüm dinledim okudugum her şey dogru ve gerçekler ne kadar güzelmiş hayran oldum
                    istanbulda kalıyoruz eşimi ve çocuklarımı çagırdım yanıma müslüman oluyoruz ne güzel degilmi ismail bellikli ,

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #31 : 04 Nisan 2011, 23:53:17 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
Hayata dagir Hadisler

Seo4Smf Tagleri: