Custom Search

İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha (Üç mahale mezarlık ağaçlandırması)

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha (Üç mahale mezarlık ağaçlandırması) => Değerli büyüğümüz İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha.    maddi manevi destek verenlerden Allah razı olsun. Sn İhsan ER 1000 TL Sefer ER

Gönderen Konu: İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha (Üç mahale mezarlık ağaçlandırması)  (Okunma sayısı 9789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Değerli büyüğümüz İhsan ER' den yine hayırlı bir hizmet daha.  
 maddi manevi destek verenlerden Allah razı olsun.

Sn İhsan ER 1000 TL

Sefer ER 300 TL

Vahap ER (İhsan oglu) 250 TL

H.Ömer NAZLI 250 TL

Necdet TIPIRDAMAZ 200 TL

Hatice ORUÇ (Tıpırdamaz) 100 TL

Prof.Dr.Sadettin TIPIRDAMAZ 250 TL

Hasan TIPIRDAMAZ 100 TL

T.Mehmet TIPIRDAMAZ  500 TL

Fatma KOÇ (Arıkan) 100 TL

Mevlüt KAYMAZ 100 TL

Erdemir SERİN 100 TL

Yasin SALUR 50 TL

Fazıl BÖLÜKBAŞ 50 TL

Cuma ÇORAPCI 50 TL

İsmet GÜRLEK   300TL

Faik ER             200

Muhammed BÖLÜKBAŞI 50

Beytullah MUN     50

Refik Erdem 50 Tl

Kendilerine Teşekkür ederiz..

Bu çalışmada büyük gayret gösteren Sayın muhtarımıza, sn. Mahmut Baysala, sn. kadir abimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-ihsan-er-den-yine-hayirli-bir-hizmet-daha-uc-mahale-mezarlik-agaclandirmasi-t2814.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta kasabadan giden hizmet geri geldi (panko birlik)
Nokta RAMAZAN DEMİR Alasakalı mahallesi mezarlık resimleri(1)
Nokta alasakallı mezarlık (2)
Nokta Ferhat İpek'e hayırlı teskereler Diliyoruz
Nokta hayırlı cumalar
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2011, 22:23:38 Gönderen: fehmi san »

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Onursal Üye
  • *
  • 3 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
 BEnim dışarıda başarılı yurtsever  yeşilova sever  koç yiğit hemşehrilerimi buna önder olan sevgili müdürümü ktlarım dünyanın en akıllı insanının olduğu   o kasabaya her şey layıktır türkiyenin çeşitli illerinde öğretmenlik yaptım yeşilovamın çoçukları kadar zeki çocuk okutmadım onlrı kutluyor her işi başaracaklrına innanıyorum hepinizle iftihar  ediyorum bana düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırım benim can hemşehrilerm  şiirden bir parça  gelldi geçti bahar yeli şarkılar yarıda kaldıkiletdi kapılar anahtar tanrıda kaldı  kaderde varmış ölmek ne bir yemiş ne bir çiçek   yanıyor güneşte petek ballar arıda kaldı

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Sevgili agbim yorumun için sagol görüyorsun demekki çalışınca oluyormuş yapılan hizmetin hiç kötüsü olurmu önce sevgili  muhtar bayrama teşekkür ederim Sayın müdürüm İhsan abiyede ve diger emegi gecen tüm hemşerilerime teşekkür eder eli kürek dutan tüm kardeşlerime sevgi ve selamlar hepiniz sagolun.

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Kıymetli Hayır sever İhsan amcamın yapmış oldugu bu yardımları  çok teşekkür ederim.Bizzat kendisinin İstanbul dan gelerek yapmış oldugu fedakarlıkdan dolayı saygılarımı sunar ellerinden öperim.(.NOT Refik Erdem 50 T. Yavuz Kaymaz 20 Tl yardımda bulunmuşlardır.listeye eklenmesini rica ederi.)

• Üye
  • *
  • 6 Mesajı Toplam
    8 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
ÇOK KİYMETLİ ABİMİZ SAYIN İHSAN ER BEYIN KATKILARIYLA KASABAMIZDA GUZEL BIR FİDAN DIKME GÜNÜ YAŞANMIŞTIR  TOPLAM 350 ÇAM FIDANLARININ 290 TANESI PARABAŞLI MEZARLIYINA 30 TANESI ALASAKALI MEZARLIYINA 30 TANESI KÖSELI MEZARLIYINA KENDILERIYLE BERABER  BU GUZEL AYÇLANDIRMA PURARAMINDA BULUNMAKTAN  ÇOK MUTLU OLDUYUMU BELIRMEDEN GEÇEMIYCEM AYRICA SITE UZERINDEN SAHSIM VE MUHTARLIYIM ADINA TEŞEKURLERIMI BIR BORC BILIYOR IHSAN BEY GIBI YEŞILOVA IÇIN ETKINLIKLERDE BULUNMAK ISTEYEN ABILERIMIZIDE BEKLIYOR KENDILERINE BANA DUŞEN NE OLURSA OLSUN  HER ZAMAN YANLARINDA OLACAYIMI BELIRTIR SIMDIDEN YEŞILOA IÇIN HER NE OLURSA OLSUN HIZMETE HAZIR OLACAYIMIDA SOYLEMEKDEN MUTLU OLDUYUMU BELIRTIR SAYGILAR SUNARIM AYRICA IHSAN ER BEYE  TEKRAR TEŞEKUR EDER SAYGILAR SUNARIM  muhtar bayram serin

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ğüzel muhtarım sen anlı öpülecek kişisin tabiki sevgili ihsan abimin yaptıkları anlatılamaz yine söylüyorum yeşilovadan 10 kişi çıksaydı ihsan agbi gibi inan yeşilovada herkes iş ve güç sahibi olurdu. yine söylüyorum makam ve mevki sahibi olan çok hemşerilerim var onların biraz taşın altına ellerini sokmasını istiyorum.Şize bir konu anlatayım isim vermeden İnan Emniyet genel müdürlügünde çalışırdı ve öyle de söz sahibi kolleje girecek çoçukların sınavınıda bunlar hazırlardı o zaman isteseydi yeşilovadan ben deyim 20 şiz deyin 50  her sene 3 çoçuk sokabilirdi kolleje yani yeşilovadan şu anda bu kadar emniyet müdürü çıkardı ama o onun görüşü tabiki eger allaha büyük söylemeyim bu yetki benim veya başka hemşerimin elinde olsaydı neler olurdu veya İhsan agbeyin elinde olsaydı orasını allah bilir . Arkadaş bu insanın içinden gelecek dedimya sadece kendi çocuklarını düşündü ve şu anda yetkili şahıslar yeşilova yansın geri dönüpte arkasına bakmaz ama  çok yetkili hemşerilerimiz var bir telefonla iş yapabilecek kişilerimiz var ben isim isim yazmak iştemiyorum  orayı seven hasretini çeken herkese sesleniyorum yeşilovanın ekşiklerini tamamlayalım güzel bir belde haline getirilir sen  şunu yaptın ben bunu yaptım demeden yardım edelim  yazıklar olsun kimseye dedittirmeden eksikler sıralayıp haydı hareketlenelim selamlar.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2011, 19:03:08 Gönderen: zeki gedik »

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Kıymetli büyügümüz Hayırsever ve acem sevdalısı İhsan amcama ve Sayın Muhtarımız Bayram Serin bey e Mezarlıklarımızın agaçlandırılması,yollarının yapılması ve duvarlarının tamir edilmesi için emegini esirgemeden maddi vemanevi katkılarından  dolayı Allahım razı olsun diyerek saygılarımı sunarım,Muhtarımızın belirttigi gibi 290 adet çam fidanı Parabaşlı Mezarlıgına,30 adet çam fidanı Köseli  mahallesi mezarlıgı ve şehitlerine geriye kalan 30 adet çam fidanıda Alasakallı mahallesi mezarlıgı ve şehit mezarlarına dikilmiştir.Sayın İhsan ER den ayrıca parabaşlı mezarlıgına  taş alımı için 1000 Tl.de nakit olarak verilmiştir.

« Son Düzenleme: 26 Mart 2011, 11:41:02 Gönderen: muhammet mustafa »

• Yönetici
  • *
  • 59 Mesajı Toplam
    81 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ağaçlandırma kampanyasına En Son gelen yardımlar

Yavuz Kaymaz 20 Tl

Ferit ARSLAN 200 TL

Dr.Hilal Tıpırdamaz Sipahi 50 Tl.  
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2011, 22:35:06 Gönderen: fehmi san »

İNSANLAR GEÇMİŞİN HASRETÇİSİ
GELECEĞİN ÜMİTÇİSİ
İÇİNDE BULUNDUĞU ANIN ŞİKAYETÇİSİDİR.....

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Benim dışarıda başarılı yurtsever  yeşilova sever  koç yiğit hemşerilerimi buna önder olan sevgili müdürümü kutlarım dünyanın en akıllı insanının olduğu   o kasabaya her şey layıktır türkiyenin çeşitli illerinde öğretmenlik yaptım yeşilovamın çoçukları kadar zeki çocuk okutmadım onları kutluyor her işi başaracaklrına innanıyorum hepinizle iftihar  ediyorum bana düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırım benim can hemşehrilerim  şiirden bir parça  gelldi geçti bahar yeli şarkılar yarıda kaldık iletdi kapılar anahtar tanrıda kaldı  kaderde varmış ölmek ne bir yemiş ne bir çiçek   yanıyor güneşte petek ballar arıda kaldı
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2011, 23:05:59 Gönderen: zeki gedik »

• Onursal Üye
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
seaygı deger hemşerilerim her fert yaptıgı işin sonucunu görmek iste Eger çiftçiyse ektigi tohumdan yetiştirdigi hayvandan ve agaçtan verim almak ister.dr.ise hastasının iyileşmesini görmek ister.Bu örnekler çok vardır.Acem sevdalısı  Sayın İhsan Er de Parabaşlı mezarlıgına gidip temin edip diktirtidigi fidanları görmek için Temmuzun  İlk haftasında Yeşilovaya gider dogruca mezarlıga varır birde ne görsün mezarlıktaki ot lar toplamak çok zor oldugu için kısa yoldan yakılıp temizlenir.dikilen fidanlarında bir kısmının yandıgını görünce çok üzülür .Bakmaya gelmeseydimde bu durumu keşke görmeseydim diyerek gözlerinin bugulanmasına ve yüreginin sızlamasına hakim olamaz.aygı ve sevgilerimle

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Sayğı değer İhsan abiyimiz ve Bayram bey muhtarımız ve Sevğili kardeşim Zeki Gedik ve Nejden abi deyim  onların ve daha başkalarının katkıları ile çok güzel bir çalışma neticesinde parabaşlı mezarlığı bir Cennet bahçesi gibi olmuş emeği geçenlere teşekkürler eder,diğer mahallelerimizinde bu ortamda olmasını dileriz.İnşallah ekonomi durumlar müsait oldukçe yardım yapılır diyorum.Çok güzel bir çalışma olmaktadır.Affınıza sığınarak diyorumki bende eskiden bu internet ortamı şimdiki gibi olsaydı her konuda benimde İstasyon amiri olduğum sıralarda çok imkanlarımız olmasına rağmen bir katkı yapamadığımdan mahçup durumdayım.Şimdi yap diye içinizden birileri diye bilir fakat emekli olunca imkanlar aşağı yukarı bitiyor.Bunu emekli kardeşlerimiz çok iyi bilirler.Kasabaya 10 adet ceviz ağacı gönderdim nedense hiç biri tutmadı.o zaman kamyonlar her dediğimizi yapıyorlardı buda bende bir ah olarak kalmaktadır.Bu yüzden yazılarımı yazarkan bile kendimi mahçup hissediyorum.İnşallah ekonomi durumu oldukça iyi bir durumda olabilir buda ALLAH ım bilir.Kasabamızı her türlü afet ve kötülüklerden korusun derken,yardımcı olan hamşarilerime sayğı ve selamlarımı yolluyor.Sağlıklar diliyorum.

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
SEVGİLİ ARKADAŞLAR YAPILAN İŞİN SONUÇSUZ KALDIGINI VE DİKİLEN AGAÇLARIN SAHİPSİZ KALDIGI VE BAKILMADIGINI ZANNEDEN ARKADAŞLARIMIZ VAR  LÜTFEN KIRICI OLUYORSUNUZ VE YAPILAN HİZMETİ KÖTÜLÜYORSUNUZ BU KONUYUDA İHSAN AGBİ İLE KONUŞTUM O DA ÖZÜR DİLEDİ BEN KASITLI YAKILMIŞ ZANNETTİM DEDİ ARKADAŞLAR ZAYİ OLAN ÇAM AGACI 4 TANE O DA BİR ÇOCUGUN KAZASI İLE ATEŞLİYOR ORDAN ÇIKTIGINI VE ODA DEGİŞTİRİLECEK ORADA 4 GÜN İŞÇİ TUTULARAK ÇAM VE MEZARLIK İÇERİSİ TAMİZLENDİ BAK ARKADAŞIM BAZILARI EŞEK USTÜNDEN TÜFEK ATIYOR  LAFLA YÜRÜMÜYOR O ZAMAN GEL KENDİNDE MÜCADELE VER BOŞ KONUŞMUYACAKSIN DAMLAMA SİSTEMİ YAPILMIYA BAŞLANDI  LÜTFEN KİMSENİNDE BABASINI UŞAGI YOK ADAM NASIL ÇALUIŞTIRILACAK İMECE USULU NASIL ÇALIŞTIRILACAK GELDE GÖR BOŞ KONUŞMAYACAKSIN AMA KİMSEYİ KÖTÜLEMİYECEKSİN KIRICI OLMA İHSAN AGBİNİN VERMİŞOLDUGU HİZMETTE BOŞUNA GİTMEZ MERAK ETMEYİN SELAMLAR.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri: