Zeki GEDİK

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle/Zeki GEDİK => Evet ben bazen kendi kendime sorarım, Zeki abi  siteye bazen nefes aldırır, bazen yön verir, bazen isyan eder, bazen ağlamaklı, bazen babacan, sonuç

Gönderen Konu: Zeki GEDİK  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Onursal Üye
  • *
  • 76 Mesajı Toplam
    151 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Zeki GEDİK
« : 08 Şubat 2012, 12:53:38 »

Evet ben bazen kendi kendime sorarım,
Zeki abi  siteye bazen nefes aldırır, bazen yön verir, bazen isyan eder, bazen ağlamaklı, bazen babacan, sonuç ne olursa olsun hep yanımızda, herkesin yanında oldu, siyasi hiç polimiğe girmedi, kendisini yıprattı, karşısındakini hiç kırmadı, kırmaya çalışsa da beceremedi,

Karanlıkta iğneye iplik takılırmı bence takılmaz takılsada tesadüfü olur, bizler bazen karanlıkta iğneye iplik takmaya çalıştık, iğneye iplik takarak ne yapaçaktık,  sökük yırtık dikeçektik, o gece olmadı  diye ertesi güne erteleyeçektik, işte zeki abi  bize  o ertelemeyi  tasvip etmedi, lambayı yakarak  ortalığın ışımasını  sağladı.  Sayğı ve selamlarımla.
Linkback: http://www.acemli68.com/forum/zeki-gedik-t3425.0.html

Benzer Konular
Nokta Doğduğu topraklardan kopamayanlar-1- (R.TEKİN-Z.GEDİK-S.ARABACI)
Nokta ZEHNİ GEDİK HOCAMIZDAN ZİYARET
Nokta YEŞİLOVADAN VEFAAT HABERİ (MUSTAFA GEDİK)
Nokta Yeşilovadan Vefaat (Hacı Abdullah GEDİK)
Nokta Hollanda'dan Mevlüy Ahmet Ömür GEDİK kardeşler

Konuyu Paylaş:
  digg  facebook  twitter  google  google

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Zeki GEDİK
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2012, 18:14:33 »
Sevgili kormazım her zaman yanınızdayım o arsa işnide ablama ilettim cevap bekliyorum yalınız bu iş için toplanıp bir işlem yapmak için dernek kuracaksak veya hazır kurulu bir dernegimiz varsa hemen işleme başlıyalım para işi kolay zannedersem bütüm üyeler katılacak inşallah yakmış oldumuz meşale yanar hiç sönmez devam durmak yok selamlar

• Süper Moderatör
  • *
  • 22 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2012, 20:13:45 »

Zeki Abiciğim Yeşilova için çırpınan önemli bir şahsiyetsiniz. Sizlere büyük olarak her zaman ihtiyacımız var...Selamlar.

• Onursal Üye
  • *
  • 62 Mesajı Toplam
    130 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2012, 00:19:34 »
sagol ogün komutanım bir şeyleri başlatmak için hepimiz çaba veriyoruz sadece benimle olmuyor sagolsun sevgili kormaz bir fikir attı bizde uygulamaya geçmeye gayret ediyoruz inşallah tüm arkadaşlarımızın sayesinde başarırız bir elin nesi var iki elin sesi var tekbaşına bu işle olmaz biliyorsun yaktımız meşale inşallah sönmez hadi hayırlısı katılan herkese selamlar.

Acemli68.com Yeşilovanın Sesi,Acem,Yeşilova,Aksaray,Aksaray canlı izle

« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2012, 00:19:34 »
Aksaray yeşilova kasabası , Acemhöyük , Aksaray canlı izle ,yeşilova,aksaray,aksaray haberleri,aksaray valilik haberleri

Acemli68.com - Etiketler
Zeki GEDİK

Seo4Smf Tagleri: