Custom Search

kasabaya kömür yardımı

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/kasabaya kömür yardımı => kasabaya kömür yardımı aksaray valiliği tarafından ihtiyaç sahipi lerine kömür yardımı yapıldı ama gene gerçek ihtiyac sahipleri kömür yardımı

Gönderen Konu: kasabaya kömür yardımı  (Okunma sayısı 1220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Mesut ÖRKCÜ
  • Yönetici
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • Acemli68
kasabaya kömür yardımı
« : 12 Ocak 2010, 10:24:03 »

kasabaya kömür yardımı
aksaray valiliği tarafından ihtiyaç sahipi lerine kömür yardımı yapıldı
ama gene gerçek ihtiyac sahipleri kömür yardımı alamadı
ne  tezattır maddi durumu iyi olan aldı  yeşilkart sahiplari alamadı bu doğrultuda yeşilkartlı olupta kömür  yardımı alamayan imza toplayarak Başbakanlığa başvurmaya hazırlanıyor
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-kasabaya-komur-yardimi-t1388.0.html;msg16413;topicseen

Benzer Konular
Nokta kasabaya kömür dagitiliyor
Nokta Doğan SERİN İshak BİŞKİNER Ferudun BİŞKİNER 'den Kitap Yardımı( RESİMLİ)
Nokta Kasabaya yaz yağmuru yağdı
Nokta KASABAYA FAKÜLTE (MYO) AÇILMASI GİRİŞİMİ
Nokta tema vakfı kasabaya geliyor

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
•Elalem şarap içer sarhoş olur, biz aşk ehliyiz içmeden sarhoş olmuşuz

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: kasabaya kömür yardımı
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2012, 12:50:48 »
SEVGİLİ YÖNETİCİM MESUT BU KONUDA SANA KATILMIYORUM GERİYE DÖNÜP BAKARSAK YEŞİLOVADA TOPU TOPLAMI 28 KİŞİ 3 MAHALLEDEN YARDIMI FAKAT DAHA ÖNCEDE SANA BU KONU DA BAHSETMİŞTİM ESKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ TEVFİK BAYRAKTAR GELDİĞİ ANDA 338 KİŞİYE KÖMÜR YARDIMI ÇIKARDIK İNANMASSAN GİR BELEDİYENİN ARŞİV ODASINA 2004 VE 2011 SENELERİNİN DOSYALARINI AÇ BAK ŞİMDİ İSE BEN OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI OLARAK BİZİM SADECE ALASAKALLIDAN LİSTE YAPTIĞIMIZ 130 KİŞİDEN VALLİK TARAFINDAN 89 KİŞİ ELENMİŞTİR. VE GER,İYE DÖNÜK LİSTEYİ MÜDÜR BEYLE İNCELEDİGİMİZDE 41 KİŞİNİN KALDIĞINI GÖRDÜK VE SİYASET YÜZÜNDEN KÜS OLMAMA RAĞMEN  MÜDÜR BEYLE BERABER ADNAN BAYRAKTAR HEMŞERİMİZİ ARADIM VE GÖRÜŞMEMİZDE YEŞİLOVADAN TOPLAM 3 MAHALLEDEN 105 KİŞİNİN OLDUGUNU ÖGRENDİK VE SAOLSUN BİZ BUNUN LİMİTİNİ BIRAK ÜÇ MAHALLEYİ SADECE ALASAKALLIDAN 130 KİŞİ ALDI TOPLAM YEŞİLOVA KASABASINDA KÖMÜR ALANIN SAYISI 270 KİŞİ ALDI ADNAN BEYE 3 MAHALLEDEN 165 KİŞİ EKLETTİK BIRAK ONU BUNU TOPAL ABAM BİLE ALDI ŞİMDİ MESUT KARDEŞİM BUNA RAGMEN ŞİKAYETİ OLAN VARSA BİLDİRSİN

• Mesut ÖRKCÜ
  • Yönetici
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • Acemli68
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2012, 14:03:44 »
ramazan kardeşim sosyal devlet ilkesi  yardıma muhtaç vatandaşına yardımı gerektirir ama kömür yardımını alıpta satmayı gerektirmez

•Elalem şarap içer sarhoş olur, biz aşk ehliyiz içmeden sarhoş olmuşuz

• Onursal Üye
  • *
  • 23 Mesajı Toplam
    35 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2012, 21:04:04 »
Bu kömür yardımı TÜRKİYE de her yerde yapılmaktadır.Bu iktidar olmasa gelecek iktidarlarda yapacağını ümüt ediyorum.ALANLAR güle güle yaksınlar.Ben bilirim burda evi barkı kendi evinde oturanlar bile Kömür almaktadur.Yeşilovalı kardeşlerimizde alıp güle güle yaksınlar.

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2012, 21:39:55 »
Kömürlerini alan hemşehrilerime sıcak günler diliyorum. Kömürlerinizi alın ve gönül rahatlığı ile yakın. Amaaa, 60-70  yıldır halkı yönetenlerin yedi sülâlesi zengin oluyor da, halk hep SADAKA kültürüne muhtaç bırakılıyor. Artık bunların da sorgulanması gerekiyor. Gelişmiş demokrasilerde bu yardımlar ancak BÜYÜK FELAKET durumlarında yapılır. Ben bu yapılanları BÜYÜK TÜRK MİLLETİ ne yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum.Bu millet buna lâyık değildir.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2012, 04:49:30 »
devletler halkina hizmet icin vardir avrupada ve amerikada ve gelismis tum ulkelerde bu vardir katkat fazlasi vardir devletin halkina verdigi sadaka degil o halkin hakkidir.bunun hakaret neriside ben onu anlamadim yardimi veren devlet menim devletim alan menim halkim hakeret bunun neriiside ?

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2012, 14:21:11 »
Muhsin hocam;
İslam dininde sadaka bir kültür değildir, ançak; yardım şeklini ve ihtiyaç sahiplerinin konumlarına açıklık getirebiliriz.  

Allah Teâlâ buyuruyor ki:

"Takvâ, yüzlerinizi doğuya ya da batıya doğru çevirme değildir. Lâkin takvâ Allah’a, âhiret gününe, meleklere, kitaplara ve peygamberlere iman eden, sevdiği malını Allah’ı hoşnud etmek için yakınlara, yetimlere, yoksullara, yolda kalan gariplere, isteyenlere ve boyunduruk altında bulunup hürriyetine kavuşmak isteyen köle ve esirlere veren, namazı hakkıyla ifa edip zekâtı veren, sözleştiği zaman sözlerinde duran, hele hele sıkıntı ve hastalık hallerinde, savaşın şiddetleri esnasında sabreden kimselerin davranışlarıdır. İşte onlardır imanlarında samimi olanlar ve işte onlardır her türlü fenalıktan korunan takvâlılar!" (Bakara, 2/177  -  2/215)

/////////////////////////////////////// -

Kültür İnsanın Evrensel Özelliğidir:
Kültür, insanın evrensel özelliğidir; ama onu tanımak, tanımlamak için alan çalışmasına çıktığımızda KÜLTÜR ile değil, çeşitli boyut ve düzeylerde birbirinden farklı KÜLTÜRLER ile karşılaşırız. Kültürler hem birbirlerine benziyor, hem de birbirlerinden farklı... Kültür toplulukları kimliklerini -- tanım gereği ve gerçekte - öteki kültür topluluklarından farklı olmakla kazanıyorlar. Yeryüzünde çok sayıda kültür, alt-kültür, kültür yöresi, kültür çevresi, vb yanyana, içice, belki de dişdişe etkileşme durumunda. Yada birbirinden türlü nedenlerle ve türlü derecelerde yalıtılmış olarak varlığını sürdürüyor. Yalıtılmışlık, kitle iletişimi ve yoğun coğrafyasal hareketlilik çağında giderek azalan bir eğilim.

Kültür temaslarından ileri gelen sarmaşma eğilimlerini, öte yandan tarih, çevre (ekoloji), ve yaratıdan kaynaklanan değişme ve ayrımlaşma dinamiği dengeliyor. Sonuçta, yarının dünya kültür haritasının bugünkü haritadan farklı olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Ama sarmaşma ve ayrımlaşma dengesi süreklidir ve dünya kültür haritası benekli görünümünü herzaman için koruyacaktır.

Demek ki, oluşturmağa çalıştığımız kültür kavramı, bir soyutlama olmağa başından mahkumdur. Onu ancak alanda karşılaşacağımız farklı kültür örüntülerini karşılaştırarak yorumlamak durumundayız. Alan çalışmaları, dolayısıyla, evrensel/göreli yorum çelişkisinin aslında kültürün gerçek yüzü olduğunu gösteriyor. Kültürler arası benzerlik ve farklılıklar, evrenselci ve göreci yorumları birlikte doğruluyor.

Kültür Toplumsaldır:
Kültür, toplumsaldır. Bireyin değil, topluluğun düşünce, inanç ve davranış örüntülerini, deneyim ve birikimini içerdiği varsayılır. Bireyleri gözleyerek, dinleyerek elde ettiğimiz verilerin, toplumun bütününde yaygınlık taşıdığını kabul etmemiz istenmektedir. (Dolayısıyla, ne kadar çok "denek"le çalışırsak, o derece daha sağlıklı sonuçlar elde ederiz.) yardım edilen insanlar birer denek değildir.

Demek ki, "kültür" kavramı bir soyutlamadır. Topluluğun, yüceltilmiş, idealize edilmiş, yada (bir karşı-kültür öfkesiyle) eleştirilen, değiştirilmesi önerilen genel değerler ve davranışlar dizgesini dile getiriyor.

Bireylerde yada irili ufaklı öbeklerde, belli bir kültür için varsayılan ölçütler dışına taşan yada bunlara aykırı düşen bilişsel/davranışsal örneklere herzaman için rastlanabilecektir. Bunlar, insan yaşamındaki sonsuz çeşitliliğin olağan örneklemi olarak görülebilir.

Farklı bağlılıklar, farklı çıkar ve özlemler güden gruplar, kültürel yelpazede farklı konumlarda yerlerini alacaktır. Kültürün önerdiği değer ve davranışlara gör "sapkın" yada rastlantısal sayılacak farklılıklar, yaygınlık kazanma ve süreklilik eğilimleri ölçüsünde birer değişme göstergesi olarak da düşünülebilir.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2012, 14:51:04 Gönderen: KORKMAZ KURT »

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2012, 17:43:37 »
Değerli Hemşerilerim,Ayni ve nakdi yardımlar İlerde ve İçelerde Mülki İdare Amirliğinin Başkanlığında toplanan Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetince, gelir tespiti formu ikamet edilen yerin mahalle veya köy mühtarınca yardım muhtaçtır. Diğer kurumlardan da şahsın adına herhangi bir mal varlığı yok ve Bağkur Sigorta veye emekli sandından maaş almıyor  kendisi veya bakmala yükümlü olduğu şahılar adına tapuda kaydı yok veya çok az bir geliri varsa gelir Hanede yaşayanalrın sayısın göre bölünerek  yardıma  muhtaç olup olmadığı  Mütevelli heyetice müraçaatlar incelenir,yardım yapılacak olanların listesi çıkartılır .dağıtımda bir kusur varsa da yine  Valilik veya Kaymakamlığa dilekçe verilerek meselenin halledilmesi gerekir. yoksa bu yardımlar zaten ihtiyaçı olan ailelere verilen yardımlardı. Bu yardılarda Şahısların ve özel kurumların  ilgsi yoktur konu ile ilgili kurumlar dağıtımda aracılık eder.Maliye bakanlığınca her yıl ayrılan bütçeden   İl ve İlçelerdeki Sosyal Dayanışma Vakfına Mülki İdare Amiriğine gönderilen ödenelerden yapılmaktadır.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2012, 11:51:28 »
KIYMETLİ SAMET ABİCİĞİM BENİM ŞAHIS OLARAK BU KÖMÜRDAĞITIMINDA KATKI SAGLAMAM MÜMKÜN DEGİL SİZİNDE BELİRTİİNİZ ÜZERE BEN İLİN MÜTEVELLİ HEYETİNDEYİM  BELDELERİN BELİRLİ KONDENJANI VAR VE O ÖLÇÜDE DAGITIM YAPILIYOR BENİM BURADA BULUNMAM HASABİYLE BU SAYI SAYIN VALİMİZ VE MÜTEVELLİ HEYETİ ARKADAŞLARIN HOŞ GÖRÜSÜNE DAYANARAK SAYININ ÇOĞALMASI SAGLANMIŞTIR.TABİ GÖNÜL İSTERDİKİ DAHA FAZLA HEMŞERİMİZ YARARLANSIN. DEVLET MADUR VATANDAŞININ İHTİYACINI GİDERMEK İÇİN VARDIR BİZ YEŞİLOVA OLARAK 135 KİŞİLİK SAYIMIZI 270 KİŞİYE ARTIRDIK  VE 300 TON KÜMÜR ALDIK BU VESİLEYLE MEVLÜT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM YAPMIŞ OLDUGUMUZ VE YAPACAGIMIZ İBADETLERİ KABUL BUYURSUN BİZİ İSTİKAMETİNDEN AYIRMASIN SELAM VE SAGILARIMLA.

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2012, 12:17:10 »
Evet devletin şevkati gereklidir; ancak her ihtiyacı ihtiyaç duyuldugu zamanda ve gerçek ihtiyaç sahiplerine vermekle olur.siz zahmerini sogunda 1 metre karın altında buzdolabı dagıtırsanız,üstüne üstelik birde bunun üstüne ankara misket havası oynarsanız bu yardım degil
 bu sosyal Devlet anlayışı degil bu düpedüz politik çıkar avcılıgıdır.aslında sosyal Devlet görevlilerince tesbit edilen ihtiyaç sahiplerine bu ihtiyacı gerekli zamanda ve gerektigi kadar verendir.siz Devletin bu yanını kasaba ve mahalle temsilcileriniz aracılıgı ile dagıtırsanız bu sosyl degil siyasidir.yani yörügün sırtından keçikesip millete ziyafet çekmektir.saygılarımla 

Şammas YEŞİLAY

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2012, 19:56:27 »
Değerli hemşerim,benmi sizin şahsınızla ilgili bir yazım yok ben saddece Hemşerilerime konunun anlaşılması, ve kasabada bu konuda bir küslük ve dargınlığın olmaması için yazdım.Kasaba için mesai harcadığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.Özellikle mahallemizdeki mezarlığın düzenlenmesinde,de öncü olduğunuzu biliyorum. Kasaba için Çalışan insalar takdir gördüğü zaman daha da azimle çalışır siz bu konuda neden üzerinize alındınız ben saddece  meselenin  özü anlaşılsın gereksiz darğınlıklar olmasın diye yazdım.Sizede ayrıca kasabamız yapılacak işlerde öncü olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim.slm.

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2012, 20:38:07 »
Değerli hemşerim Adnan bey, benim sizin şahsınızla ilgli bir yazım yok ben saddece Hemşerilerime konunun anlaşılması, ve kasabada bu konuda bir küslük ve dargınlığın olmaması için yazdıım.  Kasaba için mesai harcadığınız bilyor teşekkür ediyorum.Aceme nette ve Raman  sayesinde yaplılan işleri duyuıyoruz.bu yazıyı ben biraz olsun Ramazan DEMİR'e moral olsun diye yazdım.son zamanlara Gurebet Kuşlarına Havadisler yazmıyor.Mahallemizdeki mezarlığın düzenlenmesinde,de öncü olduğunuzu biliyorum. Kasaba için Çalışan insalar takdir gördüğü zaman daha da azimle çalışır siz bu konuda neden üzerinize alındınız ben saddece  meselenin  özü anlaşılsın gereksiz darğınlıklar olmasın diye yazdım.Bu vesileyle sizin ve hemşerilerimin Mübarek Mevlid Kandilini kutlar yapılan,ibaretlerin  duaların,hayır ve hasenetlerin Rabbimden,  makbul olanlar dualar gibi kabul ettmesini temenli eder selamlarımı sunarım.

• *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2012, 13:47:36 »
KIYMETLİ ABİCİĞİM KESİNLİKLE SİZE KARŞI BİR TEPKİ FİLAN VERMEDİM ASLINDA O YAZIYI YAZDIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYENİZDE KONUYU AÇIKLAMIŞ OLDUM RABBİM BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ GÜZÜL MAKAMLARA GETİRSİN VE ONLARDA ACEME VEFA BORCUNU ÖDESİN MAKAMLAR GEÇİCİDİR BİZ BİRŞEY YAPABİLİYORSAK NE MUTLU SAGI VE SEVGİLERİMLE.

• Onursal Üye
  • *
  • 17 Mesajı Toplam
    34 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2012, 15:27:41 »
sevgili hemserilerim bu devletimizden allah razl olsun ben hicbir siyasi dusunce olarak soylemiyorum gecmis donemleride yasadik diyer ihtidar donemlerinde yardimlar godamanlara gidi yordu simdi ise garibanlara caresiz insanlara veriliyo cem uzanlara deyil  cavit caglarlara degil aksarayimiza gelelim orhan agacliya ozmenlere cavatlara deyil benim kariban yoksul insanima veriliyor yeterki yok sul olan larimiz alsinlar yine diyiyorum bu ihtidardan allah razi olsun bizler neler gorduk bir sana yagi alacagim diye polis  coplari yedik  mazot alacagiz diye  emmi oglu cavatin petrolunun onnerinde yattik  iste bu halk cok zulumler gordu var iken yokluk yasattilar bir kardesim yazmis avrupada sosyal adalet isi diyor ne adalet bu kardesim bizde yasiyoruz en iyi sosyal adalet  bizim adaletimiz istedigin her seyde hursun gelde avrupada boyle yasa her adimin bekciden soruluyor bu genis hurriyet adalet en iyi hurriyet ve adalet bizim ulkemizin her seyini hurce yaptigin adalet adalettir sizleri seviyorum selamlar haceli camkerten hollanda

• *
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2012, 17:26:46 »
Adnan Bey,Hemşerim yazını okudum, teşekkür ederim.Okul içinde yapmış olduğunuz yardımı Allah kabul ve makbul eylesin,Lütfü Meslektaşıma da çok slmlar  güzel  işlerede vesile olmanıza da Allahım yar ve yardımcınız  olsun,  İnşallah.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2012, 17:26:46 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
kasabaya kömür yardımı

Seo4Smf Tagleri: