Custom Search

YAZI- DUVARI VE*YA DUVAR YAZILARI,

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/ YAZI- DUVARI VE*YA DUVAR YAZILARI, =>                        Bu ne hal şöför bey yine süratin yüzden fazla nikaha mı yetişeceksin bu kaçıncı laaan evlen boşan                      

Gönderen Konu: YAZI- DUVARI VE*YA DUVAR YAZILARI,  (Okunma sayısı 7963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« : 28 Eylül 2011, 22:39:51 »

Bu ne hal şöför bey yine süratin yüzden fazla nikaha mı yetişeceksin bu kaçıncı laaan evlen boşan
                       ********************************************************************************
                       tam o sırada bir bayan tır şöförü tam gaz yol almakdadır yol güzargahında camı açmış serin serin                           
                       sakın sollama beni yoksa seni kılaksonuma basarak seni üzerim
                       makyaj çantam yanımda içindekileri acele dizerim
                       eger geçersen beni hemen seni çizerim tır şöförü kovboy cevriye
                       nazar etme evlen bir zengin kocayla seninde olur
                       bir makyaj yapmaya doyamadım birde bana bu arabayı alan milyonere
                       ne pırlatalarımmı aahh caaanıııım miras degil muzo hediye etdi
                       ****************************************************************>>>>>>>>>>>

Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-yazi-duvari-veya-duvar-yazilari-t3164.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta YAZI İMZA VE KARAKTER
Nokta Osmanlı Duvar Kagıtları
Nokta SİZİN GÖZ VEYA OKUMA ZEVKİNİZİ YORAN YAZI VARSA SÖYLEYİN BEN DAHİL AYIP DEGİL
Nokta Fatih Sultan Mehmet duvar kağıtları
Nokta MESELEMİZ BU SİTEDE DAHA ÇOK RENKLİ ÇEŞİTLİ YAZI YAZILMASI

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: YAZI- DUVARI VE*YA DUVAR YAZILARI,
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2011, 23:18:25 »
                           Ne gam var nede keder bakma öyle yan yan çarpık gözle nazar eder
                           ne de tasa fırsatını bul sende yaşa istersen al bak işde ayna o içi sırlı cam
                           ----
                           uzanmışım kumsalda dünya umrumda degil bir bakan bir daha bakar içime
                           güneş damlaları enerji doldurdu içime ahesde ahesde süzülerek bedenime
                           kurumuş dudaklarımda   sulu bir aşk bekliyorum beni ıslatacak dudaklarla
                           bak işde karşımda şemsiye altında gölgede
                           bir şezlon üstünde oturan şair beni kıskanıyor bes belli
                           benden söylemesi bir daha gelmeyecegiz dünyaya
                           sereserpeyim yanmışım güneşde kederden uzak güzelliklerin tadına varmak için
                           ne gamıymış bu neyin kederi nede tasa yaşa bu dünyayı üstüne basa basa
                           ben ne dostluklara imza atdım herkes biliyor
                           ben ne sevdalara kapıldım vay beee günü gelince bitiyor
                           ben sonu olmayan yollarda harcandım ömrümün en verimli yıllarını
                           dostlarımız için yaralar aldık gizledik yenimizde belli etmeden
                           sahte senaryolarla gerçek sevgililer aradık buluruz sandık
                           canımızla birlikde hayatımızı koyduk can pazarına en ucuz fiyatına
                           alan olmadı bundan sonra fiyatın düşmüş kuruş etmesin dediler
                           para girdi dostluga arakadaşlıga yıkdı düzenimizi bin parçaya böldü
                           haz * mevlana*ne demişdi ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol
                           saygı deger üyeler biraz degişiklik olsun isterdiniz herhalde arabeks nasıl ismail bellikli selamlar,
                           hadi yazın gelsin ki ben sizi takdir edeyim bu gün batan güneş yarın erkenden yine dogacak tam zamanında,
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2011, 23:24:43 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2011, 18:25:08 »
                     Bizim insanımız nedense çok hızlı karar veriyor hayırlara vesile olsun ilk dilekleri arzuları
                     *************************************************************************
                     cesur ve kararlı olmayan biri hiç saglıklı düşünemez çünkü saglıgı yerinde olmassa ne olsunki
                     akıl ve düşünce yapamadıgın zaman tadına bakamadıgın yemek gibidir inşaat bitsin hele bir
                     bende sizi kutluyorum iş yapan herkesi kutluyorsunuz fakat yolun sonu görünmeden olmaz kesin
                     kasabamızda yapılan işler konusunda hiç kimse bu güne kadar
                     bir uzman kişi takdim etmedi bu degerli abi işi takip edecek vaya yapacak diye      
                     kasaba halkı uyum içerisinde olması için kısa aralıklı toplantılar yapmak samimiyeti güçlendirmek
                     kim konuşursa konuşsun onu dikkatle dinlemek
                     konuşmak isteyenleri özgür bırakmak
                     yapılan eleştirilere dayanmasını bilmek sabırla çözüm bulmak
                     yapdıgın görevleri bazıları yanı başında eleştirecek sizi yerecek onlara tebessüm ederek aldırmamak
                     veee işinin başında olmak görmek duymak ve gözetlemek
                     ve öneri sunanlar var ise onları kayıt altına alıp bir bir incelemek faydalı olanları ayırmalı
                     kendinin konuşdugu kadar da karşındakine fırsat verip dinlemek
                    **********************************************************************************
                    abraham lincoln kimdir bir bakalım
                    -----------------------------------------
                    ilk siyasi mücadelesinde yenildi mualif oldu
                    bir kaç iş hayatına atıldı hep iflaz etdi başarılı olamadı vaz geçmedi
                    sevdigi kız bir kaza sonucu yaşamını yitirdi hayatı degişdi
                    sevipde evlendigi kadın istedigi gibi çıkmayınca hayatını alt üst etdi
                    devlet memuru olmak için çok çalışmasına ragmen başarılı olamadı sıfır çekdi
                    ------
                    bakdıki senato seçimleri var girdi seçimde adı bile çıkmadı
                    ben adam olamadım dedi bari senator olayım dedi senatoyuda beceremedi kaybetdi
                    başlamışdı bir kere sonuna kadar gidecekdi yolun sonu filan tanımıyordu
                    aldıgı başarısızlıklar ümüdine ümüt ikram etdi ümidini kesmedi devam dedi
                    ----
                    arkadaşı dediki hayat bir yarışdır bu defa belki sende sıra dedi evet dedi bir adım daha var
                    bitiş kötü bir derecede olsa o ödülü alacagım dedi
                    başkan adaylıgına amerikanın aday oldu olmazya dedi yarışa devam dedi
                    kendini rüyada sandı kazandı hayat sabredene amacından dönmeyene verir ilahi adalet de işde gerçek
                    başkanlık seçimini üstün başarı ile kazandı
                    arkadaşına ne olur dedi beni rüyamdan uyandırma inanamadı uzun süre
                    arkadaşı sordu nasıl başardın anlatsana ne olur
                    lincoln başkanlık yıllarında
                    ben dedi sabır ve güç ikisini her gün biri birine karıştırark yogurdum
                    yarısı beynimde yarısı aklımda onlarla başardım dedi
                    bu ikisi yoksa ne başla nede bitir
                    ------------------
                    neden köprü yaparız ileri gitmek için neden
                    neden tünel açarız ileri gitmek için
                    akar su niçin akar ileri akmak için
                    agam binaya niçin çatı yapar yagmur yagarken altında rahat etmek için
                    her şeye ragmen ilerlemeye mecburuz
                    45  yıllık iş hayatımda en gerekli şeyin sabır oldugunu anladım ve ögrendim
                    her engelin üzerinden altından veya çevresinden geçdim hafif sıyrıklarla olsada ismail bellikli saygılar efendim

« Son Düzenleme: 29 Eylül 2011, 18:29:57 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2011, 22:38:42 »

2010-yılında takriben 700 bin kişi hakim bey ben nasıl olduda yanlış yapdım evlendim demiş
                 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                 aşık oldum sanıyordum evlendik birlikde hüsametdin ile bana bagım bahçam var dedi hepsi yalanmış
                 evet hanım efendi size nasıl yardımcı olabilirim
                 boşayın bizi hakim bey bu adam sivil paylaşım bilmiyor daha evcilleşmemiş almaya alışmış yabani
                 niçin hanım efendi boşayacakmışım sizi evlenmeden önce bizim bilmedigimiz yalanların sonuna kadar
                 kullanmışınız şimdi hiç bir kredi hakkınız yok
                 olurmu hakim bey şiddetli geçimsizlik var ben anneme gidecegim deyince çıldırıyor
                 sonra beni her gün boşuyormuş
                 babası yıllar önce annesinide öyle boşamış diger evlendiklerinide nasıl yani hanım efendi söyleyin
                 bana dediki bagırdı çagırdı ben seni boşuyorum dedi
                 üçden dokuza kadar şart olsun avradım boş olsun deyince bitermiş
                 haydi artık ananın evine gidebilirsin diyor
                 hanım efendi buyur efendim sorularıma cevap ver
                 bu adam senin bagına bostanına girdimi girdi hakim bey
                 elmadan armutdan şeftaliden yedimi yedi hakim bey
                 bahçayı bir güzel eliyle diliyle tadına bakdımı bakdı hakim bey
                 o zaman bu yabani bobasının takdikleri ile seni nahhhh boşar
                 ya nasıl boşar hakim bey
                 sana bir kat alacak dayayıp döşeyecek senin gönlünce tabiki
                 birde nafaka baglayacak aylık yani ayda 1000 lira
                 hepsi banamı hakim bey tabi sana hanım efendi
                 şimdi burası nire senin anlatdıgın rüya filansa beni uyandırma hakim bey çok güzel oooh beeeee
                 tabi hanım efendi bu günden itibaren kadın hakları verilmeye başlandı türkiyede ismail bellikli selamlar

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2011, 08:15:01 »

"BANA SİZİN * OLAN ZAMANINIZ *DAN- BORÇ- VERİRMİSİNİZ
          ******************************************************************************
          Vakit nakit-dir demişler atalarımız fakat bu güne kadar  bu sözcügü kimse ciddi,ye almamış nedir sebebi     
          hayatımızda yaşadıgımız ve aldıgımız nefesde bu içindedir
          neyi nasıl söyleyecegini bilmek ustalık ister kıvrak dil bilgisi nin meharetidir yani hüneri sihirbazlıgı
          pazarda buz satıyordu satıcı sahibi
          erciyes dagının buzları bunlar abiler ablalar cigeri yananlar buz gibi buz bunlar alın alın serinleyin
          buz satan bir adamın çok sıcak bir dostluk içerisindeki ustalık içinde çagrışımı
          fakat adamın maddi sermayesi bu buzlardı öglene kaldımı eridi gitdi
          ----------------
          ömrümüz arasında buzla zaman arasındaki farkı bana izah edermisiniz lütfen
          bizim ana sermayemiz buz dagıyız belki dahada güçlüyüz
          ama engel olamıyoruz ona zaman içinde eriyip gidiyoruz gün dilimi ölçüsünde ona hiç bir mani olamadan
          adamın buzları ve bizin sahibi oldugumuz topragın erimesi arasında farkı görebiliyormusunuz
          KANAL-İZİLASYON-
          hani servetimize sahip çıkdıgımızla ögünürüz bir iş makinesi bir avuç toprak hikaye uzun sürmez fıyaskodur
          sermayesi suya gitmiş buzcularla içi yanan sahibi
          En degerli sermaye ömürdür sana bana hayat veren topragımızdır topraksız biz hayatda olmamayız asla
          gözümüzün önünde eriyip giden zavallı yeşilovamız
          o buz dagı kadar güçlü ömrümüz eriyip giderken akıp giden seli nasıl göremiyoruz körmüyüz biz körmü
          ömürleri bir boşluk içinde tükenmesine karşı hiç bir yapamayanlara
          içleri sızlamayanlara yazıklar olsun akıp giden asıl servetimiz ZAMAN VE BİZ-ismail bellikli saygılar efendim,

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2011, 09:56:41 »
                           Bu gün pazar-------------------kadın erkek ilişkileri *** NOT DEFTERİ** NE *DİYOR
                     --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                     bayanları *mutlu etmenin sırları   AMANİN ŞÖYLEYMİŞ BİZ BİLMEZ İDİK SANKİ ÇOK ESKİDEN
                     Sevildigini bilen erkek şımarır valla dogru
                     bir erkek kışın bir ara gözüken güneşe* yazın yaz yagmuruna*verdigi söze inanılmaz tam tesbit
                     kadının istekleri nasılmış bir bakalım
                     her gün gözlerinin içine derin bak sen bir meleksin de yücelt saçlarını okşa birde yanakdan öp suluca
                     sen bütün gün çok çalışıyorsun diye dil dök hakkını nasıl öderim sana diye sor
                     yalvar yakar ayaklarına kapanıyormuş gibi egil ellerini uzat zaten okadar elletmez ayaklarına
                     hoppa ninanay ninanay diye oyna onu çuk güldür şınanay şınanay diye göbek at bayılsın sana
                     aaaaa çokdan beri annene gitmedik hadi bir paket tatlı alalım da annene gidelim de
                     bunu yapamamadıgın için yalandan üzül af dile özür dilemeyle dil eskimez
                     hayranım de beni nasıl güzel anlıyorsun hanımcıgım
                     seninle evlendigime bilsen na kadar çok seviniyorum de zeytin yagı saglıklı aslında de çek gitsin
                     hanım annesine giderken otomobilinizle
                     hanım binerken çabuk el marifeti ile kapıyı aç buyrun hanım efendi deyin
                     kulagına fısılda
                     önce allaha sonra sana tapıyorum allahın bana verdigi bir lütufsun sen de
                     uçur gök yüzüne melek  geri dönecekdir korkma bir şey olmaz yalandan gemilermi batmış sanki
                     eve döndügünüzde ilk iş olarak eline televizyonun kumandasını sil temizle ver buyur hanımcım de
                     izdivaç proglarındaki yanlış seçimlere sakın karışma
                     uyku zamanı geldiginde ondan önce uyuma aman haaa bir istegi olablir bir bardak su yaniiiii
                     ondan önce uyuma
                     o*uyanmadan sakın uyanma*ne istegini sabahın köründe iyi anla
                     sabah işe giderken bir isdegin varmı para lazımmı demeyi ihmal etme
                     hanım kulagım sende seni dinliyorum ne söyleyeceksen söyle diye sor
                     arkadaşları laf salatası yapmaya geldiginde onlara çay ikram et saga sola bakma amannnnnn
                     toplantı*altın* günleri gelmeden koluna bir burma bilezik alki komşular görsün sevildigini bilsin
                     berbere git saç sakal traşı ol hangi gömlegi giyecegini eşine sor öyle giy
                     bunların hepsine dayanıyorsan vallahi tallahi sen kahraman bir erkeksin
                     dayanma gücün daha var demekdir
                     kadınların hobisi göz yaşı hemen  aglar erkek ona dayanamaz bakar aglar
                     aglamayı kesmek için kulagına küpe al saatle birlikde yüzügü yenile ihmale gelmez sakın ismail bellikli selamlar,
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2011, 10:01:38 Gönderen: ISMAIL BELLIKLI »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2012, 02:51:25 »
            SÖZ GÜMÜŞ SÜKUT ALTIN OLSAYDI BEN BURDA KÖŞEYİ DÖNELİ TAM ÜÇ YIL OLMUŞDU SUKÜT KAZANDI
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ==================================================================*
            Saygı deger okuyucular Merhaba hoş geldiniz sefalar getirdini nasılsınız iyimisiniz inşallah çok iyisinizdir
            ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            eger sizde benden soracak olursanız benimki şöyle geçiyor günlerim
            işim fıstık yüküm fındık biraz ceviz kırıp hafif işlerle ugraşıyorum ufakdan
            can yakmadan dünyayı nasıl teslim alırız diye süper fikrim var
            çok masraflı boya lazım olsada hakimiyet hakimiyetdir
            gök yüzündeki bulutları bütün kırmızıya boyarsak ay yıldız birleşince bütün dünya bize teslim olur gerçekden
            arkadaşım oglunun adını degiştirip mafya koymuş işim yok ama iş bulurum artık mafya babasıyım diye
            arkadaşlar bana hayat felsefemden sıfır verdiler olsun önemli olan orda olmakdı katılmakdı imtihana
            bende şeytan tüyü var bir şeytan gibi düşünen arkadaşlar aman haaa dikkatli olun beni okuyor olabilirsiniz
            eczaneye giren adam lütfen bir sinek ilacı verin eczaneci sinegin nesi uyku tutmuyormu geceleri vızzzz diye
            en iyi apdal kendinin apdal oldugunu karşısındaki nin bilmedigidir
            hüzünlü hüzünlü  inleyen nameleri söyleyerek kafamı çekiyorsun laaan morukkkkk söylede bilelim TRT den
            herkes ona aşıkdı Gerçek güzelmi güzel türkan şoraydı sinema tarihinin ustası" gönül yazar"
            Hey garson bana kalbimde yıllanmış şarab kadar lezzetli aşkımı buraya gelmesi için telefon et gelsin
            aaakşaaam oldu hüüüüzünlendim ben yine kalbimi iyi okşayacak kadar bir türk sanat müzigi icra etsin
            bir cümbüş üstadı getir beni oynatsın hopa niinaanaynay şıınanaay yavrum şına şına şınanay herkes gülsün ismail den,

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2012, 02:51:25 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri: