Hayata dair hadisler
teşekkürler ederim her zahmetiniz ve çabalarınız istediginiz makama ulaşırsınız inşallah
bir bakalım dünyamızda ne kadar müslüman yaşamakdadır bilmek isteyenlere takriben devletlerde dagılım
islamın ve teknolojinin mekan ve makamın paylaşıldıgı dünyanın en lüks devletidir
ENDENOZYA--- 203 milyonla ilk sırada yaşamanın her alanında görmek mümkün kadın erkek eşitligini
gidip görmek istiyorsanız şapka götürmeyin yanınızda binaların hepsi gök delen
iş merkezleri dünya nın islam bankaları yönetimindedir lüks yaşam bir ayrıcalıkdır
niçin--mi --yazdım şimdi biz bu dünyanın neresindeyiz allah aşkına bilgelikde ilimde paylaşımda HAYATI yanii
------------------------------
pakistan 174 mil---hindistan 167 mil---bangıladeş 145 mil---nijerya 78 mil--
türkiye 74 mil---iran 74 mil---mısır 79 mil---
rusya 16 mil-- amerika 14 mil---sudan 30 mil---ırak 30 mil---suriye 20 mil---
almanya 4 mil-- fıransa 4 mil hollanda 1 milyon ingiltere 2 mil---marokko 32 mil--
2010 dünya da din üzerine sayım çalışmalarının tesbitine göre takriben-avrupa birliginin bildirisi böyle
dünyamız 7, milyarı aşdıgı var sayımına göre
genel bakışımız islamın önü alınamaz hızlı yayılması onu kim okuyup anlarsa evet ben de varım diyor
çogunluk asyadadır 1 milyar 450 milyon müslüman-a karşı 2 milyar 200 milyon hırıstıyan ilk sıradadır
digerleri islama ilgisi gün geçdikce artmakdadır
ezan sesinin insan ruhunu terapi etdigini araştırmacı hırıstiyan bir papaz çan sesine karşı şöyle demişdir
akıl ve fikir sahibi saglıklı bir insanın müslüman olmasını temenni ederim
bunu yüregimden geldigi gibi söylüyorum malesef elimde degil
istanbula gelmeden fikirlerim le çok asiydim islama karşı şimdi ya şimdi
bu okunan ezan sırlı ezan sesine hayran kaldım huzuru buldum ve çok rahatım şimdi burda olduguma
geldim gördüm dinledim okudugum her şey dogru ve gerçekler ne kadar güzelmiş hayran oldum
istanbulda kalıyoruz eşimi ve çocuklarımı çagırdım yanıma müslüman oluyoruz ne güzel degilmi ismail bellikli ,