yeşilova belediye başkanı

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/yeşilova belediye başkanı => SITKI KOÇ

Gönderen Konu: yeşilova belediye başkanı  (Okunma sayısı 34198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Mesut ÖRKCÜ
  • Yönetici
  • *
  • 20 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
    • Acemli68
« : 26 Kasım 2009, 18:50:08 »

SITKI KOÇ
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/ynt-yesilova-belediye-baskani-t1282.0.html;msg16436

Benzer Konular
Nokta yeşilova tarımsal kalkınma kooperatif başkanı cuma kürkcü
Nokta yeşilova belediye başkanından bayram mesajı
Nokta yeşilova belediye başkanı personeli ile bayramlaşdı (resimli)
Nokta Yeşilova Belediye Başkanı AKP İhraç Kararı
Nokta Yeşilova'nın ilk Belediye Başkanı Kadir ALPER

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google
•Elalem şarap içer sarhoş olur, biz aşk ehliyiz içmeden sarhoş olmuşuz

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: yeşilova belediye başkanı
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2010, 19:17:52 »
sevgili başkan telefonda sana bir konu söylemiştim onu unuttunuz zannedersem o işi haledersen memnun olurum   zeki gedik ankara

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2010, 23:36:33 »
Başkanım allah aşkına mahallenin yollarına biraz bak yollardaki çukurlarda yürüyemez olduk ...

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2010, 02:55:31 »

İnsan kendisinin en büyük güç vererek bütün ugraşlara ragmen aşamadıgı engeldir
          takriben işimin geregi bulunmuş oldugum ortamda çeşitli çalışmalarımda ögrendim
          hayatımın son yirmi yılı bana çok enterasant her türlü binbir hileyi ögrendim
          avukatlarla görüşdüm çok sayısını bilmiyorum insanımıza yardım amaçlı
          avukatın kutup hanesindeki o kadar kitabın nedenini sordum
          bin tane kanun kitabı duvarda dizili bana hepsi babamdan kalma dedi
          vakdim olunca eskiden kalma cezalara bakarım babamın kitabından
          biraz politka biraz siyaset savcı ve hakimlerin hoşuna gider böyle yazılar dedi
          arkadaşımın kesin cezasını zamana yaymayı nasıl yapdıgını ögrendim
          insanları nasılda para tuzagına düşürdüklerini gördüm
          mahkemede savunması bir vekalet ver gör ondan sonra mektupların yagdıgını
          sen merak etme deyip çaresiz insanlara inandırıcı iki yüzlülügü kıvrak yalanları ögrendim
          doktorların hiç bir hastalagı olmayan kişileri nasılda hasta yapdıklarını şahit oldum
          güvenilir doktor diye başka şehirdeki doktora göndererek savsakladıgını gördüm
          ben kendim bende olmayan hastalıkları varmış gibi roller yaparak doktorları imtihan etdim
           bana akıl hocalıgı yapan kişi hangi röllerimi nasıl yapacagımı önceden bir güzel anlatırdı
                    çok pröfösör doktorla görüşdüm muayene oldum teşhisler hep aynı
                    hepsininde bir birini kolladıgını gördüm hastalık ticareti ön pılanda para para para
                    sonunda bagımsız özel bir doktorla görüşdüm muane bile etmedi
                    dediki bana yeni bir hayat için hasta numarası yapmakdan vaz geç
                    seni birileri hasta etmiş dedi çok güldüm doktorla birlikde
                    ben dedi takriben 200 bin kişiyle konuşdum hep aynı numara hep aynı numara dedi
      ya ben dedim ne olacagım sen bıkmışın bu rutin hayatdan hepsi okadar
      düşüncenin sınırları çizilmiş se o kişi o masada otorur ancak çaresiz
      kişi tarzını degiştirip yeni blinç yasası geliştirmeli yoksa işde orada oturuyor aksarayda yaşıyor
      insan nın muhşem gücü beyninde bir dokunmayı bekliyor ismail bellikli saygılar efendim

• Yasin Gürlek
  • Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2010, 21:08:46 »
sayın başkanım öncelikle parabaşlı mezarlık yolunu yapsanız yollar bozuk birde sabah Aksaraya giderken otobüs tıklım tıklım dolu oluyor  buna bi çare bulun veya maddi imkanınız varsa yeni bir otobüs alın saygılarımla.......
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2010, 21:12:53 Gönderen: Yasin Gürlek »

• Onursal Üye
  • *
  • 78 Mesajı Toplam
    112 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2010, 00:23:02 »

Yıllar önce izmirde bir inşaat yapılacakdır takriben 1950 yıllarında gerçek yaşantıdan ibretlik
                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                izmir belediyesi ilanlar vererek tercübeli inşaat kalfası elemanlar aramakdadır
                bir ilk gerçek olacak imtihan edilerek işci alınacak
                yönetim plan projeden anlayan usta kalfa kalıpcı demirci bir metre küp kuma kaç kilo çimento
                vesayre tabiki bunları inşaatda çalışanların uzmanlık alanında bilinenlerden tabiatıyla ögrenmişdir
                -----------
                mütait çok tercübe kazanmışdır diger yapmış oldugu inşaatlardan en önemlisini yapacak bu defa
                herkesle yüz yüze mülakat yapar bu sefer tek tek
                ve sordugu soruların cevabını alamaz bütün çalışacak işcileri toplar alana konuşma yapacak
                kıymetli arkadaşlar
                sizinle ben burada konuşmamım sebebini anlatayım anlamayanlara da anlayanlar anlatsın
                ilk yapacagımız işler şöyle
                inşatımız takriben 6 ay sürecek yani bu zaman zarfında beraberiz 6 ay boyunca
                ilk işimiz bir tuvalet yapmak çünkü insani ihtiyacımızı gidermek için önemlisi su ve saglıklı olması
                yatacagınız ve yıkanacagınız yer için bir duş yapılması yeteri kadar bir kaç tane
                yol yapacagız malzemelerimizin bize çabuk gelmesi ve şantiye kapalı bir alan olması
                kendinizi hasda hissetdiginiz zaman bir dokdorumuz olacak her an görüşeceksiniz
                her çeşit saglık muayenesi ve danışma olacak 24 saat yanı başımızda her zaman
                ---------------
                kalacagınız barakalarda çamaşırlarımızı ve yatak çarşaflarınızı görevliler yıkayacak
                yemegimizi ahçılar hafdanın altı günü her gün ayrı ve her çeşit olacak tatlısı dahil
                hafdada bir gün izin pazar günü yarım yöymiye ödeme yapılacak
                yanlız benim sizden istegim şu dur
                degerli arkadaşlarım hastaysanız söyleyin hasta olarak çalışmayın işden atılmak yok
                hepinizde sigortalısınız şu andan itibaren hepiniz
                size güveniyorum
                benim inşata ait olan bütün çekiçden çiviye kadar malzemelerim size emanetdir
                benim söyleceklerim bu kadardır
                inşaata başlamadan önce size biraz harşlık dagıtılacak buyrun hayırlı işler dilerim der
                ------------
                bu sözleri dinleyen işciler canla başla çalışırlar
                6 ay sürecek inşaat beş ayda biter inşaat beklenen den daha saglam ve güzel olur
                devletden konturole  gelen mimar mühendisler hayretler içinde başarıyı görürler
                bunun sırrını nerenden aldınız reis bey
                bakın anlatayım ben çalışanlarıma
                benim bildigim her şeyi verdim teslim etdim onlar çok şeyleri bilmeselerde anlamasalarda
                onların yüregi hiç bir yanlışa evet demedi onun için benim başarı sırrım buradadır
                inşaatımı beş ayda bitirdikleri bekledigimdende güzel yapdılar işde meydanda yapdıkları
                bütün çalışanlarıma bende son maaşlarını çifde hediyeli ödüyorum der ve öder
                arkadaşımın babası o inşaatda işci olarak çalışır ve bize 60 senelik maziyi anlatdı
                bu inşaatı yöneten mühendisle arkadaşlık kurar ve çok şeyler ögrenir ondan
                ve oglunu okutarak mühendis olmasını saglar bütün zorluklara zamana katlanarak
                dönelim bize nerde kalmışdık arakadaşımız demişdiki yollar delik deşik  demişdi
                vatandaşa yatırım yapılmassa viraneye baykuş konması yakındır
                bir gemide reis olmak kapdan olmak yetenek ister ilham ister
                yoksa rotayı yelkenler kayalıklara çarpmaya götürür gemiyi
                makine yagcıları oldugu müddet kaptanın yol alması düşünülemez
                çünkü yol almak için makine çalışamaz durumdadır temizlik bakım şart olmuş ismail bellikli slm

o yıllarda

• *
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2011, 11:41:19 »
Başkan öyle milletin veriği oyla orda oturmakla olmuyo şöyle çıkta kasabalının sorunlarını dinle kasabamız elden gidiyo...

YUNUS İLİK 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Demet Arslan (Aldirmaz) (16 Mart 2012, 03:12:10), Aysegulyilmaz (16 Mart 2012, 01:26:49)
  • Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    17 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2011, 13:06:39 »
     sayın başkan selam ve hürmetlerimi sunarım çalışmalarında başarılar dilerim. herkes birşeyler yazar çizer aksarayda belediye başkanı ile görüşmek için halk günü vardır. görüşmek isteyenler ne istiyorlarsa belirtir başkanda ona göre kendini hazırlar yapar veya yapamaz. dün akşam ben sayın nevzat paltayahafta içi görüşebilirmiz dedim müsaitmisiniz efendim dedim oda nezaman isterseniz buyurun gelin dedi ben elli yaşına geldim hiçbir zaman ne kasabamdan nede aksaray belediyesinden şahsım adına bir talepte bulunmadım bulunmamda.şu gençlerin sesine kulak verirsen memnun olurum . diğer yolları bilmiyorum ama abimin evin yolu ham toprak yol hicabi amcam gile giden muhtar bayramın evin yolu ve arkası alasakallı bölgesi koru ara yollarda araba kullanmak beceri işi parabaşlı boşalıyor sizde farkındasınız yüzde 60 altmış yetmiş yaşın üzeri 5-10 yıl içinde parabaşlıda çok büyük bir boşalma olur. gel bu boşalmaları birlikte dururalım insanlar yol su istiyor başka birşey istemiyor. kazı şu asfalt denen mereti diğer yollara attığın beyaz mucur yuvada bağlı köyde siyah veya beyaz kırmızı mucur var döşe gitsin gençler köyde kalsın nüfusumuz düşmesin görünümü bozan oturulmayan tehlikeli evleri encümen kararıyla yık gitsin yol kenarındaki ahır pisliklerini kaldırt herkes kendi bahçesine döksün selam ve hürmetlerimi sunarım bizler bir elçiyiz bugün varız yarın yokuz.

• *
  • 2 Mesajı Toplam
    5 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2011, 17:37:19 »
sayın sevgili acemli68.com sizlere katılmamak elde deil elbette hepiniz hakılısınız inşallah bütün dileğimiz yeşilovanın en güzel şekilde yönetilmesi insanlarının daha bilinçli olması hakkımız var.ama bir belediye başkanı ile tek başına bir hizmet olmaz yanı başımızda yenikent kasabasında vatandaşla halkın
el ele olduğunu gördüm.kısa bir açıklamam örneğin kamu mallarına yeni kentin gencleri zarar vermemekte
hayvan gübreleri asvaltlar üstüne dökülmediğini gördüm ve her vatandaş evinin etrafına havlu çekerek badana yapıtığını gördüm ve yenikent kasabasını can gönülden kutluyorum.bizim kasabada ise başkanın
kapısını çalıpta bir bakdak çayını içipte başkan bu kasabanın hali vakti ne diye soran olmuyor ! ben sayın belediye başkanın sıtkı koçun karşısında seçim kaybettim ! muhalefet olacaksam ben olacam.fakat ben bilinçli bi,r vatandaş olarak 29 mart şeçimini bir kenara atarak bu kasabaya ne yapabiliriz diye sayın belediye başkanı ile el ele vererek ankaralara düştük işte bir vatandaş olarak örnek teşvik  edecek bir davranış sanıyorum aynı bu davraşınları sayın selamet şen ve teyfik bayraktara yardımcı olmaya çalışdım.
bunda kendilerine sorabilirsiniz.kasaba için ne uğraşlar verdiğimi burada ne sıtkı koç u savunma neden diğer başkanları eleştirmek hattim deildir yeşilova kasabasına bir çivi çakandanda Allah razı olsun saygılar...

bayram aldırmaz 'nin Mesajlarını Beğenen 4 Kullanıcı: Demet Arslan (Aldirmaz) (16 Mart 2012, 03:18:57), Aysegulyilmaz (16 Mart 2012, 01:27:34), Ogün DEMİR (15 Mart 2012, 22:49:37), MEHMET ALDIRMAZ (14 Mart 2012, 20:52:41)
  • Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2011, 19:19:57 »
Sevgili bayram kardeşim senin anlında öperim inan benim içimi okuyorsun .Evet bizlerinde demek istedigi birazda benim halkım gayret göstersin,arkadaşlar kahvede zaman geçirene kadar belediye başkanına ugrayıp çayını içmeye geldik birde başkan şu sorunlarım var deseler yardımcı olmak için gayret gösterseler, evet evlerin kirece boyanması çokmu zor hertaraf çiçekgibi beyaza  boyanmış  olur o hayvan pisliklerini herkes tarlalalarına taşısın herkeşin traktörü var yapmayana zabıtasını göndersin ikaz etsin cuma kardeşimizin dedigi gibi yapacakları iş zor degil. Ama dedimya inan böyle yazdıgın zaman çok biliyor gelsinde kendi yapsın diyeceklerini biliyorum.laf etmesini iyi biliyor derler ve hattada küfür eder benim halkım .İnan böyle ben şark hizmetinde doguda gördüm her şeyi devletten bekliyor inan bana dediki tarlalarımızı devlet eksin kaldırsın parasını bana versin diyeni gördüm ekili pancarını şökmeden sattını gördüm.Tamam kendin işine sahip çıkacaksın ama birazda belediye başkanına destek ol ekşiklerini hatırlat ikaz et çalışmıyorsa gidip söylenecek yerlere ilet bildir burası senin yaşadıgın yer,aman bana ne deme yardımcı ol sevgili Bayram dedigin her sözüne katılıyorum ama başkanda çalışmaya başlasın bu milletde bak çalışmaya başladı desin inşallah bu yaz açıklarını kapatır bizlerde taktir ederiz. Bu sene siyasilerin gelip yesilovadan oy istemerini takip edecem seçimde orda olacam bakayım millet vekillerine derdini anlatıp şunları istiyoruz diyen çıkacakmı merak ediyorum herkese selamlar

zeki gedik 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: fehmi san (18 Mart 2012, 01:39:17), Demet Arslan (Aldirmaz) (16 Mart 2012, 03:18:49)
  • Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2011, 23:49:05 »
bayram abi..mükemmel düşüncelerin ve alçakgönüllülüğün var...saygılar....selamlar...

şaban SOLAK 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Demet Arslan (Aldirmaz) (16 Mart 2012, 03:18:26), MEHMET ALDIRMAZ (14 Mart 2012, 20:48:12)
  • *
    • www.acemli68.com
  • 2 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2012, 18:12:54 »
VEEEEE YIL 2012 MART AYINDAYIZ !!!!!!!!!!!!

SONUC : YOLLAR HALAAAA KISIN CAMUR YAZIN TOZ ICERISINDE..SULAR DESENIZ ESKISINDEN PEK BI FARKI YOK....SÖZDE HALKA DAGITILAN FIDANLAR HIC BIZIM OTARAFLARA UGRAMAMIS BILE... IRMAGIMIZ PISLIK ICINDE...CÖPLERE CÖZÜM BULAMAYAN bELEDIYE YÜZÜNDENN:::...

"OYLARINIZI SATIN ALDIM BENDEN HIZMET BEKLEMEYIN" DIYEN SITKI KOC NASIL O KOLTUK RAHATMI BARI??
nEDE oLSA PARANIZLA OTURDUNUZ ORAYA !!!!
BENI USLUBUNU BOZAN HEMSERIMIZ DIYEREK HAKARET EDEN KISILIK...2011 nISAN AYINDA YAPTIGINIZ USULSÜZLÜGÜ CABUK UNUTUR OLMUSSUNUZ (COCUKLARINI ITFAIYE ERi OLARAK ALDIRMIS xd) !!!!

Aysegulyilmaz 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: bayram serin (16 Mart 2012, 17:46:19), Demet Arslan (Aldirmaz) (15 Mart 2012, 23:33:03)
  • Onursal Üye
  • *
  • 10 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2012, 16:36:27 »
öncelikle herkese selamlar saygılar..
ben geçtiğimiz günlerde köydeydim.. yollar gerçekten içler acısı, fakat kasaba tarihinin en buyuk yatırımı olan altyapı faaliyetlerinin bu bozuk yollara etkisi  var bu aşikar.....
fakat yollar belediyenin suçuda hayvan pislikleri kimin eseri, eski evinin ağacını hasırını almış öylece harabe duruyor...kimse belediyeye yardımcı olmuyor.. daha doğrusu biz vatandaşlık görevimizi yapıyormuyuz...gidin bayram aldırmaz abinin evine bahcesine bakın..onun gibi bizlerde evimizi bahcemizi güzelleştirsek..yollar göze bile gelmez...sultanhanı kasabasını görenler vardır mutlaka ..avlu içinde kirece boyalı güzel güzel evler...zaten ACEMHÖYÜK  diye atsan atılmaz satsan satılmaz bir SORUNUMUZ var..tepe bağrı 1.sit alanı..ırmağa kadar 2.sit alanı.. cefası köye sefası müzelere.. oh ne güzel...BU YOLLAR VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ KONUSUNDA BELEDİYEDEN HARİÇ MERKEZİ YÖNETİM YANİ DEVLET DE BİZE GEREK KÜLTÜR BAKANLIĞI BÜTCESİNDEN YADA BAŞKA BİR YERDEN ÖDENEK VERMEK ZORUNDADIR..GERÇEKTEN BU KONU ÜZERİNE EĞİLMEK LAZIM..ÇÜNKİ BİZİM KONUMUMUZ VE SORUNUMUZ BELEDİYEYİ AŞMIŞTIR... İNANIN MELİH GÖKÇEKTE GELSE BU KADAR BÜYÜK DAĞINIK YEŞİLOVAYA BİRŞEY YAPAMAZ.....
    BEN KÖYDE OY BİLE KULLANMIYORUM AMA SENEDE ENAZ 3 DEFA GİDİYORUM...KİMSENİN TARAFINDA YADA KARŞISINDA DA DEĞİLİM...
                             SELAM VE SAYGILARIMLA.....

şaban SOLAK 'nin Mesajlarını Beğenen 3 Kullanıcı: Ogün DEMİR (15 Mart 2012, 22:49:11), MEHMET ALDIRMAZ (15 Mart 2012, 22:39:53), ÜNÜVAR-Mehmet (15 Mart 2012, 20:33:00)
  • Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2012, 18:41:55 »
Sevgili şaban çok güzel izah etmişsin yalınız yanıldıgın taraflar var sevgili Sıtkı başkanda izah ediyor devamlı duyuyoruz ben eski belediye başkanından devir alırken borçlu aldım şu kadar aspes boru degiştirdim su kulesi diktim 500.000 tl borçlu aldım yatmayan sigortaları yatırdım şimdiye kadar çizilmemiş köyün haritasını çizdirdim alt yapı 20 klm. kanalizyasyon döşettim  ve buna benzeri şözler anlatıyor sevgili başkan ALLAH yardımcısıda olsun çok güzel çalıştıgını bahsediyor.Yeşilovada yaşayan güzel hemşerilerimizde bu rezillikten memnun zanedersem bizler boşuna çırpınıyoruz iş olacagına varır kimse kimseyi anlatmasım babamda olsa dogru neyse onu söylerim Sevgili eski başkan TEYFİK hocamla ben bunları saatlerce oturup konuştum ve kendisinede söyledim eger sıtkı beyin anlattıgı gibiyse suçlu şizsiniz dedim sevgili hocam teyfik bey elimde tutanaklar var ne kadar devir teslim ettigim ne kadar borçcun oldugunu ben biliyoruım diyor oda önemli degil tabiki borcu olacak devletin devlete borcu oluyor MELİH GÖKÇEK de gelse düzetemez demişsin Melih gökçekin devlete çok borcu var ama ben bunu yapmam demiyor alt yapı üşt yapı drken ankarayı ankara yaptı bir şürü mesire alanları parklar derken o adam anlatılmaz o başka birisi neyse yeşilova ile ankarayı eş tutmayalım Kanalisyon yapılırken bunun önceden tetbirini alçaktı günde ne kadar kazdı ne kadar döşedi hemen orayı kapatıp çuruf veya asvat kırıkları atılır çamura meyil verdirmezdi o mütayitede bunu söyleyerek kapattırır ve üzerine çamur olmayan malzemeler atılırdı tamam ama hakaten yollar çok berbat orda yaşıyanlar memnunmu onlarda degildir.Güzel arkadaşım halk vurdun duymazdır belediyenin bir sürü yetkileri var yolar hayvan pisligi döküyorsa tebligini yapar kaldırmıyorsa bak cazanı kes nasıl yapacak adamın evi yıkılmış agacını almış gerisi duruyo diyorsun kimin hatası yine belşediyenin gel kardeşim senin enkazını kaldırıyorun cuzi bir parasını alır orayı temizle bu onun görevi çirkin duran her şeyi yıkma ceza kesme onun görevi hizmet onun görevi ULUIRMAK konusunu defalarca anlattık imza topladık koçaşın akan hayvan pisligini kapattırdık köyde 15    20 hanenin hayvan pisligi akıyor bu dile getirdik bunuda belediye kapatsın dedik hani hala pislikler akıyor devlet şu işleri önündeki betonun yanından ark açarak yıgılan pisligi akıtıp kaldıracaktı hani kim takip etti söyledik yazın yapılacaktı o koku yeşilovayı hasta eder güzel kardeşim kimse böbürlenmesin ben bubu yaptım ben şunu yaptım ALLAH AŞKINA ne yapıldıgı ortada iş yaptıracak adam devletin kapısından kalkmaz eylem yapar ben şunu şöz verdim ben bunu şöz verim der çalışır kendin aksarayda oturacan çamurla ilgin alakan olmuyacak o rezilligi kim çekerse çeksin olmaz azıcık viçdan lazım Ben o açılan kanalıda alt yapıyada karşıyım ha neden dersin Yeşilovada düz kimse lagımının akıntısını buraya vermez gürün o öyle kalır ne yapılacaktı bütün evlere tebligat yapılıp logar kazacaklardı yeşilovada 3 metreden sonra o su durmez etrafını kapatacak dolan lagımlarıda vilanjörünle alırdı üçret karşılgı kimsede zorluk olmazdı şimdi yarın o akıntıyı rahat akıtmaz görün tıkanır meyilini iyi vermediyse bak rezillige çok biliyorsun diyenler olacak ama yazık bu memleket bizim ne yaparsan yap yeşilovaya hizmet yap herkes desinki ALLAH razı olsun bak yaptı çalıştı şu eseri bıraktı der dua eder benim görüşüm bu yinede geç kalmış degil güzel bir çalışma çok izleri siler herkese selamlar.

zeki gedik 'nin Mesajlarını Beğenen 4 Kullanıcı: fehmi san (18 Mart 2012, 01:40:20), Ogün DEMİR (15 Mart 2012, 22:48:53), MEHMET ALDIRMAZ (15 Mart 2012, 22:39:50), ayse sak (15 Mart 2012, 19:26:11)
  • Onursal Üye
  • *
  • 24 Mesajı Toplam
    42 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2012, 00:25:54 »
Kiymetli Acemli 68 üyeleri
Bizler yurt disinda yasiyor olmamiza ragmen,izine geldigimizde gördügümüz manzara
karsisinda üzülüyoruz yollarimiz,mezarliklarimiz, cöpler, agaclandirma olmayisi bizi gercekten
buruklastiriyor.Neden kimse birlik olmaya yanasmiyor herkes kendince birseyler yapmis olsa yada üzerine düsen görevleri yerine getiriyor olsa bu gün bunu tartisiyor olmazdik.
Sayin Sitki Koc mutlaka güzel islere imzasini atmistir ancak yeterli olmadigi asikardir.
ve unuttugu birsey var Sitki beyin, bizlerde bu topraklarin evlatlariyiz
kendisini elestimeyede hakkimiz var taktir etmeyede, bu hakki sonuna kadar kullanacagim.Facbook'da
arkadaslarimiz karlar eridikten sonraki sokaklarin resimlerini paylasmisti ,camur deryasiydi yazik bu insanlara,  INSANLIK bunu hak etmiyor.
Ben sahsim adina cok üzüldüm, tabiki insanlar göc edecek  ve köy birgün Hayalet Köye dönecek,o vakit artik baskanada ihtiyac kalmayacak ve sahiplenmemiz gereken bir köyümüzde olmayacak.
Yesilova icin elele verelim dedigimizde bunu laf olsun diye söylemedik
yalniz görüyorum ki konusanlar hep ayni ,yorum yapanlar, seslerini duyurmak isteyenler
su yazilari okuyupta yüreklenen insanlarimiz yokmu ? nedir bu suskunluk olumlu yada olumsuz
söyleyecek sözü, bir kelami olmali acemde yasayan hemserilerimizin .
Lütfen Acemli 68  ve  Yesilova icin cabalayan diger sayfalar
SESIMIZE SES OLUN....
Saygilarimla

Demet Arslan Aldirmaz

Sanmasınlar yıkıldık, Sanmasınlar çöktük
Bir başka bahar için, sadece yaprak döktük...

Demet Arslan (Aldirmaz) 'nin Mesajlarını Beğenen 6 Kullanıcı: fehmi san (18 Mart 2012, 01:41:08), MEHMET ALDIRMAZ (16 Mart 2012, 19:01:51), bayram serin (16 Mart 2012, 17:46:55), mesut örkcü (16 Mart 2012, 14:01:18), Emre san (16 Mart 2012, 01:19:41), Aysegulyilmaz (16 Mart 2012, 00:31:23)

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #14 : 16 Mart 2012, 00:25:54 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged