KIRIK KALPLERİ ONARMA GÜNÜ VE HAYATI PAYLAŞMA GÜNÜ BAYRAMLAR

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ KIRIK KALPLERİ ONARMA GÜNÜ VE HAYATI PAYLAŞMA GÜNÜ BAYRAMLAR =>                            " Saygı deger yeşilovalılar"                        

Gönderen Konu: KIRIK KALPLERİ ONARMA GÜNÜ VE HAYATI PAYLAŞMA GÜNÜ BAYRAMLAR  (Okunma sayısı 6406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

" Saygı deger yeşilovalılar"
                         ----------------------------------------------------------------------------------------------
                         Dünyanın her yerinde nerede olursa olsun ve müslümanların,
                         MÜBAREK ,ORUÇ BAYRAMINI,YÜREKDEN KUTLARIM,
                         Yıldırım beyazıt ın torunu olan fatih sultan mehmede ,vasiyeti
                         sevgili torunum mehmet her yıl ın sultanı olan bu bayram için
                         elinden gelen ne varsa halkımızla paylaş 10 ar ahçe sarayın hazinesin den
                         ver ve anlayacaksınki halkımızın degişmez hakikat leridir
                         fakirleri mutlu eyle deden yıldırım,
                         -------------------------------------------ismail bellikli hayırlı bayramlar, saygılar efendim,
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-kirik-kalpleri-onarma-gunu-ve-hayati-paylasma-gunu-bayramlar-t3121.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta DOĞUM GÜNÜ
Nokta BABALAR GÜNÜ
Nokta ANNELER GÜNÜ
Nokta YEŞİLOVALILAR GÜNÜ
Nokta ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

ASLINDA VATANDAŞ ŞÖYLE DEMEK İSTİYOR
              ----------------------------------------------------------------------------------------------
              Dostlar bayramda görsün bunu demek için tam tamamı 11 ay 29 gün bekliyor
              ramazan ayı bize dinin hukuk sistemini tekrar tekrar etsede bir türlü anlayıp kavrayamıyoruz ne nedir
              muhteşem yıllar gözümüzün içine baka baka yalıtılmış olarak naylon çiçeklerle süslenmiş sanki bayramlar
              eskiden romalılar elleriyle yedikleri için
              daha sonra kölelerin başına ellerini silerek sevinmesini isterlermiş burnun koku alsın bari derlermiş
              bizde aslında kölelik gizli bir şekilde devam etmekdedir eli ile degil fakat kömür zehiri ile dumanı öldürerek yani
              sonra köleler yaglı başları ile ellerinde yelpaze saray ailesini yellendirirmiş
              araplar türkiyeyi hiç sevmezlerdi hey gidi günler hey
              şimdi tabanları yaglamış gardaş türkiye diyerek uçarak geliyor
              ne yaglı baş istiyor nede yelpaze gardaş içki varmı yani viski viski var ya ayva ayva
              arabın karısına no ştop erkegine meyhanacı gözüyle bakmıyoruz eskidi onlar artık bizde gemi taşdı gibi
              ------------
              oralarda bayramın hiç tesiri yok mu ne onlar bunu bildigini sanmıyorum
              eskiden bizde idi şimdi onlarda ***bayram gelmiş neyime aman aman garibem
              kan damlar yüregime arabın memleketimde ne şamın şekeri nede arabın yüzü istemem kalsın almayayım
              bizim buralarda ayrı bir anlayış mevcut oturdugumuz ahır sekisi çıgırdımız istanbul türküsü
              olmassa olmazlarımız var tabiki çok çalışmak çok bunlara sahip olmak için
              işde böyle evin önünde son model araba döşenmiş daire yoksa bayram gelmiş neyime olanlar sevinsin yani
              çokda sahte göz yaşı dökdüler ama bazıları yani timsahlar nafile nafile ismail bellikli saygılar efendim

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

"  MUTLULUKMU "İSTERSİNİZ ,
               -----------------------------------------------------
               YOKSA DÜNYAYI YÖNELTMEKMİ YANİ KRAL,MI YOKSA KRALİÇE,Mİ
               Naylon vazolu çiçekler her mevsimde aynıdır hiç çiçeklerini dökmezler ilk bahar yaz son bahar kış yalancı çünkü
               Taç ile taht da yalancı insan ruhunu bilerek aldatılmasına müsade edebiliyor şeytanla arkadaşlık yaparak
               bolluk kadar insanın canını ne sıkar allah aşkına bir düşünelim rahat ve sakince derin bir nefes alarak
               çok insanlarımız kendini bir türlü düzene koyamamışlar kendi insanı düzeltmek gerçekden çok zor
               başkarını düzenlemenin ne kadar zor oldugunu yönetimde olana bir sorunuz bir of çekecegi kesin dir
               -----------------
               çobanın önünde gitmek için baş çoban olmalı ama ardından gitmek o kadar zor degildir
               önde gitmekden çok kolaydır insana koyun gibi olmasa bile yolu bulması kolaylaşır
               osmanlı sultanları sanki hakkıymış gibi 399 kadını sarayda kendine cariye kadını gören geyik muhabbeti isteyen
               hele hele ava giderlerken yüz atlı avrat peşinde tazılar eşliginde
               1000 avcı ile ava giderlermiş
               işde fazla yüz bulan bizim sultanların yönetimindeki ikinci perdede,ki gerçekler malesef çok acı geyikler
               o zamanlar kellem gitmesin diye sessizce boyun egmişler vatandaşlarımız yüzlerce yıl bu bir gerçek
               hani şunu söylemek istedim
               bayram sayfasında hani o eski bayramlar diyen varda özlemle
               hani o eski o 400 avratlı sultanların adı hiç geçmiyor yoksa yaşamadıkları içinmidir sarayda dilsiz olmak
               çizilmiş bir yolda yürümek kendi kendimizden sorumlu olmak gelecegimiz yarınki güvencemizdir
               saglıgımız ve ruhumuzun huzur bulması için önce kahramanlık ve cesaretle olur ancak ismail bellikli saygılar slm,

• Yönetici
  • *
  • 31 Mesajı Toplam
    53 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
saygılar efendim demiycem çünkü yazılarınızı anlamılı bi şekilde okudum teşekürler efendim

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

sayın ramazan bey,
                    ----------------------------------------------------------------
                    ister kabul edin isterseniz etmeyin gerçek yıllarca köhneleşmiş bir yok olan düzene sahipsiniz galiba
                    bunu ben size istinaden zaten yazmam kesinlikle
                    hiç kimsenin veya sizin istekleri niz dogrutulsunda yazı yazmıyorum yazmamda
                    bayramlarda niçin osmanlıları anmıyorlar veya dua etmiyorlar hani o imparatorluk ve sevenleri
                    ben hangi yolu seçecegimi hiç kimseden ögrenecek sem sen benim ögretmenim olmalısın yıllar önce
                    yoksa beni iki manasız kelime ile düzenlemek mi istedin       
                    bu günah filan degil bir enteresant buldugum konu özel televizyonlarda yayınlanıyor her gün 24 saat
                    bayram günü seyretdim bize anlatılanlar başka televizyonlarda gösterilenler çok başka
                    ----------------
                    ben sizin televizyon üst kurulunda görev aldıgınızı yeni ögrenmiş buluyorum yeşilovada malesef yani
                    başkasının ne olduguna bakmayın onlar kartondan dır siz kendiniz olmaya çalışın ve buna alışın gerçek bu
                    böyle yazsam ne olur hiç bir şey olmaz bu bir düşüncedir araştırır ve bal gibi eleştirir
                    duygu ve düşüncelerim asla vaz geçmem
                    gülmek aglamak cefa çekmek mutlulugu yakalamak korkmak günü gelmeden ölmek
                    yaşamanın % yüzde sekseni çalışmak digerleri başkasına askıntı olarak yaşamak yok bende
                    hayata dair bir düşüncemi yazıyorum ben osmanlıda degilim cumhuriyet çocuguyum ismail yani                   

• Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    17 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
yazılarını okumaya vaktim yok ama eminimki üstat boş laf yapmazsın ellerinden öperim 

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged